Lumme Energia tukee liikuntaa ja kulttuuria Liike on energiaa -rahaston kautta

Takaisin

Lumme Energia on perustanut Liike on energiaa -rahaston, jonka tavoitteena on lisätä liikkumista, luoda hyvää energiaa, kannustaa yhteistyökumppaneita toimimaan esimerkkinä ja innostaa ihmisiä huolehtimaan hyvinvoinnistaan. Paikalliset seurat ja yhdistykset voivat hakea toimintatukea vuodelle 2024 rahaston kautta 30.9.2023 mennessä.

”Lasten ja nuorten harrastustoiminta edistää alueellista elinvoimaisuutta ja kestävää kehitystä, ja tässä haluamme olla mukana. Osana yritysvastuutamme tuemme arvokasta työtä, joka usein perustuu vapaaehtoisiin ja talkoovoimiin”, kertoo asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari. 

Tuen määrä voi yhtä toimijaa kohti olla 500–5 000 e ja tuen suuruuteen vaikuttaa yhteistyön laajuus. Rahaston raameihin voi tutustua ja sähköisen hakulomakkeen täyttää osoitteessa lumme-energia.fi/rahasto. Kaikille hakijoille vastataan 31.10. mennessä ja tuen saajat julkistetaan verkkosivuillamme loppuvuoden aikana.

Tutustu ja täytä hakemus

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

29.05.2024 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Lumpeenlehti on asiakasetu Lumme Energian asiakkaille. Se sisältää rutkasti kiinnostavaa ja mukavaa luettavaa – mukavia lukuhetkiä!

17.05.2024 | uutinen

Luontorahaston ensimmäiset tuen saajat vuodelle 2024 on valittu

Lumme Energia perusti vuoden 2024 alussa Luontorahaston, jonka avulla haluamme edistää kestävää kehitystä ja alueellista elinvoimaisuutta Suomessa....

15.05.2024 | uutinen

Data Engineer, tule kartuttamaan meille parempaa tietoa

Haemme kasvumme tueksi Data Engineer -rooliin henkilöä, joka vastaa dataputkien rakentamisesta ja olemassa olevien integraatioiden laajemmasta...