12 kk Joustosähkö PK-yrityksille

12 kuukauden Joustosähkö yhdistää määräaikaisen sopimuksen vakauden ja sähkönkulutuksen ajoittamisen hyödyt - voit vaikuttaa sähkölaskuusi ajoittamalla kulutuksen edullisimmille tunneille. 

Valitse sopimus

Tilaa 12 kk Joustosähkö yrityksellesi

Joustosähkö yritykselle

 • 12 kk
 • 24 kk
 • Määräaikainen
 • Joustosähkö sopii PK-yrityksille, jotka haluavat yhdistää pörssisähkön ja kiinteähintaisen sähkön parhaat puolet. Sähkön hinta muodostuu kiinteästä perusosasta sekä kulutusvaikutuksesta, jonka ansiosta voit myös hyödyntää edullisimmat sähkön hintahetket. Kulutusvaikutus (+/-  0-3 snt/kWh)
 • Kuukausimaksu 4,9e/käyttöpaikka

7.28 snt/kWh

 • Kuukausimaksu 4.9 €/kk

Hinnat alv. 0 %

Tee sopimus
 • Kiinteähintaisen ja pörssisähkön parhaat puolet

  Joustosähkö on erinomainen valinta yrityksellesi, jos kaipaat määräaikaisen sähkösopimuksen vakautta ja lisäksi pystyt vaikuttamaan sähkön kulutuksen ajankohtaan. Kulutusvaikutus (+/-  0-3 snt/kWh) mahdollistaa säästöt silloin, kun voit ajoittaa kulutusta edullisille tunneille.

 • Vakautta joustavasti

  Joustosähkö on vakaampi sähkösopimus kuin pörssisähkö. Vaikka et pystyisi merkittävästi muuttamaan omaa sähkönkulutustasi, sinun ei tarvitse pelätä, että hinta muuttuisi merkittävästi.

 • Tee myös ilmastoteko

  12 kk Joustosähkösopimuksen yhteyteen voit valita Uusiutuva sähkö -lisäpalvelun, jolloin yrityksenne sähkö on tuotettu 100% uusiutuvilla energialähteillä!

Mitä on Joustosähkö?

Joustosähkö on määräaikainen sähkösopimus, johon sisältyy kuukausimaksu, kiinteä sähkön hinta sekä kulutusvaikutus. Sähkön hintaan tulee joko säästöä tai lisähintaa, riippuen kulutuksesi ajoituksesta - tätä kutsutaan kulutusvaikutukseksi.

Ohjaamalla kulutusta edullisimmille tunneille yrityksenne voi siis saada sähkön hintaasi alas päin. Näppärää, eikö vain!

Joustosähkössä kiinteä osuus hinnasta on tyypillisesti edullisempi kuin vastaavassa täysin kiinteähintaisessa määräaikaisessa sopimuksessa.

Joustosahko_kayttoajat

 

Näin Joustosähkön hinta muodostuu

Sopimuksen hinta muodostuu

 • kuukausimaksusta (4,90€/kk), 
 • sähkön hinnasta 
 • sekä kulutusvaikutuksesta (+/- 0 - n. 3 snt/kWh)

Hinnat alv 0%

Kuukausimaksu ja kiinteä osuus sähkönhinnasta säilyvät samana koko sopimuskauden ajan. Kulutusvaikutus taas vaihtelee +/- 0-3 snt/kWh välillä keskiarvon ollessa +/- 1 snt/kWh. Kulutusvaikutus voi vaihdella kuukaudesta toiseen.


Tilaa Joustosähkö

Miten hinta muodostuu?

Sähkön hintaan vaikuttaa sähkön kulutuksen määrä sekä aika, jolloin sähköä käytät. Sähköisen OmaLumme-palvelun ja OmaLumme-sovelluksen avulla voit seurata energiankulutustasi ja tarkistaa sopimus- ja laskutietoja vaivattomasti - netissä 24/7.

Tutustu palveluun

Tutustu OmaLumme-sovellukseen

Miksi Lumme Energia?

 • Asiakaslähtöisyys

  Me olemme ehkä pienempi kuin joku muu, mutta sisu ja sydän ovat meillä varmasti suurempia. Joku voisi sanoa meitä juurevaksi, ja sitähän me olemme.

  Joillekin asiakaspalvelu on sitä, että laitetaan lasku tulemaan ja muuten ollaan hiljaa. Meille se on sitä, että ollaan tavoitettavissa, kuunnellaan, keskustellaan ja kehitytään. Toki laitetaan ne laskutkin tulemaan, mutta ei oleteta, että se riittää. Ei se riitä.

 • OmaLumme-sovellus

  OmaLumme-sovelluksen avulla voit seurata sähkönkulutustasi ja sähköpörssin tuntihintoja nyt entistä näppärämmin. Sovellus on maksuton ja saat ladattua sen laitteesi sovelluskaupasta.

  OmaLumme on saatavilla puhelimeen ja tabletille. 

 • Kotimaisuus

  Me tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen. Me olemme Lumme Energia. Kotimainen ja sopivankokoinen. Vastuullinen ja aika vastustamaton.

Me tarjoamme hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Lumpeen asiakasvastaava

Usein kysytyt kysymykset Joustosähköstä

 • Sähkösopimukset
Sopiiko Joustosähkö yritykselleni?

Joustosähkö sopii yrityksille, jotka arvostavat sähkölaskun vakautta, mutta haluavat päästä myös hyödyntämään edullisimpia sähkön tuntihintoja.

Joustosähkön merkittävin hyöty on se, että yrityksenne voi madaltaa sähkön hintaa siirtämällä kulutusta edullisimmille tunneille.

Sopimuksen kiinteä osuus hinnasta takaa toisaalta kilpailukykyisen hinnan, vaikka pörssisähkö nousisikin tavanomaista korkeammalle tasolle.

Milloin sähkö on edullisinta?

Sähkön hintaan vaikuttaa useampi tekijä. Oheisesta kuvasta voit katsoa, minä viikonpäivinä ja millä tunneilla sähkö yleensä on edullisinta. Vihreällä kuvataan edullista tuntia ja päivää ja violetilla kalliimpaa. Ohjaamalla kulutusta edullisimmille tunneille, voit madaltaa sähkölaskusi hintaa.

Joustosahko_kayttoajat

 

Voinko päättää Joustosähkö-sopimuksen kesken sopimuskauden?

Mikäli määräaikainen myyntisopimus muuten kuin yleisten sähkömyyntiehtojen SME 2014 kohdissa 10.2.1–10.2.5 mainituissa tilanteissa päättyy asiakkaasta johtuvasta syystä ennen määräaikaa, Lumme Energialla on oikeus periä asiakkaalta sopimussakko. Sopimussakon määrä on sopimuskauden jäljellä olevien kuukausien sähkönkulutuksen ennuste kWh x sähkönmyyntihinta snt/kWh + jäljellä olevien kuukausien kuukausimaksut €. Sopimussakon määrä on kuitenkin aina vähintään 150 euroa.