Nauti auringosta ihan uudella tavalla

Oletko harkinnut aurinkopaneelien hankintaa?

Nyt on edullinen hetki laittaa suunnitelma toteutukseen!

Kun nyt ostat aurinkosähköjärjestelmän täysin mustilla Lumme Scandic 320 Wp half-cut aurinkopaneeleilla saat toimitukseesi kaksi paneelia kaupan päälle!
 
Käy nyt laskemassa tarjous Oman energian kaupassamme. Saat tarjouksen suoraan sähköpostiisi ja sen mukana kattavan tietopaketin aurinkosähköjärjestelmistämme.

Tarjous on voimassa niin kauan kuin paneeleita riittää. Asennus toteutetaan sääolosuhteiden niin salliessa loppuvuoden aikana ja viimeistään keväällä. Tarkempi asennusajankohta sovitaan oston yhteydessä.
 
uusi kauppa

Laske tarjous Oman energian kaupassa

Etelä-Savosta monipaikkaisen asumisen edelläkävijä yhteistyössä Lumme Energian kanssa

Monipaikkaisen asumisen edellytysten kehittäminen on tunnistettu tärkeäksi Etelä-Savon elinvoimaisuutta vahvistavaksi tekijäksi. Lumme Energia on lähtenyt etukenossa mukaan tukemaan tämän tavoitteen onnistumista yhteistyössä Mikkelin Miksein ja Savonlinnan Hankekehityksen kanssa. Hankkeeseen haetaan mukaan lisää rohkeita yrityksiä.
Tutustu myös uunituoreeseen Laiturilla -lehteen. Tee nojatuolimatka mökkeilyn uusimpiin saloihin.
 
Lue Laiturilla -lehti tästä

Tuota omaa sähköä mökillä!


1. Nosta mökin arvoa

2. Valjasta hukkatila tuottamaan

3. Rakenna fiksumpaa maailmaa

Mökkikuvitus
yrmy-aurinkopaneelit-yrityksille

Aurinkosähköä Lumme Energialta

Aurinkosähköjärjestelmää hankittaessa tulee huomioida käyttökohde ja tarpeet. On tärkeää tietää, tuleeko aurinkosähköjärjestelmä sähköverkkoon liitettyyn kohteeseen vai sähköverkosta irralliseksi. Aurinkoenergian tuottoon vaikuttavat tekijät tulee myös huomioida. Näitä ovat mm. ilmansuunta, kattokaltevuus ja varjostukset.

Aurinkovoimala omalla katolla on tuottava energiainvestointi. Sen avulla nostat mökkisi arvoa ja muutat kulutuksen tuotoksi, kun aurinkosähkö korvaa verkkovirtaa. Samalla tuet osaltasi fiksumpaa energiantuotantoa. Ja jos oikein kovasti paistaa, voit myydä ylijäämäsähkön meille.
 
Lumme Energian maksuton aurinkosähkökartoitus auttaa sinut alkuun.
 
Tutustu aurinkosähkökartoitukseen
OnGrid-järjestelmä

Jos aurinkosähköjärjestelmä tulee vapaa-ajan asuntoon, joka on sähköverkkoon liitetty, järjestelmä toimii sen rinnalla. Tätä kutsutaan On-grid -järjestelmäksi. Tällöin päästään hyödyntämään niin auringon tuottamaa energiaa kuin verkkovirtaa eli ostosähköä. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisesti järkevän energiankäytön tilanteen ja vuodenajan mukaan. Off-grid -järjestelmiä eli sähköverkon ulkopuolella toimivia aurinkosähköjärjestelmiä ei ole valikoimassamme.

Jos aurinkovoimalasi tuottaa enemmän kuin ehdit kuluttaa, voit Lumme Energian sähköasiakkaana myydä ylijäämäsähkön meille. 

Aurinkosähköjärjestelmän mitoituksessa ja sijoituksessa sekä suuntauskulmissa kannattaa luottaa ammattilaiseen, joka huomioi pieniä yksityiskohtia myöten kaiken ja tarjoaa parasta ratkaisua juuri sinun vapaa-ajan asunnollesi.

Näin aurinkosähköjärjestelmä toimii:

  1.  Sähköpääkeskus, jossa on kaksisuuntainen mittaus
  2. Verkkoinvertteri, joka muuttaa aurinkosähkön verkkojännitteiseksi (DC -> AC)
  3. Keskus, johon järjestelmä liitetään (yleensä pääkeskus - oma tuotanto hyödynnetään tuotannon liittymispisteestä riippumatta)
  4. Lukittava turvakytkin, johon verkonhaltijalla on esteetön pääsy
  5. Kulutuskohde
  6. Varjoton paneelien asennuspaikka
Sahkoenergiaa-auringosta

 

Lumme Energian aurinkosähkö pähkinänkuoressa

Tarjoamme aurinkosähköjärjestelmät ovat pitkäikäisiä ja huoltovapaita.

Toimituksemme ovat verkkoon asennettavia yleensä yli kahdeksan (8 ) aurinkopaneelin järjestelmiä.

Aurinkovoimalasi tuotantoa ja tehoa seuraat kätevästi mobiilisovelluksen avulla.

Lumme Energian asiakkaana ostamme sinulta aurinkovoimalan tuottaman ylijäämäsähkön.

Katso oheiselta videolta lisätietoa.

Pyydä maksuton kartoitus aurinkosähköjärjestelmästä

Kun haluat päästä nauttimaan puhtaasta ja uusiutuvasta energiasta, ota ensimmäinen askel. Aurinkosähkön hyödyntäminen mökilläsi on helpompaa kuin uskotkaan.

Pyydä meiltä maksuton kartoitus. Saat kokonaisuutta huomioivan ratkaisun.

Täytä lomake, saat maksuttoman kartoituksen

Asiakkaamme kertovat

Mökille akkuja lataamaan - Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus hyödyntävät luonnonvoimaa

Lumme Energia toteutti muusikko-juontaja Mikko Kuustosen ja koreografi-tanssitaiteilija Hanna Brotheruksen vapaa-ajan asunnolle aurinkosähköjärjestelmän ja sähköauton latauspisteen. Nyt mökillä lataavat akkujansa niin pariskunta kuin heidän autonsakin.

LUMME_Kuustonen_paakuva

Hyödynnä kotitalousvähennys ja rahoitusmahdollisuudet

Muista hyödyntää kotitalousvähennys! Myös vapaa-ajan asunnolle teetetyt huolto- ja remonttityöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Saat kotitalousvähennyksen tehdyn työn osuudesta eli asennustyöstä. Voit hyödyntää tarjoamiamme rahoitusvaihtoehtoja aurinkosähköjärjestelmän hankintaan, jonka avulla maksat kätevästi kuukausierissä.
 
Tutustu rahoitusmahdollisuuteen

Ajankohtaista

03.03.2021 | uutinen

Haemme myyntikanavakoordinaattoria

Lumme Energia hakee myyntikanavakoordinaattoriksi  sähkönmyynnin lennonjohtajaa, jolla on myyjän geenit ja datalähtöisyys verissä. Sydämemme sykkii...

16.02.2021 | uutinen

Solarigo Systems Oy auditoi aurinkopaneelien toimittajaverkostonsa varmistaakseen vastuullisen ja kestävän kehityksen mukaisen hankintaketjun

Tytäryhtiömme Solarigo Systems Oy:n tiedote tänään 16.2.2021 klo 13.00. Mediassa on ollut viime aikoina uutisointia liittyen aurinkopaneelien...

03.02.2021 | uutinen

Lumme Energia vahvistaa  yritysmyynnin asiantuntijuuttaan

Lumme Energia on vahvalla kasvun tiellä ja vahvistaa resurssejaan yritysmyynnin tiimissä. Jo entisestään energiseen asiantuntijatiimiin lisätään sekä...