Elämän energiaa etsimässä

Takaisin

Harjatessaan hampaitaan Reettaa tuijottaa peilistä vieras henkilö. Oliko se tosiaan hän itse? Mihin Elämän Energia oli kadonnut? Ajatus ei jätä Reetan mieltä rauhaan – oli keksittävä ratkaisu.

Elämän Energiaa Etsimässä -sarjassa nähdään tavallinen perheenäiti Reetta (Paula Noronen), joka pohtii kadottamaansa Elämän Energiaa ja sen löytämistä. Elämän Energian etsiminen osoittautuu mutkikkaaksi projektiksi, joka menee jo työstä.

Reetan mieli tulvii erilaisia vaihtoehtoja Elämän Energian lähteistä, eikä naapurin hemmetin täydellinen Camilla edesauta tuskaa. Sosiaalinen media oli täynnä toinen toistaan täydellisempiä kuvia. Mitä Elämän Energian löytäminen edellyttäisi? Olikohan Camillan kiiltokuvamaisten somepostauksien takana jokin työryhmä vai tekikö hän oikeasti kaiken tuon itse? Voiko jonkun elämä olla noin täydellistä?

Jokainen meistä huhkii jatkuvasti oman elämänsä energian löytämiseksi. Välillä hukkaamme itsemme arkeen ja suoritamme elämää kuin oravanpyörässä värien muuttuessa harmaiksi. Ja kun sitä energiaa sitten lähdetään etsimään, täytyykö se tehdä tietoisesti vai onnistuuko se tiedostamatta?

Somea selatessa naapuri näyttää aina olevan täydellisillä piknikeillä tai purjehtimassa ja paistaa se aurinkokin kai useammin juuri heidän pihallansa.

Elämän Energiaa Etsimässä -sarjassa halusimme pysähtyä hetkeksi ja siirtää huomion ympäristöön, jossa elämme. Energiapankkien lataaminen ei saisi olla meitä kuormittava voima, vaan sen tulisi puskea meitä eteenpäin ja auttaa jaksamaan. Halusimme herättää keskustelua siitä, voisiko Elämän Energia olla lähempänä kuin olemme osanneetkaan kuvitella. Tarvitseeko todella sen eteen tavoitella täydellisyyttä ja tehdä samoja asioita mitä jokainen muu sosiaalisessa mediassa näyttää tekevän?

Tavoitteenamme oli luoda samaistuttavaa sisältöä, ja päähenkilön, jonka asemaan jokaisen nykymaailmassa elävän on helppo asettua. Tästä syntyi Paula Norosen esittämä hahmo, tavallinen perheenäiti Reetta. Yhä useammin puhutaan myös siitä, että sosiaalinen media ei ole koko totuus. Me halusimme ryhtyä sanoista tekoihin ja tuoda sen osaksi kampanjaamme.

Sanoista tekoihin

Oivallus ja muutos tapahtuvat arjen pienissä hetkissä ja siksi haluamme olla näissä hetkissä tiiviisti läsnä. Otamme arjen vastaan sellaisena kuin se meille ojennetaan, kuitenkin päämäärätietoisesti sitä kehittäen ja uusia ratkaisuja luoden. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme parhaat ratkaisut arkeen ja sen tuomiin haasteisiin.

Ja kun nyt samaistuttavuuskin mainittiin, haluamme myös näyttää millaista näidenkin kulissien takana oli. Katso In The Making -kuvat alta. Muista myös katsoa Elämän Energiaa Etsimässä-jaksomme, joista ensimmäinen on katsottavissa blogin lopussa.

 

InTheMaking1Reetan täydellisen harmoninen tunnelma.

InTheMaking2Noh.. tunnelman tallentamisen takana oli kyllä kokonainen työryhmä.

InTheMaking3Elämän Energian eri lähteiden tutkiminen voi joskus näyttää tältä.

InTheMaking4Ja vähän kauempaa katsottuna myös tältä.

Katso alta sarjamme avausjakso Aurinko
LummeEnergia_jakso_Aurinko_pakattu_MASTER

 

Sarjan muutkin jaksot näet täältä

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

08.06.2021 | blogi

Vastuullisuus yrityksessä on iloinen asia

Tänä päivänä yritykset edellyttävät alihankkijoiltaan ja yhteistyökumppaneiltaan yhä enemmän vastuullisuutta omassa toiminnassaan. Koko ketju...

01.06.2021 | blogi

Mitä eroa on määräaikaisella ja toistaiseksi voimassa olevalla sähkösopimuksella?

Määräaikainen sähkösopimus on voimassa sopimuksessa määritellyn ajan, joka on maksimissaan kaksi vuotta. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on...

03.05.2021 | blogi

Yhdessä tekemällä uusia mahdollisuuksia

Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti yhdistyivät huhtikuussa. Kahdesta hyvästä tuli entistä  loistavampi yksi.