Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021!

Takaisin
Lämmin kiitos siitä, että olit mukana kanssamme tekemässä tästä joulusta paremman.
 
Tänä jouluna jokaisella oli mahdollisuus tehdä hyvää avaamalla joulukalenterimme luukkuja. Jokaisesta luukun avauksesta lahjoitimme 0,50 euroa asiakkaiden kanssa yhdessä valitulle kohteelle, Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry:lle. Lahjoitussumman katto 3 000 euroa saavutettiin ja lahjoitussumma on luovutettu Hopelle, jonka kautta varat on käytetty paikallisten lapsiperheiden hyväksi.

Uskomme, että yritysten ja yksityisten henkilöiden tekemät lahjoitukset ovat tuoneet tänä poikkeuksellisena vuonna kipeästi kaivattua apua ja joulumieltä monelle perheelle. Toivomme, että kaikilla olisi mahdollisuus viettää joulua, johon kuuluu jouluherkut ja myös lahjojen antaminen. Luoda muistoja mukavasta yhdessäolosta ja lapsuuden huolettomista jouluista.

Hienoa, että olit mukana mahdollistamassa sen.

Toivomme, että joulukalenteristamme on ollut sinulle iloa ja hyötyä jouluvalmisteluissa. Toivottavasti e-kirjat ja leffakoodit ovat auttaneet arvontojamme voittaneita rentoutumaan kaiken touhun keskellä ja suklaavoitot ovat antaneet voimaa ja energiaa.

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon. Hyvää joulumieltä sinulle ja läheisillesi. Pidetään huolta toisistamme.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

03.05.2021 | blogi

Yhdessä tekemällä uusia mahdollisuuksia

Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti yhdistyivät huhtikuussa. Kahdesta hyvästä tuli entistä  loistavampi yksi.

01.04.2021 | blogi

Energianhallinnasta vahvuus

Yritykset voivat helpottaa omaa työtaakkaansa antamalla sähköenergian hankintaan ja -hallintaan liityvät prosessit Lumme Energian...

01.04.2021 | blogi

Yhdessä olemme enemmän

Tänään Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti yhdistävät voimansa. Kahdesta hyvästä ollaan tekemässä yksi erinomainen. Molempien tavoitteena on alusta...