Nauti auringosta mökillä uudella tavalla

Harkitsetko aurinkopaneeleja mökille? Meiltä saat tarjouksen minuuteissa.

Oman energian kaupassa lasket tarjouksen helposti juuri sinun mökillesi sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä, ilman erillistä keskustelua myyjän kanssa.
 
Täytät vain kiinteistön tiedot laskuriin ja saat tarjouksen sinulle räätälöidystä aurinkosähköjärjestelmästä suoraan sähköpostiisi. Laske tarjous Oman energian kaupassa alla olevasta linkistä.

Laske tarjous Oman energian kaupassa
auringonkukka rajattu 900

 

Aurinkopaneelit mökille Lumme Energialta

Aurinkopaneeleja hankittaessa tulee huomioida käyttökohde ja tarpeet. On tärkeää tietää, tuleeko mökin aurinkosähköjärjestelmä kiinni sähköverkkoon vai irralliseksi. Myös aurinkoenergian tuottoon vaikuttavat tekijät tulee huomioida. Näitä ovat mm. ilmansuunta, kattokaltevuus ja varjostukset.

Aurinkopaneelit_mokilla_Kuustonen (4)

Lataa aurinkopaneelien hankintaopas!

Miten lasket aurinkosähköjärjestelmän taloudellisen kannattavuuden? Mikä on sopiva määrä aurinkopaneeleita? Vinkit ja ohjeet sinulle oikeanlaisen aurinkosähköjärjestelmän hankintaan saat oppaastamme. Lataa maksuton opas!

Hankintaopas

Saat meiltä aurinkopaneelit kaikkialle Suomeen

Tällä hetkellä tarjoamme aurinkopaneeleja ja aurinkosähköjärjestelmiä vain verkkoon liitettyihin mökkikohteisiin. Onko vapaa-ajan asuntosi On-grid vai Off-grid? Jos termit tuntuvat vieraalta, kurkkaa blogimme, jossa avaamme eroja.

Aurinkosahko_infografiikka_kokonainen

Laske tarjous aurinkopaneeleista mökillesi

Aurinkosähkön hyödyntäminen mökilläsi on helpompaa kuin uskotkaan.

Oman energian kaupassa lasket tarjouksen juuri sinulle sopivimmasta aurinkosähköratkaisusta, ilman erillistä keskustelua myyjän kanssa.  Saat tarjouksen näppärästi suoraan sähköpostiisi.

Laske tarjous

Mökkiasiakkaamme kertovat

Mökille akkuja lataamaan - Mikko Kuustonen ja Hanna Brotherus hyödyntävät luonnonvoimaa

Toteutimme muusikko-juontaja Mikko Kuustosen ja koreografi-tanssitaiteilija Hanna Brotheruksen vapaa-ajan asunnolle aurinkosähköjärjestelmän ja sähköauton latauspisteen. Nyt mökillä lataavat akkujansa niin pariskunta kuin heidän autonsakin.

Aurinkopaneelit_mokilla_Kuustonen (2)

Hyödynnä kotitalousvähennys ja rahoitusmahdollisuudet

Muista hyödyntää kotitalousvähennys! Myös vapaa-ajan asunnolle teetetyt huolto- ja remonttityöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Saat kotitalousvähennyksen tehdyn työn osuudesta eli asennustyöstä. Voit hyödyntää tarjoamiamme rahoitusvaihtoehtoja aurinkosähköjärjestelmän hankintaan, jonka avulla maksat kätevästi kuukausierissä.
 
Tutustu rahoitusmahdollisuuteen

Etelä-Savosta monipaikkaisen asumisen edelläkävijä yhteistyössä Lumme Energian kanssa

Monipaikkaisen asumisen edellytysten kehittäminen on tunnistettu tärkeäksi Etelä-Savon elinvoimaisuutta vahvistavaksi tekijäksi. Lumme Energia on lähtenyt etukenossa mukaan tukemaan tämän tavoitteen onnistumista yhteistyössä Mikkelin Miksein ja Savonlinnan Hankekehityksen kanssa. Hankkeeseen haetaan mukaan lisää rohkeita yrityksiä.
Tutustu myös uunituoreeseen Laiturilla -lehteen. Tee nojatuolimatka mökkeilyn uusimpiin saloihin.
 
Lue Laiturilla -lehti tästä

Ajankohtaista

02.03.2023 | blogi

Aurinkopaneelit kompensoivat omakotitalon sähkölämmitystä

Keväällä 2022 Kaisa-Liisa ja Mikko Ikonen täyttivät aurinkosähköjärjestelmän tarjouspyynnön Lumme Energian Oman energian kaupassa. Alustava tarjous...

25.01.2023 | aurinkosähkö

Harkitsetko aurinkosähkön tuottamista? Näin voimalasi liitetään sähköverkkoon

Oman aurinkosähkön tuottaminen säästää nyt sekä sähkölaskua että luontoa. Aloita suunnittelu hyvissä ajoin, sillä monta asiaa on varmistettava. Myös...

22.09.2022 | blogi

Kuumuutta aurinkopaneelimarkkinoilla

Aurinkopaneeleiden kysyntä on keväästä lähtien kasvanut räjähdysmäisesti. Toimitukset eivät valitettavasti ole aina pysyneet vauhdissa mukana...