Aurinkopaneelit mökille  - Nauti auringosta mökillä uudella tavalla

Kun haluat hyvää energiaa kesään ja aurinkopaneelit mökille käänny Lumme Energian puoleen. 

Oman energian kaupasta saat minuuteissa tarjouksen juuri sinun mökillesi sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä, ilman erillistä keskustelua myyjän kanssa.
 
Täyttämällä mökin tiedot laskuriin saat tarjouksen sinulle räätälöidystä aurinkosähköjärjestelmästä suoraan sähköpostiisi.
Laske tarjous Oman energian kaupassa
OEK

 

Aurinkopaneelit mökille Lumme Energialta

Aurinkopaneeleja hankittaessa tulee huomioida käyttökohde ja tarpeet. On tärkeää tietää, tuleeko mökin aurinkosähköjärjestelmä kiinni sähköverkkoon vai irralliseksi. Myös aurinkoenergian tuottoon 
vaikuttavat tekijät tulee huomioida. Näitä ovat mm. ilmansuunta, kattokaltevuus ja varjostukset. 
Lumme Energialta kannattaa nyt hankkia aurinkopaneelit mökillesi koska:  

Aurinkopaneelit_mokilla_Kuustonen (4)

Lataa aurinkopaneelien hankintaopas!

Miten lasket aurinkosähköjärjestelmän taloudellisen kannattavuuden? Mikä on sopiva määrä aurinkopaneeleita? Vinkit ja ohjeet sinulle oikeanlaisen aurinkosähköjärjestelmän hankintaan saat oppaastamme. Lataa maksuton opas!

Hankintaopas

Saat meiltä aurinkopaneelit kaikkialle Suomeen

Tällä hetkellä tarjoamme aurinkopaneeleja ja aurinkosähköjärjestelmiä vain verkkoon liitettyihin mökkikohteisiin. Onko vapaa-ajan asuntosi On-grid vai Off-grid? Jos termit tuntuvat vieraalta, kurkkaa blogimme, jossa avaamme eroja.

Aurinkosahko_infografiikka_kokonainen

Laske tarjous aurinkopaneeleista mökillesi

Aurinkosähkön hyödyntäminen mökilläsi on helpompaa kuin uskotkaan.

Oman energian kaupassa lasket tarjouksen juuri sinulle sopivimmasta aurinkosähköratkaisusta, ilman erillistä keskustelua myyjän kanssa.  Saat tarjouksen näppärästi suoraan sähköpostiisi.

Laske tarjous

Mökkiasiakkaamme kertovat

Mökille akkuja lataamaan - Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus hyödyntävät luonnonvoimaa

Toteutimme muusikko-juontaja Mikko Kuustosen ja koreografi-tanssitaiteilija Hanna Brotheruksen vapaa-ajan asunnolle aurinkosähköjärjestelmän ja sähköauton latauspisteen. Nyt mökillä lataavat akkujansa niin pariskunta kuin heidän autonsakin.

Aurinkopaneelit_mokilla_Kuustonen (2)

Hyödynnä kotitalousvähennys ja rahoitusmahdollisuudet

Muista hyödyntää kotitalousvähennys! Myös vapaa-ajan asunnolle teetetyt huolto- ja remonttityöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Saat kotitalousvähennyksen tehdyn työn osuudesta eli asennustyöstä. Voit hyödyntää tarjoamiamme rahoitusvaihtoehtoja aurinkosähköjärjestelmän hankintaan, jonka avulla maksat kätevästi kuukausierissä.
 
Tutustu rahoitusmahdollisuuteen

Etelä-Savosta monipaikkaisen asumisen edelläkävijä yhteistyössä Lumme Energian kanssa

Monipaikkaisen asumisen edellytysten kehittäminen on tunnistettu tärkeäksi Etelä-Savon elinvoimaisuutta vahvistavaksi tekijäksi. Lumme Energia on lähtenyt etukenossa mukaan tukemaan tämän tavoitteen onnistumista yhteistyössä Mikkelin Miksein ja Savonlinnan Hankekehityksen kanssa. Hankkeeseen haetaan mukaan lisää rohkeita yrityksiä.
Tutustu myös uunituoreeseen Laiturilla -lehteen. Tee nojatuolimatka mökkeilyn uusimpiin saloihin.
 
Lue Laiturilla -lehti tästä

Ajankohtaista

13.09.2023 | uutinen

Rakenteilla Suomen ensimmäinen aurinkovoimalla toimiva jalkapallostadion

Lumme Energia ja HJK syventävät yhteistyötään rakennuttamalla Bolt Arenan katolle aurinkovoimalan. Bolt Arenasta tulee Suomen ensimmäinen...

21.06.2023 | aurinkosähkö

Aurinkosähköjärjestelmän omistajat huolestuneina pörssisähkön hinnoista

Viime aikoina aurinkosähköjärjestelmien omistajat ovat ilmaisseet huolensa pörssisähkön hinnoista. Kun aurinkosähköjärjestelmä tuottaa enemmän sähköä...

28.04.2023 | uutinen

Lumme Energialta aidosti kotimainen, Avainlippu-merkitty Aurinkosähkö

Yritykset ja kuluttajat voivat saada nyt aidosti kotimaista aurinkoenergiaa. Lumme Energian Aurinkosähkö-sopimustuote on saanut Suomalaisen Työn...