Asiakasetusi Mikkelin Musiikkijuhlille

Takaisin

Lumme Energia on mukana elämyksellisissä juhlissa. Tarjoamme sinulle 5 euron alennuksen kaikkien konserttien pääsylipuista! Saat alennukseen oikeuttavan koodin tilaamalla sen Lumme-tiimistä. Saat tilauksestasi vahvistuksen ja sen jälkeen pääset ostamaan alennushintaiset liput haluamiisi konsertteihin. Lumme-tiimissä vinkkaamme kaikista muistakin eduistasi, joten muistathan aina aika ajoin tarkistaa ja hyödyntää ajankohtaiset etusi.

Siirry Lumme-tiimiin

Tänä kesänä Mikkelin Musiikkijuhlilla on 30 v -juhlavuosi. Luvassa on kaikkien aikojen festivaaliohjelma: Mariinskin orkesterin konsertit, suomalaisen säveltäjälegendan Kalevi Ahon uuden teoksen kantaesitys ja Suomalainen Fantasia, joka yhdistää perinteisen sinfoniakonsertin moderniin digitaalitekniikkaan, suomalaiseen luontoon ja taiteellisiin visualisointeihin.

Musiikkijuhlien aikana Mikkelissä on runsaasti myös kaikille ilmaista oheisohjelmaa – lyhytkonsertteja kauppakeskuksissa, ravintoloissa ja eri kohteissa ympäri kaupunkia. Konserttipaikoilla on erityisjärjestelyt terveysturvallisuuden takaamiseksi ja koronatilanteen mukaan päivittyvä ohjeistus.

Tutustu koko ohjelmistoon

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

16.09.2021 | uutinen

Uusi palvelumme pitää kotitietokoneesi kunnossa

Pian voit keskittyä tietokoneesi hyödylliseen käyttöön ilman päivityksistä tai ongelmatilanteista huolehtimista.

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...

17.06.2021 | uutinen

HJK ja Lumme Energia: Yhteisiä ympäristötekoja täydellä energialla

HJK:n ja Loisteen pitkä yhteistyö ympäristön hyväksi vahvistuu Lumme Energian tullessa mukaan yhteistyöhön. Loiste Sähkönmyynti ja Lumme Energia...