Tervetuloa

Hei Okun Energian sähkösopimusasiakas 
Olet lämpimästi tervetullut Lumme Energian asiakkaaksi!

Okun Energialta Lumme Energialle - mikä nyt muuttuu?

Okun Energian sähkönmyyntiliiketoiminta on siirtynyt Lumme Energialle. Sähkönmyyntisopimuksesi siirtyy Lumme Energialle 1.7.2022 eikä muutos vaadi sinulta toimenpiteitä. On hienoa saada sinut mukaan!

Sähkösopimuksesi jatkuu keskeytyksettä. Toukokuussa sait meiltä kirjeen, jossa kerromme sinulle henkilökohtaisesti lisää.

Jos sinulla herää kysymyksiä, soita meille maksutta 0800 90110. Nopean avun kysymykseesi saat asiakasneuvojaltamme myös chatissa. Okun Energian asiakaspalvelu palvelee numerossa 013 563 011.

Arvomme viidelle onnekkaalle kuukauden kahvit! Osallistut automaattisesti arvontaan, kun sinulla on voimassaoleva sähkösopimus Lumme Energian kanssa 1.9.2022. Tutustu arvonnan sääntöihin. 

Usein kysyttyä

Mikä muuttuu, kun sähkösopimukseni siirtyy? Miten asioin ja mihin maksan jatkossa sähkölaskut? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksemme näppärästi alla. Jos jokin jää silti mietityttämään, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Ei huolta, ei tarvitse. Sähkösopimuksesi siirtyy automaattisesti ja sähköntoimituksesi jatkuu keskeytyksettä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Sopimuksen hinnat ja voimassaoloaika eivät muutu, määräaikaisessa sopimuksessa hinnat pysyvät sovitun mukaisina sopimuskauden loppuun saakka.

Vain sähkösopimuksen nimi vaihtuu. Outo Custom on jatkossa Vuosisähkö, ja hinnat pysyvät ennallaan.

Yksinkertaistimme sähkösopimusten nimiä, jotta ne entistä paremmin kuvaisivat, millaisesta sopimuksesta on kyse.

Määräaikaisessa sopimuksessa hinnat pysyvät samoina sopimuskauden loppuun saakka.

Jos taas sopimuksesi on toistaiseksi voimassaoleva, sinulle saapuneessa kirjeessä on kerrottu uudet, 1.7.2022 voimaan tulevat hinnat. Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen hinnat muuttuvat aina tukkusähkön hintavaihteluiden mukaan ja ne tarkistetaan 2-4 kertaa vuodessa.

Nykyinen nimi Uusi nimi Voimassa
Outo Custom Vuosisähkö Määräaikainen  24 kk
Outo Regular Perussähkö jatkuva Toistaiseksi voimassa
Hellä Spotti Pörssisähkö

Toistaiseksi
voimassa

Outo Spotti Pörssisähkö Toistaiseksi
voimassa
Outo Quu Yleis Aina Lumme Toistaiseksi voimassa
Outo Quu Kausi Perussähkö jatkuva Toistaiseksi voimassa
Outo Premium Salkku Määräaikainen
Tuuli Vihreä + Outo Spotti tai Hellä Spotti Pörssisähkö Eko Toistaiseksi voimassa
Tuuli Vihreä + Outo Quu Yleis Tuulisähkö jatkuva Toistaiseksi voimassa

Tuuli Vihreä
+ Outo Regular Yleis

Tuulisähkö jatkuva Toistaiseksi voimassa

 

Tee sopimus uuteen kotiisi soittamalla meille maksutta numeroon 0800 90110 tai kerro muutostasi asiakasneuvojallemme chatissa vaikka samoin tein.

Pientuotannon ostosopimus siirtyy Lumme Energialle eli jatkossa Lumme Energia ostaa yli oman tarpeesi menevän, ns. ylijäämäsähkön.

Marginaali on kuluttajille 0 snt/kWh (Okun Energialla 0,20 snt/kWh, alv 0 %) ja yrityksille 0,24 snt/kWh (Okun Energialla 0,20 snt/kWh).

Sähköstä maksamme NordPool tuntispot- mukaisen hinnan.

Saat viimeisen sähkönmyyntiä koskevan laskun Okun Energialta heinäkuussa ja ensimmäisen sähkönmyyntiä koskevan laskun Lumme Energialta elo- tai syyskuussa laskutusrytmisi mukaan.

Sähkön siirron laskuttaa verkkoyhtiösi.

Käytä laskua maksaessasi aina kyseisessä laskussa mainitun yhtiön tilinumeroa ja viitenumeroa.

Voit lisätä uuden sähkölasku-maksupohjan Lumme Energian nimellä ja tilinumerolla FI58 5271 0420 4040 80. Saat Lumme Energialta ensimmäisen sähkölaskun elo- tai syyskuussa laskutusrytmisi mukaan. 

Saat ensimmäisen laskun Lumme Energialta paperisena. Kun maksat laskua, tilaa laskut jatkossa e-laskuina. Suoramaksun uusiminen onnistuu pankin palvelupisteellä.

Saat laskun jatkossakin paperi- tai sähköpostilaskuna, mutta sähkön myyntiä koskevan laskun lähettäjä on jatkossa Lumme Energia. Samalla vaihtuu maksun saajan tilinumero. Käytäthän laskua maksaessa aina kyseisen laskun tilinumeroa ja viitettä, jotta maksusi tulee perille. 

Sähkön siirron eli verkkopalvelun veloittaa aina se verkkoyhtiö, jonka alueella kotisi, mökkisi tai jokin muu sähkönkäyttöpaikkasi sijaitsee.

Sähkönmyyntisopimuksesi siirtyminen Lumme Energialle ei vaikuta siirtolaskuun.

Lumme Energian online-palvelu on nimeltään OmaLumme. Pääset palveluun ja voit luoda oman Lummetunnuksen  1.7.2022 alkaen osoitteessa oma.lumme-energia.fi.

Näet palvelusta sähkönkulutuksesi, myyntisopimuksesi tiedot, laskut sekä paljon ajankohtaista tietoa energiasta. Voit tehdä palvelussa myös muuttoilmoituksen, tehdä sopimuksen kakkoskotiin tai mökille ja siirtää laskun eräpäivää.

OmaLumme on käytössäsi 1.7.2022 eli siitä päivästä alkaen, kun sähkönmyyntisopimuksesi on siirtynyt Okun Energialta Lumme Energialle.

Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä palveluun uutena käyttäjänä ja luoda oma Lummetunnus. Teet sen helposti mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksillasi osoitteessa oma.lumme-energia.fi.

Aiempi kulutushistoria ei valitettavasti ole nähtävissä. Voit katsoa aiemmat kulutustiedot Okun Energian palvelusta.

Pääset lunastamaan etuja 1.7. alkaen osoitteessa tiimi.lumme-energia.fi.

Tervetuloa mukaan, haluamme kuulla lisää! Kerro tarjoamistanne tuotteista ja palveluista tarkemmin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@lumme-energia.fi

Tilaa Lumme Energian uutiskirje

Uuden sähkösopparin tarve?

Tervetuloa solmimaan kanssamme vastustamaton sähkösopimus.  Meillä on vaihtoehtoja jokaiseen makuun!

Tee sähkösopimus

Vastuullinen ja aika vastustamaton

Suomen neljänneksi suurimpana energiayhtiönä meillä on erinomaiset mahdollisuudet tarjota Sinulle entistä parempia ja palveluja. Me tuomme virtaa ja vastuullista elinvoimaa koteihin ja yrityksiin halki poikki Suomen. Tullaan tutuiksi!

kuvajainen rajaus 3