Jatkuva sähkösopimus -asiakkaille 30 % ale tammikuun sähkölaskuista

Takaisin

Toistaiseksi voimassaolevissa Perussähkö, Jatkuva ja Aina Lumme -sähkösopimuksissa sähkön hinta tarkistetaan 2-4 kertaa vuodessa. Koska sähkön tukkumarkkinahinta on nyt alkutalven aikana jäänyt ennakoitua alhaisemmaksi, saavat kyseisellä sähkösopimuksella olevat asiakkaamme tammikuun sähkönkäyttöä koskevasta laskusta -30 % alennuksen. Kerta-alennus näkyy automaattisesti helmikuun sähkölaskulla tai oman laskutusryhmän mukaan viimeistään huhtikuussa.

OmaLumme-palvelustamme voit helposti tarkistaa, millainen sähkösopimus sinulla on. Määräaikaisia tai Pörssisähkö -sopimuksia alennus ei koske.

OmaLumme-palveluun

Tämän hetkistä edullisempaa sähkön hintatasoa ovat edesauttaneet lauha sää, suotuisat tuulet ja suomalaisten merkittävä onnistuminen energiansäästössä.

Sähkön hinnan ennustaminen on edelleen haastavaa. Pakkaset ja tuulettomat jaksot ovat vielä tänä talvena mahdollisia. Seuraamme hinnan kehitystä tarkasti, ja tämän hetken vahva odotuksemme on, että sähkön kysynnän ja tarjonnan tasapaino paranee pysyvämmin kevättä kohti mentäessä.

Mitä muita tukia voin saada sähkölaskuihini?

Suomen hallituksen päättämistä tukitoimista, kuten arvonlisäveron väliaikaisesta alennuksesta, sähkövähennyksestä ja sähkötuesta saat tietoa verkkosivujemme lisäksi Verohallinnon ja Kelan sivuilta. Tällä hetkellä vielä käsittelyssä oleva lakiluonnos takautuvasti maksettavasta sähköhyvityksestä kohdistuisi tuleville laskuille maaliskuusta alkaen oman laskutusryhmäsi mukaan. Päivitämme tietoa verkkosivuillemme sitä mukaa, kun uudet tuet täsmentyvät ja tulevat voimaan.

Kysymyksiä ja vastauksia 

Milloin hintaa tarkistetaan ja miksi hinta ei laske pysyvästi jo nyt?

Hinta tarkistetaan heti, kun se on mahdollista. Sähkön hinnan ennustaminen on edelleen haastavaa. Pakkaset ja tuulettomat jaksot ovat vielä tänä talvena mahdollisia, jonka takia hinnan muutoksen tekeminen ei vielä ole mahdollista. 

Vaihdoin jo sopimukseni toiseen, saanko silti alennuksen?
Toki saat siltä ajalta, kun tammikuussa olit toistaiseksi voimassa olevalla Jatkuva- tai Aina Lumme -sähkösopimuksella.

Minulla on Pörssisähkö-sopimus, saanko alennuksen?
Alennus koskee Jatkuva- ja Aina Lumme -sähkösopimuksia. 

Koskeeko alennus koko laskua vai pelkkää energian hintaa?
Alennus koskee koko laskua ja näkyy omalla rivillään laskun erittelysivulla.

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

29.11.2023 | uutinen

Vaihda ympäristöystävällisempään sähköiseen laskuun

Mitä jos vaihtaisit jo pois paperilaskusta? Sähköinen lasku helpottaa sinun arkeasi ja säästää yhteistä luontoamme. Sähköinen lasku eroaa paperisesta...

29.11.2023 | Omalumme

Airfryer on ruuanlaiton nopea monitoimilaite, joka säästää sähköä

Airfryerilla on monia nimiä, kuten ilmafriteerauskeitin, kypsennyslaite ja kiertoilmakypsennin. Airfryerin suosio on viime vuosina kasvanut, ja...

23.11.2023 | Omalumme

OmaLumme auttaa Heikkiä pysymään kärryillä energiankulutuksesta

Eläkeläinen Heikki asuu vaimonsa kanssa maalämmitteisessä omakotitalossa Mikkelissä. OmaLumme auttaa häntä pysymään ajan tasalla kotitalouden...