Auta tekemään jonkun joulusta parempi

Takaisin
Tänä jouluna monessa lapsiperheessä täytyy valita, ostetaanko lahjoja vai ruokaa. Jouluaattona sairaalasängyssä moni viettää viimeistä jouluaattoaan. Valkoinen hanki loistaa ehkä vain poissaolollaan ja muistuttaa siitä, että pian luontomme ei enää taivu neljään vuodenaikaan.
 
Sinä voit auttaa tekemään joulusta paremman. Joululahjoituksemme kohteena on tänä vuonna Hope ry, Mannerheimin lastensuojeluliitto, Syöpäsäätiö tai Suomen luonnonsuojeluliitto. Sinä valitset.

Käy äänestämässä mielestäsi tärkeintä kohdetta joulukalenterissamme, osoitteessa joulu.lumme-energia.fi

Äänestys on päättynyt 29.11. Kiitos kaikille äänestäneille!

Joulukalenteri aukeaa 1.12. – Vaikuta lahjoituksen määrään

Joulukalenterimme avautuu 1.12. osoitteessa joulu.lumme-energia.fi. Jokaisen luukun takaa paljastuu yllätyksiä, kuten arvontoja, etuja ja jouluisia vinkkejä, joista on paljon iloa jouluvalmisteluissa. Avaamalla joulukalenterin luukkuja kartutat hyväntekeväisyyssummaa, sillä jokainen avaus kartuttaa pottia 0,50 euron verran aina 3 000 euroon saakka.

Ole sinäkin mukana, jotta saadaan täysi lahjoitussumma kokoon. Käy kurkistamassa kalenteriluukkujen taakse vaikka joka päivä ja kannusta myös läheisesi mukaan! Tehdään yhdessä tästä joulusta parempi!

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

29.12.2020 | blogi

Vähähiilinen blogisarja: Sähkön käyttäjästä vihreän sähkön tuottajaksi

Neliosaisessa blogisarjassamme EnerKey ja Lumme Energia yhdessä tytäryhtiönsä Solarigon kanssa käsittelevät askel askeleelta vastuulliseen...

23.12.2020 | blogi

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2021!

Lämmin kiitos siitä, että olit mukana kanssamme tekemässä tästä joulusta paremman.

22.12.2020 | blogi

Podcast: Miten yritysten sähkönhankinta kannattaa hoitaa? Jukka Melonen kertoo

Kuuntele oheisesta podcastista avainasiakaspäällikkö Jukka Melosen ajatuksia ja vinkkejä siitä, miten yrityksessä kannattaisi ostaa sähköä, säästää...