HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö laajeni – jokaisessa kotiottelussa valitaan Hyvän Tuulen Pelaaja

Takaisin

HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö jatkuu vahvana. Tärkeänä teemana nostetaan yhdessä esille turvallista ja kannustavaa urheiluilmapiiriä.

HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö on alkanut ympäristövastuullisista teoista. Klubin edustusjoukkueen sekä Bolt Arenan tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2025 mennessä. Kaikki HJK:n kotiottelut ovat jo tänä päivänä täysin hiilineutraaleja tapahtumia. Lisää HJK:n ympäristövastuullisuudesta voit lukea täältä.

 Ympäristövastuu on ollut HJK:n ja Lumme Energian yhteistyön kulmakiviä. Yhteistyö laajeni vielä kokonaisvaltaisemmin yhteiskuntavastuullisuuteen – esiin nostettiin myös turvallista ja innostavaa harrastusympäristöä, jonne kaikilla on mukava tulla. Haluamme yhdessä nostaa näitä esille näitä tärkeitä arvoja kertomalla Hyvän Tuulen Pelaajasta.

 Olemme yhdessä HJK:n kanssa rakentaneet ympäristövastuuohjelmaa vastuullisten tekojen kautta. On innostavaa kehittää yhteistyötä ja nostaa toista äärimmäisen tärkeää vastuullisuuden teemaa esille. Meidän tehtävänämme on turvata tulevaisuus ympäristölle ja ihmisille”, toteaa Lumme Energian asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari.

Ottelukausi hyvässä tuulessa

 Lumme Energia ja HJK haluavat yhdessä kannustaa kaikkia olemaan Hyvän Tuulen Pelaajia.

 HJK pelaajat toimivat esikuvana nuorille jalkapallon harrastajille. On hyvä muistaa, että pelaajien eri vahvuudet koostavat menestyvän joukkueen. Meidän tehtävänämme edelläkävijöinä on tuoda rohkeasti esille myös vastuuta turvata innostava urheiluilmapiiri”, kertoo HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

Tänä vuonna kaikissa HJK:n kotiotteluissa Lumme Energia valitsi ottelun jälkeen Klubin joukkueesta Hyvän Tuulen Pelaajan. Valinnat on julkaistu HJK:n sosiaalisen median kanavissa. Ensimmäinen Hyvän Tuulen Pelaaja valittiin lauantaina 2.4.2022 kotiottelussa FC Honkaa vastaan.

Mitä jos sinäkin olisit Hyvän Tuulen Pelaaja?

Hän, joka saa pukukopissa koko joukkueen nauramaan. Tai hän, joka kulmapotkun jälkeen sijoittui juuri oikein ja esti vastahyökkäyksen. Hän, jolle syötettiin, mutta ei laukonut vaan syötti takaisin.

Pelaajana hän on oleellinen osa voittavaa joukkuetta, mutta osaa myös hävitä - vaikkei se helppoa aina olisikaan. Sellainen tyyppi, joka voi myös valmentaa tai toimia huoltajana. Hänen ei tarvitse olla pistelinko tai suurikokoisin toppari – hän voi olla pelaaja, jota vastustajakin arvostaa, ihan vain hyvästä hengestä.

Peluri, joka pelaa tiimille ja pelille – rakkaudesta lajiin. Hän kannustaa muita, sekä puuttuu vääryyksiin kentällä ja sen ulkopuolella. Yksi heistä, joka ei pelkää näyttää tunnetta - onhan kyse jalkapallosta. Jos keittää yli, nousee käsi pystyyn virheen merkiksi. Hän osaa pyytää myös anteeksi. Jos joku kentällä satuttaa, hän auttaa – myös vastustajaa. Pihapeleissä ottaa kaikki mukaan ja kannustaa.

Urheilu on meille enemmän kuin peli. Urheilu vie eteenpäin. Anna myötätuulen kuljettaa kohti parempaa. Ole enemmän kuin yksittäinen pelaaja ja anna sen astua esiin mikä asuu meissä kaikissa. Se ei riipu taustasta tai sukupuolesta, iästä eikä ihon väristä. Voit olla kuka vain.

Ole Hyvän Tuulen Pelaaja.

 


 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

23.02.2024 | uutinen

Energialähettiläämme Aku Partanen kävelee alle kymmenen kilometrin matkat

Lumme Energian energialähettiläs, kilpakävelyn Suomen mestari Aku Partanen ei hevillä hyppää autonrattiin. Alle kymmenen kilometrin matkat sujuvat...

18.01.2024 | uutinen

Energialähettiläs Ida Hulkko haastaa lisäämään kasvisruokapäiviä viikkoon

Lumme Energian energialähettiläs, kilpauimari Ida Hulkko panostaa arjessaan kestäviin valintoihin. Pitkän radan EM-mitalisti ei tuhlaa vettä sen...

29.12.2023 | blogi

Aurinkopaneelien asennus omakotitaloon – Ota nämä asiat huomioon!

Harkitsetko aurinkopaneelieita omakotitalon katolle? Jos omakotitalon katolle paistaa kesäkuukausina jatkuvasti aurinko, voi kodinomistajaa alkaa...