Energiaa ja etuja Lumme-tiimistä

Takaisin

Oletko kiinnostunut ekologisesti tuotetuista urheiluvaatteista? Haluatko tankata energiaa kuuntelemalla äänikirjoja? Vai haluatko tunnelmoida rakkaasi kanssa upeassa maisemasviitistä? Kaiken tämän ja vielä enemmänkin saat haltuusi Lumme-tiimistä.

Mikä on Lumme-tiimi?

Lumme-tiimi on Lumme Energian asiakasetuohjelma, jonka tarkoitus on tuottaa iloa ja energiaa asiakkaidemme arkeen. Kaikki asiakkaamme kuuluvat automaattisesti Lumme-tiimiin. Jos Lumme-tiimi ei ole vielä tuttu juttu sinulle, niin käy kurkkaamassa sitä osoitteessa tiimi.lumme-energia.fi.

Millaisia etuja Lumme-tiimissä on?

Lumme-tiimissä on monipuolisesti etuja tuotteista, palveluista ja tapahtumista. Osa eduista on alennuksia, mutta osa eduista on jopa veloituksettomia. Lumme-tiimin edut voivat olla rajoittamattomasti käytettävissäsi tai jos kappalemäärää on rajoitettu, tieto siitä löytyy edun esittelysivulta etukohtaisesti. Rajoitetut edut ovat yleensä vapaalippuja erilaisiin tapahtumiin. Näin pyritään varmistamaan, että mahdollisimman moni asiakkaistamme saa edun käyttöönsä.

Kuinka lunastan edun Lumme-tiimistä?

Asiakasetuohjelmamme Lumme-tiimin käyttöön tarvitset Lummetunnuksen, jonka luomiseen tarvitset mobiilivarmenteen tai verkkopankkitunnuksen. Lumme Energian sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaana pääset luomaan Lummetunnuksen osoitteessa https://www.lumme-energia.fi/kirjautuminen.

Lumme-tiimissä näet kaikki voimassa olevat edut. Lisätietoa edusta saat valitsemalla ”Lue lisää”. Tällöin avautuu kyseisen edun esittelysivu, josta edun voi myös tilata valitsemalla ”Tilaa etu”.

Tilattuasi edun, saat tilausvahvistuksen asiakastiedoissamme olevaan sähköpostiosoitteeseen.  Tämän vuoksi on todella tärkeää, että sinun asiakastiedoissasi on voimassa oleva sähköpostiosoite. Tilausvahvistusviestissä tulee toimintaohje, kuinka lunastat tilaamasi edun.

Useimmiten Lumme-tiimin etu lunastetaan tietyllä koodilla palvelua tilattaessa tai maksettaessa. Poikkeuksen tekevät vapaaliput, jotka postitetaan kirjepostilla asiakastiedoissa olevaan osoitteeseen. Etu voi olla myös alennus pääsylipusta, tällöin useimmiten etua tilatessa linkki ohjaa lippumyyjän sivulle esim. Ticketmaster.fi tai Lippu.fi. Näiden kanavien käyttö vaatii kirjautumisen tai rekisteröitymisen kyseiseen palveluun.

Mistä saan tietoa uusista Lumme-tiimin eduista?

Kerromme uusista eduistamme asiakaslehdessämme Lumpeenlehdessä, sähköpostilla lähettävässä uutiskirjeessä sekä somessa. Kuitenkin parhaiten tilanteen tasalla pysyt seuraamalla itse säännöllisesti Lumme-tiimiä ja näin myös varmistat, että saat itseäsi kiinnostavat edut heti käyttöön.

 

Lumme-tiimiä kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti. Joten pysy kuulolla ja nappaa sinua miellyttävät edut talteen tiimi.lumme-energia.fi


Tervetuloa nauttimaan Lumme-tiimin eduista!

Muistathan aina kirjautua ulos Lumme-tiimistä, kun lopetat palvelun käytön. Mikäli käytät julkista tai yhteiskäytössä olevaa tietokonetta, suosittelemme tyhjentämään myös verkkoselaimen välimuistin.

Hanna Lehtinen

Kirjoittaja

Hanna Lehtinen Hannalla on pitkä kokemus asiakaspalvelusta sekä palveluiden kehittämisestä. Hanna muistaa elävästi ajan, jolloin TV kanavia oli tasan kaksi ja viikon yksi odotetuimmista hetkistä oli perjantai-illan Dallas. Maailma muuttuu, mutta muuttuuko ihminen? Näin neljän lapsen äitinä tässä arjen villissä karusellissa arvostan sujuvia sähköisiä palveluita, jotka mahdollistava asioiden hoitamisen juuri silloin, kun minulle itselle parhaiten sopii. Eli muun perheen nukkuessa katson Yle Areenalta Vallan linnaketta. Hanna seuraa keski-ikäistyvän naisen uteliaisuudella maailman menoa ja kehittymistä, oman mausteensa tähän elämän sekametelisoppaan tuovat perheen murrosikäiset lapset ja pahasti pitkittynyt taloremontti.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11.10.2021 | blogi

Sähkön kulutus omakotitalossa - näin paljon laitteet vievät sähköä

Sähkön kulutus omakotitalossa jakautuu karkeasti kolmeen osaan: rakennuksen lämmittämiseen ja käyttöveden lämmittämiseen tarvittavaan sähköön sekä...

11.10.2021 | blogi

Viisi tehokasta energiansäästövinkkiä: näin vähennät kotisi sähkönkulutusta

Energiankulutuksesta voi helposti nipistää yli kymmenen prosenttia asumistottumuksia muuttamalla. Säästetty energia tuntuu sekä kukkarossa että...

11.10.2021 | blogi

Kuinka suuri ilmastoteko on ympäristöystävällinen sähkösopimus?

Ilmastonmuutos on karua todellisuutta ja keinot sen hillitsemiseksi tuntuvat joskus yksilötasolla rajallisilta. Yksilön valinnoilla on kuitenkin...