Nauti auringosta ihan uudella tavalla

Harkitsetko aurinkopaneelien hankintaa? Meiltä saat tarjouksen minuuteissa.

Oman energian kaupassa lasket tarjouksen helposti juuri sinulle sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä, ilman erillistä keskustelua myyjän kanssa.
 
Annat vain kiinteistön tiedot laskuriin, lähetät tiedot ja saat tarjouksen sinulle räätälöidystä järjestelmästä suoraan sähköpostiisi ja sen mukana lisäksi kattavan tietopaketin aurinkosähköjärjestelmistämme. Käy laskemassa tarjous Oman energian kaupassa alla olevasta linkistä.
Laske tarjous Oman energian kaupassa
auringonkukka rajattu 900

 

Aurinkosähköä Lumme Energialta

Aurinkosähköjärjestelmää hankittaessa tulee huomioida käyttökohde ja tarpeet. On tärkeää tietää, tuleeko aurinkosähköjärjestelmä sähköverkkoon liitettyyn kohteeseen vai sähköverkosta irralliseksi. Aurinkoenergian tuottoon vaikuttavat tekijät tulee myös huomioida. Näitä ovat mm. ilmansuunta, kattokaltevuus ja varjostukset.

Aurinkopaneelit_mokilla_Kuustonen (4)

Tuota omaa sähköä mökillä!


1. Nosta mökin arvoa

2. Valjasta hukkatila tuottamaan

3. Rakenna fiksumpaa maailmaa

Mökkikuvitus
OnGrid-järjestelmä

Jos aurinkosähköjärjestelmä tulee vapaa-ajan asuntoon, joka on sähköverkkoon liitetty, järjestelmä toimii sen rinnalla. Tätä kutsutaan On-grid -järjestelmäksi. Tällöin päästään hyödyntämään niin auringon tuottamaa energiaa kuin verkkovirtaa eli ostosähköä. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisesti järkevän energiankäytön tilanteen ja vuodenajan mukaan. Off-grid -järjestelmiä eli sähköverkon ulkopuolella toimivia aurinkosähköjärjestelmiä ei ole valikoimassamme.

Jos aurinkovoimalasi tuottaa enemmän kuin ehdit kuluttaa, voit Lumme Energian sähköasiakkaana myydä ylijäämäsähkön meille. 

Aurinkosähköjärjestelmän mitoituksessa ja sijoituksessa sekä suuntauskulmissa kannattaa luottaa ammattilaiseen, joka huomioi pieniä yksityiskohtia myöten kaiken ja tarjoaa parasta ratkaisua juuri sinun vapaa-ajan asunnollesi.

Näin aurinkosähköjärjestelmä toimii:

  1.  Sähköpääkeskus, jossa on kaksisuuntainen mittaus
  2. Verkkoinvertteri, joka muuttaa aurinkosähkön verkkojännitteiseksi (DC -> AC)
  3. Keskus, johon järjestelmä liitetään (yleensä pääkeskus - oma tuotanto hyödynnetään tuotannon liittymispisteestä riippumatta)
  4. Lukittava turvakytkin, johon verkonhaltijalla on esteetön pääsy
  5. Kulutuskohde
  6. Varjoton paneelien asennuspaikka

Lumme Energian aurinkosähkö pähkinänkuoressa

Tarjoamme aurinkosähköjärjestelmät ovat pitkäikäisiä ja huoltovapaita.

Toimituksemme ovat verkkoon asennettavia yleensä yli kahdeksan (8 ) aurinkopaneelin järjestelmiä.

Aurinkovoimalasi tuotantoa ja tehoa seuraat kätevästi mobiilisovelluksen avulla.

Lumme Energian asiakkaana ostamme sinulta aurinkovoimalan tuottaman ylijäämäsähkön.

Katso oheiselta videolta lisätietoa.

Sahkoenergiaa-auringosta

 

Pyydä maksuton kartoitus aurinkosähköjärjestelmästä

Kun haluat päästä nauttimaan puhtaasta ja uusiutuvasta energiasta, ota ensimmäinen askel. Aurinkosähkön hyödyntäminen mökilläsi on helpompaa kuin uskotkaan.

Pyydä meiltä maksuton kartoitus. Saat kokonaisuutta huomioivan ratkaisun.

Täytä lomake, saat maksuttoman kartoituksen

Asiakkaamme kertovat

Mökille akkuja lataamaan - Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus hyödyntävät luonnonvoimaa

Lumme Energia toteutti muusikko-juontaja Mikko Kuustosen ja koreografi-tanssitaiteilija Hanna Brotheruksen vapaa-ajan asunnolle aurinkosähköjärjestelmän ja sähköauton latauspisteen. Nyt mökillä lataavat akkujansa niin pariskunta kuin heidän autonsakin.

LUMME_Kuustonen_paakuva

Hyödynnä kotitalousvähennys ja rahoitusmahdollisuudet

Muista hyödyntää kotitalousvähennys! Myös vapaa-ajan asunnolle teetetyt huolto- ja remonttityöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Saat kotitalousvähennyksen tehdyn työn osuudesta eli asennustyöstä. Voit hyödyntää tarjoamiamme rahoitusvaihtoehtoja aurinkosähköjärjestelmän hankintaan, jonka avulla maksat kätevästi kuukausierissä.
 
Tutustu rahoitusmahdollisuuteen

Etelä-Savosta monipaikkaisen asumisen edelläkävijä yhteistyössä Lumme Energian kanssa

Monipaikkaisen asumisen edellytysten kehittäminen on tunnistettu tärkeäksi Etelä-Savon elinvoimaisuutta vahvistavaksi tekijäksi. Lumme Energia on lähtenyt etukenossa mukaan tukemaan tämän tavoitteen onnistumista yhteistyössä Mikkelin Miksein ja Savonlinnan Hankekehityksen kanssa. Hankkeeseen haetaan mukaan lisää rohkeita yrityksiä.
Tutustu myös uunituoreeseen Laiturilla -lehteen. Tee nojatuolimatka mökkeilyn uusimpiin saloihin.
 
Lue Laiturilla -lehti tästä

Ajankohtaista

19.11.2021 | uutinen

Hiilineutraaliusoppaasta yrityksille konkreettisia työkaluja ilmastokuorman pienentämiseen

Lumme Energian uusi Hiilineutraaliusopas tarjoaa sinulle ja yrityksellesi konkreettisia työkaluja parempiin valintoihin, jotka paitsi palvelevat...

16.11.2021 | alert

OmaLumme -palvelun testaajalle

Hienoa, että päätit tulla tutustumaan uuden ilmeen saaneeseen palveluumme! Toivottavasti koet palvelun hyödylliseksi ja selkeäksi. Uudistamme...

03.11.2021 | uutinen

Lumme Energia osti Okun Energian sähkönmyyntiliiketoiminnan

Lumme Energia on ostanut outokumpulaisen Okun Energian sähkönmyyntiliiketoiminnan. Kaupan myötä Lumme Energia laajentaa valtakunnallista verkostoaan...