Akun ja Mustin videoblogi: Energiaa luonnosta

Takaisin

Luonnon äärellä liikkuessa urheilijankin mieli lepää ja ajatukset kirkastuvat.  Lumme Energian Energialähettiläät, olympiaurheilijat Sami "Musti" Jauhojärvi ja Aku Partanen, pohtivat tällä kertaa luontoarvoja, urheilun hiilijalanjälkeä ja sen vaikutuksia ympäristöön. Millaisilla teoilla voi vaikuttaa siihen, että myös tulevat sukupolvet saisivat nauttia lumisista talvista?

HubSpot Video

TUTUSTU JA TILAA: Olympiasähkö

Lumme Energia hyvittää Aku Partasen vuoden 2021 hiilijalanjäljen

Hiilijalanjälki tarkoittaa ilmastopäästöjä, joita ihmisen toiminnat ja teot aiheuttavat. Se muodostuu useimmiten ihmisten liikkumisesta, ruuasta ja juomasta, käytetystä energiasta sekä jätteen määrästä. Hiilijalanjälki saattaa vaihdella suurestikin. Keskivertosuomalaisen hiilijalanjälki on vuodessa 10 300 kg CO2e. Asumisen hiilijalanjälki on keskimäärin noin 30 % vuotuisesta hiilijalanjäljestä eli noin 3 000 kg CO2e.

CO2Neutral_Lumme_MUSTA

Aku Partasen tämän vuoden hiilijalanjälki on Sitran elämäntapalaskurilla laskettuna 8 700 kg. Lumme Energia kompensoi Akun koko hiilijalanjäljen hyvittämällä päästöt ostamalla vastaavan määrän päästöoikeuksia.

Valitse sinäkin Olympiasähkö!

Kun valitset 100 % uusiutuvilla energialähteillä tuotettua Olympiasähköä, tuet nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennusta.

 

Tilaa Olympiasähköä
Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

21.04.2022 | blogi

Oletko muuttamassa tai vaihtamassa sopimustasi? Ota OmaLumme avuksesi.

Sähköiset palvelumme kehittyvät vauhdilla ja entistä monipuolisemmassa OmaLumme -palvelussa hoidat asiakkaanamme nyt monta asiaa.

28.01.2022 | uutinen

Tervetuloa uudistuneeseen OmaLumme -palveluumme

Uudistunut OmaLumme on nyt käytössäsi - tervetuloa sähköiseen asiointipalveluusi!

21.01.2022 | blogi

Liike on energiaa

Olympiahenki – kehoa, mieltä ja tahdonvoimaa ylentävä filosofia on liikuttanut kansakuntia läpi ihmiskunnan historian. Se inspiroi ihmisiä uskomaan,...