Puitesopimus tuo Savonlinnan Isännöintikeskukselle työrauhaa

Takaisin

Lumme Energian ja Savonlinnan Isännöintikeskuksen yhteistyön tavoitteena ovat paremmat palvelut taloyhtiöiden asukkaille ja molemmin puolin toimiva luottamus.

Sähkö merkitsee meille perusturvaa ja työrauhaa. Näin uskoo Savonlinnan Isännöintikeskus Oy:n isännöitsijä Asko Eerikäinen. Savonlinnan Isännöintikeskus on Savonlinnan talousalueella toimiva yksityinen isännöintitoimisto. Isännöitsijät huolehtivat taloyhtiöiden tarvitsemien palveluiden hankkimisesta, asiakaspalvelusta, lainsäädännöllisestä osaamisesta ja pitkäjänteisestä strategisesta suunnittelusta. Sähkö kuuluu olennaisena osana kaikkiin näihin osa-alueisiin. Ilman sähköä työrauha ja asiakkaille tarjottavat palvelut voivat kärsiä. ”Sähkön ansiosta asukkailla on hyvä olla. On tärkeää, että sähköt saadaan kohtuullisilla kustannuksilla taloyhtiöille”, Asko kertoo suhteestaan sähköön.

”Lumpeella on kova asiakastuntemus ja erinomaiset yhteistyöverkostot.”

Lumme Energian ja Savonlinnan Isännöintikeskuksen yhteistyön syvimpänä tarkoituksena on luoda parempia palveluita taloyhtiöiden asukkaille. ” Olemme rakentaneet yhteistyötämme Lumme Energian kanssa jo Suur-Savon sähkön aikana, Jukka Melonen on toiminut yhteyshenkilönämme yli 20 vuotta. Lumpeella on kova asiakastuntemus ja erinomaiset yhteistyöverkostot, nämä takaavat jouhevan palvelun”, Asko toteaa yhteistyökumppanistaan.

”En halua miettiä liikaa sellaisia asioita, joita sähköalan ammattilainen käsittelee työkseen joka päivä.”

Tarkoin suunnitellussa yhteistyössä tämä tarkoittaa työajan vapautumista isännöitsijän työhön ja edullisempia palveluita taloyhtiöille. Lumme Energian asiantuntijat hoitavat mm. Isännöintikeskuksen puolesta sähkön hankinnan, joka takaa paremman sähkön hinnan kehityksen. ”En halua liikaa miettiä sellaisia asioita, joita sähköalan ammattilainen käsittelee työkseen joka päivä. Sopimuksen puitteissa Lumme hoitaa sähkön hintakehityksen seurannan ja hintakiinnitykset. Vain raporttien seuranta jää minun tehtäväkseni”, kertoo Asko yhteistyöstä.

Sähkön hankinnassa puitesopimus takaa vakaan hintakehityksen

Isännöintikeskuksen Asko Eerikäinen toteaa, että yhteistyön tärkeimpinä seikkoina on ollut kumppanin luotettavuus. ”Tärkeintä yhteistyössä on, että asiat hoituvat niin kuin on sovittu. En halua joutua ikävään välikäteen meidän asiakkaidemme kanssa ja selittämään, miksi sähköä ei ole saatavilla. Lumme Energian kanssa yhteistyö on ollut todella vaivatonta ja hyvin ohjeistettua.”

”Meidän asiakkaamme, eli taloyhtiöt saavat aina mahdollisimman
edullisesti sähköä.”

Lumme Energian puitesopimus takaa sähkönhankinnan helppouden sekä vakaan hinnankehityksen. ”Melkein kaikki asiakkaamme on liitetty puitesopimukseen ja ostettavat tuotteet kiinnitetään mahdollisimman edullisiin ajankohtiin avainhenkilömme kanssa”, pohtii Asko. Parempien palveluiden takaaminen kaikille osapuolille hehkuu yhteistyön ydinajatuksena ja tähän myös puitesopimus on ollut omiaan. ”Lumme Energian puitesopimus on vaivaton tapa kilpailuttaa kulloinkin voimassa oleva sähkön hinta ja näin taloyhtiöt saavat aina sähkönsä mahdollisimman edullisesti”, Asko lisää.

Ekologisemmat energian muodot siintävät lähitulevaisuudessa

Yhteistyövuosien kasvaessa, yritysten välille on muodostunut vahva luottamus. Luotettavan kumppanin kanssa voidaan aloittaa keskustelu ekologisimmista sähkönhankinta vaihtoehdoista. Lumme Energia on vahva edelläkävijä ekologisen sähkön hankinnassa. ”Otimme juuri käyttöön EKOenergian ja olemme keskustelleet laajemmin aurinkosähkön mahdollisuuksista. Nämä ovat pitkän aikavälin suunnitelmia, joiden avulla pääsemme yhteistyökumppanin kanssa tekemään kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joista saadaan lisähyötyjä meidän asiakkaillemme”, Asko kertoo aurinkosähkön mahdollisuudesta.

Faktalaatikko: Savonlinnan Isännöintikeskus Oy

Savonlinnan Isännöintikeskus Oy sijaitsee Savonlinnan keskustassa, aivan liki Kauppatoria.
Yksityinen isännöintitoimisto on toiminut alalla yli 20 vuotta ja sillä on 150 taloyhtiötä asiakkaana.

Henkilöstön määrä: Yhdeksän kiinteistöalan ammattitaitoista ja osaavaa henkilöä.
Sijainti: Savonlinna

 

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

20.05.2021 | asiakastarina

Paljonko aurinkosähköä maitotilalla tuotettiin tänään?

Mikkeliläinen maitotilallinen Petri Pekonen seuraa innokkaasti aurinkosähkön tuotantoa invertteristä. Loppusyksystä asennetut paneelit alkavat...

20.08.2020 | blogi

Energiaa kuljettavat kaapelit valmistuvat nyt CO2-vapaalla sähköllä

Jo yli puoli vuosisataa suomalaisen kaapeliteollisuuden eturiviin kuuluva Reka Kaapeli ja suomalainen energiayhtiö Lumme Energia syventävät...

24.01.2020 | asiakastarina

Ilmastonmuutos ei odota - isännöintitoimistot haastettu talkoisiin

Savonlinnan Isännöintikeskus ja Isännöinti Taloluotsi ovat ottaneet käyttöönsä EKOenergia-merkityn sähkön. Isännöitsijät haluavat toimia...