Kivra on uusi tapa vastaanottaa laskut ja muu kirjeposti sähköisesti

Takaisin

Maaliskuusta alkaen kaikki Lumme Energian kuluttaja-asiakkaat voivat vastaanottaa laskut ja muuta kirjepostia sähköisesti digipostina Kivra-sovellukseen. Kivra on asiakkaillemme täysin ilmainen sovellus ja suosittelemme sen käyttöönottoa paperipostittamisen tarpeen vähentämiseksi. Tarjoamme asiakkaillemme edelleen mahdollisuuden myös vastaanottaa laskut e-laskuina.

Kivra-sovellus kokoaa eri yritysten ja organisaatioiden lähettämän postin, kuten laskut, sopimukset, tapahtumaliput ja muut dokumentit yhteen turvalliseen ja saavutettavaan sähköiseen palveluun. 

Vastaanottaaksesi jatkossa laskusi digipostina Kivraan paperilaskun sijasta, tulee sinun ottaa ilmainen Kivra-sovellus käyttöösi. Käyttöönotto on helppoa ja se vie vain hetken.

Toimi näin: 

  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai mene tietokoneella osoitteeseen kivra.fi/lummeenergia
  2. Rekisteröidy palveluun verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteellasi
  3. Valmista! Muuta ei tarvitse tehdä. Seuraava laskusi saapuu Kivraan automaattisesti ja palvelu lähettää sinulle digipostin saapumisesta sinulle viestin tiedoksi. 

Digipostina lähetetty posti saapuu nopeasti ja oikein perille vastaanottajalle ja saapuneet laskut on helppo laittaa maksuun suoraan palvelusta omalta pankkitililtä
Kivra-palvelu ilmoittaa uuden digipostin saapumisesta ja muistuttaa laskujen eräpäivien lähestymisestä. Kivraan vastaanotetut laskut ovat yhtä helppolukuisia kuin aiemmin paperilla lähetetyt laskut ja niihin on helppo palata myös myöhemmin tarvittaessa. 

Kivran käyttöönotto on Lumme Energian asiakkaille helppoa, sillä riittää, että rekisteröityy verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteella ilmaiseen Kivra-sovellukseen, joko lataamalla sovelluksen puhelimen sovelluskaupasta tai tietokoneella osoitteessa kivra.fi/lummeenergia. Palvelun käyttöönoton jälkeen Lumme Energian laskut ja muu posti saapuu automaattisesti Kivraan seuraavan postituksen yhteydessä. 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Ahosen kesämökillä sähköä käytetään maltillisesti

Mäntyharjulla Siikasenjärven ja Lepakkolahden rannalla on vankka, kaunis, höylähirsinen kesämökki. Ahoset ovat aina panostaneet sähkön säästämiseen.

13.03.2023 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Nappaa tietoa uudesta asiakaslehdestämme! Tarjoamme Lumme Energian asiakkaille erilaisia etuuksia arjen piristämiseksi. Kuten neljä kertaa vuodessa...

09.03.2023 | Asiakkaana

Sähkötuet joita voit saada

Tutustu tietopakettiimme sähkölaskujen maksamiseen liittyvistä eri tukimuodoista.