Suuryritysten asiakastarinat

 

Asiakastarinamme

Lue ja katso, miten Lumme Energian yritysasiakkaat ovat kokeneet asiakkuuden ja mitä hyötyjä he ovat saavuttaneet yhteistyöstä kanssamme. Vastuullisuutta, kustannus- ja energiasäästöjä sekä asiantuntijoidemme avulla vapautunutta aikaa kiitellään ja pidetään arvossaan.

Reka Kaapeli Oy

Lumme Energian ja Reka Kaapelin pitkäaikainen yhteistyö perustuu yhteisille arvoille ja ympäristövastuulle. Lumme Energia saa erityiskiitosta sähkön hankinnasta ja osaavista asiantuntijoista sekä yrityksen tarpeisiin perehtyneestä yhteyshenkilöstä.
Lue koko asiakaskokemus

Reka Kaapelin kaapelit valmistuvat nyt CO2-vapaalla sähköllä

BLC -konserni

Yhdessä BLC ja Lumme Energia pystyvät tuottamaan yhteyksiä, jotka vastaavat myös tulevaisuuden tarpeisiin. Lumme Energian toimintavarmuus ja luotettavuus heijastuu myös BLC:n ajatuksiin sen omasta työskentelystä ja tulevaisuudesta.

BLC -fiiliskuva referenssiin

Tertin Kartano

Tertin Kartanolla ollaan tyytyväisiä Lumme Energian innovaatioihin ja yhteistyön tuomiin parempiin tuloksiin. Kartanon isäntä Matti Pylkkänen toteaa: ”Lumme Energia on ehdottomasti kehityksen kärjessä”.

Power Finland Oy

Lumme Energian konsultointiavun ja energiasopimuksen hintakiinnitysmallilla Power Finland Oy on saanut merkittäviä säästöjä kustannuksissa. Power- ketju luottaa jatkossakin Lumme Enegian vahvaan asiantuntemukseen.

Lusto - Suomen metsämuseo

Sähköisen asiointipalvelun energiaraportointi mahdollistaa Luston sähkökulutuksen kustannustehokkaan käytön suunnittelun. Kuukausikulutusraportit antavat parhaan mahdollisen kuvan Luston sähkönkulutuksesta vuositasolla.

Suomen metsämuseo Lusto kuvattuna syksyllä.

EKOenergiaa ilmaston hyväksi

EKOenergiaa käyttämällä yritykset tekevät työtä ilmaston hyväksi. Savonlinnan Isännöintikeskus ja Isännöinti Taloluotsi ottivat käyttöönsä EKOEnergian.

EKOenergian kriteerien mukaan osa ympäristömerkityn sähkön myynnistä kertyneestä liikevaihdosta on sijoitettava uusiin uusiutuvan energian hankkeisiin.

Vihreä taimi kasvamassa maasta

Savonlinnan isännöintikeskus

Puitesopimus takaa Savonlinnan Isännöintikeskukselle sähkön hankinnan helppouden ja vakaan hintakehityksen. Lumme Energian asiantuntijat hoitavat sähkön hintakehityksen seurannan ja hintakiinnitykset. 

Savonlinnan isännöintikeskuksen logo

Varaa aika juttutuokiolle

Haluatko hyötyä omasta yhteyshenkilöstä yrityksellesi sekä vapauttaa omaa aikaasi?
Varaa aika, niin soitan sinulle.