HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö laajenee – jokaisessa kotiottelussa valitaan Hyvän Tuulen Pelaaja

Takaisin

HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö jatkuu myös alkavalla kaudella. Tärkeänä teemana nostetaan yhdessä esille turvallista ja kannustavaa urheiluilmapiiriä.

HJK:n ja Lumme Energian yhteistyö on alkanut ympäristövastuullisista teoista. Klubin edustusjoukkueen sekä Bolt Arenan tavoitteena on saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2025 mennessä. Kaikki HJK:n kotiottelut ovat jo tänä päivänä täysin hiilineutraaleja tapahtumia. Lisää HJK:n ympäristövastuullisuudesta voit lukea täältä.

 Ympäristövastuu on ollut HJK:n ja Lumme Energian yhteistyön kulmakiviä. Nyt yhteistyö laajenee vielä kokonaisvaltaisemmin yhteiskuntavastuullisuuteen – esiin nostetaan myös turvallista ja innostavaa harrastusympäristöä, jonne kaikilla on mukava tulla. Haluamme yhdessä nostaa näitä esille näitä tärkeitä arvoja kertomalla Hyvän Tuulen Pelaajasta.

 Olemme yhdessä HJK:n kanssa rakentaneet ympäristövastuuohjelmaa vastuullisten tekojen kautta. On innostavaa kehittää yhteistyötä ja nostaa toista äärimmäisen tärkeää vastuullisuuden teemaa esille. Meidän tehtävänämme on turvata tulevaisuus ympäristölle ja ihmisille”, toteaa Lumme Energian asiakaskokemusjohtaja Johanna Viskari.

Kauden aloitus hyvässä tuulessa

 Lumme Energia ja HJK haluavat yhdessä kannustaa kaikkia olemaan Hyvän Tuulen Pelaajia.

 HJK pelaajat toimivat esikuvana nuorille jalkapallon harrastajille. On hyvä muistaa, että pelaajien eri vahvuudet koostavat menestyvän joukkueen. Meidän tehtävänämme edelläkävijöinä on tuoda rohkeasti esille myös vastuuta turvata innostava urheiluilmapiiri”, kertoo HJK:n myyntijohtaja Esko Villman.

 Tänä vuonna kaikissa HJK:n kotiotteluissa Lumme Energia valitsee ottelun jälkeen Klubin joukkueesta Hyvän Tuulen Pelaajan. Valinta julkaistaan HJK:n sosiaalisen median kanavissa. Ensimmäinen Hyvän Tuulen Pelaaja valitaan heti lauantaina 2.4.2022 kotiottelussa FC Honkaa vastaan.

Mitä jos sinäkin olisit Hyvän Tuulen Pelaaja?

Hän, joka saa pukukopissa koko joukkueen nauramaan. Tai hän, joka kulmapotkun jälkeen sijoittui juuri oikein ja esti vastahyökkäyksen. Hän, jolle syötettiin, mutta ei laukonut vaan syötti takaisin.

Pelaajana hän on oleellinen osa voittavaa joukkuetta, mutta osaa myös hävitä - vaikkei se helppoa aina olisikaan. Sellainen tyyppi, joka voi myös valmentaa tai toimia huoltajana. Hänen ei tarvitse olla pistelinko tai suurikokoisin toppari – hän voi olla pelaaja, jota vastustajakin arvostaa, ihan vain hyvästä hengestä.

Peluri, joka pelaa tiimille ja pelille – rakkaudesta lajiin. Hän kannustaa muita, sekä puuttuu vääryyksiin kentällä ja sen ulkopuolella. Yksi heistä, joka ei pelkää näyttää tunnetta - onhan kyse jalkapallosta. Jos keittää yli, nousee käsi pystyyn virheen merkiksi. Hän osaa pyytää myös anteeksi. Jos joku kentällä satuttaa, hän auttaa – myös vastustajaa. Pihapeleissä ottaa kaikki mukaan ja kannustaa.

Urheilu on meille enemmän kuin peli. Urheilu vie eteenpäin. Anna myötätuulen kuljettaa kohti parempaa. Ole enemmän kuin yksittäinen pelaaja ja anna sen astua esiin mikä asuu meissä kaikissa. Se ei riipu taustasta tai sukupuolesta, iästä eikä ihon väristä. Voit olla kuka vain.

Ole Hyvän Tuulen Pelaaja.


HJK – Helsingin Jalkapalloklubi, HJK Helsinki – on johtava kotimainen ja Suomen suosituin jalkapalloseura, joka on tehnyt jo yli 110 vuotta pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä suomalaisen jalkapalloilun kehittämiseksi. www.hjk.fi

Lumme Energia – Me Lumme Energialla tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Autamme valitsemaan ne sopivimmat, luotettavimmat ja kestävimmät energiaratkaisut ja palvelut kotiin, mökille, yrityksille ja sähköiseen liikkumiseen. Yhdessä Solarigo Systemsin kanssa innostamme asiakkaitamme myös paistattelemaan aurinkoenergiassa. Palvelemme niin ihmisiä kuin yrityksiä Lumme-tyyliin TM eli ammattitaidolla tarpeisiin vastaten, odotukset ylittäen ja planeetasta huolta pitäen. Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivan kokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton. 

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

22.09.2022 | blogi

Kuumuutta aurinkopaneelimarkkinoilla

Aurinkopaneeleiden kysyntä on keväästä lähtien kasvanut räjähdysmäisesti. Toimitukset eivät valitettavasti ole aina pysyneet vauhdissa mukana...

15.09.2022 | blogi

Sähkön tuotanto voi olla Suomelle "1990-luvun Nokia"

Suomella on edellytykset rakentaa toimintavarmasta ja hiilidioksidineutraalista sähköntuotannosta ylivertainen kansantalouden kilpailutekijä jo tällä...

08.09.2022 | blogi

Kotimaiseen sähköntuotantoon on investoitava lisää

Sähkömarkkinamekanismit on otettu tiukkaan tarkasteluun meneillään olevan sähkömarkkinakriisin seurauksena. Kun käynnissä olevaan koneeseen ruvetaan...