Kuukauden sähkölasku 0 euroa? Lumme Energialta lyömätön syystarjous!

Takaisin

Sähkön hinta on syksyn koittaessa jälleen noussut uutiseksi ja puheenaiheeksi. Lumme Energian tarjous lupaa huomattavaa helpotusta kerrostaloasujan sähkölaskuun, sillä nyt ensimmäisen kuukauden sähkölasku voi olla pyöreät nolla euroa!

Kokonaisen kuukauden sähköt veloituksetta

Lumme Energia lupaa nyt Sähköpaketti XS tai Sähköpaketti S -sähkösopimuksen tekevälle kerrostaloasujalle ensimmäisen kuukauden kuukausimaksusta veloituksetta.

Yrityksen Sähköpaketti-sähkösopimus on sopiva etenkin kerrostaloasujille, jotka eivät halua jännittää tulevan kuukauden sähkölaskun suuruutta tai seurata sähkön hintoja.

Näin hyödynnät edun:

Sähköpaketti-sähkösopimuksen voi tehdä Lumme Energian sivuilla. Valitse sinulle sopivan kokoinen paketti, tee sähkösopimus ja Lumme Energia hoitaa loput. Sinun ei tarvitse sitoutua pitkään sopimuskauteen: Sähköpaketti-sähkösopimus on toistaiseksi voimassa. 

Tartu syystarjoukseen

Asutko kerrostaloyksiössä tai -kaksiossa? Valitse sähköpakettisi näin:

Lumme Energian Sähköpaketti on huoleton, ekologinen sähkösopimus maltilliselle sähkönkuluttajalle. Kerrostaloyksiön sähkönkulutukseen sopiva paketti on pieni XS, jonka kiinteällä kuukausimaksulla voi kuluttaa sähköä 125 kWh kuukaudessa. 

Kerrostalokaksioon sopiva sähköpaketti on S. Sen kuukausimaksulla voi kuluttaa sähköä 250 kWh kuukaudessa. Paketti on sopiva kerrostalokaksioon, jossa ei ole omaa saunaa. Jos asunnossa on sähkökiuas, voi S-paketti jäädä pieneksi. Innokkaalle saunojalle sopivaa sähkösopimusta voi tutkailla täällä.

Kun vaihdat toiselta sähkönmyyjältä Lumme Energialle,

sopimuksen tilauslomake ehdottaa aikaisinta mahdollista sopimuksesi aloituspäivää 18 vrk:n päähän. Huomaathan, että sitä ei voi muuttaa. Mutta ei huolta: sopimuksen aloituspäivään saakka sähköntoimituksesta vastaa nykyinen sähköenergian myyjäsi.

Kun muutto uuteen kotiin on edessä,  

sopimuksen tilauslomake ehdottaa aikaisinta mahdollista sopimuksesi aloituspäivää 5 vrk:n päähän. Jos kuitenkin tarvitset sähköt kotiisi jo aiemmin, ota yhteyttä Lumme Energian asiakaspalveluun asioimalla verkkosivujen chatissa tai soittamalla asiakaspalveluun.

Tilaa Sähköpaketti

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

13.09.2023 | uutinen

Rakenteilla Suomen ensimmäinen aurinkovoimalla toimiva jalkapallostadion

Lumme Energia ja HJK syventävät yhteistyötään rakennuttamalla Bolt Arenan katolle aurinkovoimalan. Bolt Arenasta tulee Suomen ensimmäinen...

06.09.2023 | uutinen

Syksyn Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Uusin Lumpeenlehti on ilmestynyt ja taas täynnä mielenkiintoista luettavaa ja paljon ajankohtaista tietoa sähkösopimuksista, energiansäästöstä ja...

01.09.2023 | uutinen

Tule mukaan valitsemaan Hyvän Tuulen Pelaaja ja tehdään yhdessä hyvää

Lumme Energia toimii otteluisäntänä Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella, kun HJK ja KuPS kohtaavat toisensa Helsingissä Bolt Areenalla...