Suuryritysten asiakastarinat

Asiakastarinamme

Lue ja katso, miten Lumme Energian yritysasiakkaat ovat kokeneet asiakkuuden ja mitä hyötyjä he ovat saavuttaneet yhteistyöstä kanssamme. Vastuullisuutta, kustannus- ja energiasäästöjä sekä asiantuntijoidemme avulla vapautunutta aikaa kiitellään ja pidetään arvossaan.

Reka Kaapeli Oy

Lumme Energian ja Reka Kaapelin pitkäaikainen yhteistyö perustuu yhteisille arvoille ja ympäristövastuulle. Lumme Energia saa erityiskiitosta sähkön hankinnasta ja osaavista asiantuntijoista sekä yrityksen tarpeisiin perehtyneestä yhteyshenkilöstä.
Lue koko asiakaskokemus

feature_rekakaapeli_kaapeli_testaus

BLC -konserni

Yhdessä BLC ja Lumme Energia pystyvät tuottamaan yhteyksiä, jotka vastaavat myös tulevaisuuden tarpeisiin. Lumme Energian toimintavarmuus ja luotettavuus heijastuu myös BLC:n ajatuksiin sen omasta työskentelystä ja tulevaisuudesta.

feature_referenssi_BLC_fiiliskuva

Tertin Kartano

Tertin Kartanolla ollaan tyytyväisiä Lumme Energian innovaatioihin ja yhteistyön tuomiin parempiin tuloksiin. Kartanon isäntä Matti Pylkkänen toteaa: ”Lumme Energia on ehdottomasti kehityksen kärjessä”.

HubSpot Video

Power Finland Oy

Lumme Energian konsultointiavun ja energiasopimuksen hintakiinnitysmallilla Power Finland Oy on saanut merkittäviä säästöjä kustannuksissa. Power- ketju luottaa jatkossakin Lumme Enegian vahvaan asiantuntemukseen.

HubSpot Video

 

Lusto - Suomen metsämuseo

Sähköisen asiointipalvelun energiaraportointi mahdollistaa Luston sähkökulutuksen kustannustehokkaan käytön suunnittelun. Kuukausikulutusraportit antavat parhaan mahdollisen kuvan Luston sähkönkulutuksesta vuositasolla.

lusto_syksylla_1200

K-kauppias Tiina Karinkanta

K-Supermarket Rokkala on hyötynyt sähkösopimuksesta Lumme Energian kanssa. Oman yhteyshenkilön avulla K-kauppias Tiina on saavuttanut merkittäviä säästöjä ja omaa työaikaa on vapautunut asiakastyöskentelyyn.

K-kauppias-Tiina-Karinkanta-400-pieni

K-kauppias Tero Pekkanen

Suolahden K-Market Suosikin kauppias Tero päätyi Lumme Energian asiakkaaksi kauppiaskollegansa suosittelun kautta. Henkilökohtaisen palvelun ja kustannussäästöjen vuoksi Tero suosittelee Lumme Energiaa muillekin yrityksille.

K-kauppias-teropekkanen-400-pieni

EKOenergiaa ilmaston hyväksi

EKOenergiaa käyttämällä yritykset tekevät työtä ilmaston hyväksi. Savonlinnan Isännöintikeskus ja Isännöinti Taloluotsi ottivat käyttöönsä EKOEnergian.

EKOenergian kriteerien mukaan osa ympäristömerkityn sähkön myynnistä kertyneestä liikevaihdosta on sijoitettava uusiin uusiutuvan energian hankkeisiin.

ilmastonmuutos-ekoenergia

Savonlinnan Isännöintikeskus

Puitesopimus takaa Savonlinnan Isännöintikeskukselle sähkön hankinnan helppouden ja vakaan hintakehityksen. Lumme Energian asiantuntijat hoitavat sähkön hintakehityksen seurannan ja hintakiinnitykset. 

logo_slnisannointikeskus

Varaa aika juttutuokiolle

Haluatko hyötyä omasta yhteyshenkilöstä yrityksellesi sekä vapauttaa omaa aikaasi?
Varaa aika, niin soitan sinulle.