Tervetuloa

Loiste Sähkönmyynti ja Lumme Energia yhdistyivät. Jatkossa tunnet meidät nimellä Lumme Energia. 

Kirjaudu Omaenergia -palveluun osoitteessa omaenergia.loiste.fi

LoisteLumme_logo_ilman_slogania_iso_2

Loisteesta Lumpeelle - mikä nyt muuttuu?

Toistaiseksi kirjautuminen Omaenergia-palveluun tapahtuu osoitteessa omaenergia.loiste.fi

Loiste Sähkönmyynnin asiakkaana siirryt automaattisesti Lumme Energian asiakkaaksi 1.12. alkaen. On hienoa saada sinut mukaan yli 300 000 asiakkaan joukkoomme!

Käytännössä muutoksia tulee olemaan vähän. Sähkösopimuksesi ehdot säilyvät ennallaan, mutta palveluajat ovat nyt aiempaa pidemmät: voit soittaa uuteen palvelunumeroomme 0800 90110 vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. Nopean avun kysymykseesi saat myös chatissa.

Usein kysyttyä

Mikä muuttuu, kun sähkösopimukseni siirtyy? Miten jatkossa asioin ja mihin maksan jatkossa sähkölaskut? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksemme näppärästi alla. Jos jokin jää silti mietityttämään, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Ei huolta, ei tarvitse. Sähkösopimuksesi siirtyy automaattisesti ja sähköntoimituksesi jatkuu keskeytyksettä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Sopimuksen hinnat ja voimassaoloaika eivät muutu, esimerkiksi määräaikaisessa sopimuksessa hinnat pysyvät sovitun mukaisina sopimuskauden loppuun saakka.

Vain sähkösopimuksen nimi vaihtuu. Esimerkiksi Loiste Takuu on jatkossa Vuosisähkö, Spot on Pörssisähkö ja Puhdas on Tuulisähkö.

Jos taas sopimuksesi on nyt Loiste Jatkuva, kerroimme sinulle kirjeessä uudet, 1.12.2021 voimaantulevat hinnat. Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen hinnat muuttuvat aina tukkusähkön hintavaihteluiden mukaan, ja kesästä saakka hinnat ovat olleet nousussa. Myös Loiste Spotin eli uudelta nimeltään Pörssisähkön hinta tulee suoraan pohjoismaisesta sähköpörssistä. 

Voit milloin tahansa valita myös kiinteähintaisen sopimuksen, esimerkiksi Bonusta kerryttävän Vesisähkön tai uuden Sähköpaketti-sopimuksen. Kysy lisää chatissa tai soita numeroon 0800 90110!

Tee sopimus uuteen kotiisi soittamalla meille maksutta numeroon 0800 90110 tai kerro muutostasi asiakasneuvojallemme chatissa vaikka samoin tein.

Yksinkertaistimme sähkösopimusten nimiä, jotta ne entistä paremmin kuvaisivat, millaisesta sopimuksesta on kyse.

  Nykyinen nimi Uusi nimi Voimassa
PERUS Loiste Takuu Vuosisähkö Määräaikainen 12, 18 tai 24 kk
Loiste Jatkuva Perussähkö jatkuva Toistaiseksi voimassa
EKOLOGINEN Loiste Aurinko Aurinkosähkö Määräaikainen 24 kk
Loiste Lappi Tuulisähkö Määräaikainen 24 kk
Loiste Tuuli Tuulisähkö Määräaikainen 24 kk
  Loiste Puhdas Tuulisähkö Määräaikainen 24 kk
PÖRSSI Loiste Spot Pörssisähkö Toistaiseksi voimassa
BONUS Etupuhdas Vesisähkö Määräaikainen 24 kk
Etupörssi Puhdas Pörssisähkö EKO Toistaiseksi voimassa

 

Käytä laskua maksaessasi aina kyseisessä laskussa mainitun yhtiön tilinumeroa ja viitenumeroa.

Jos olet tallettanut verkkopankkiisi Loiste Sähkönmyynnin tiedot, lisää uusi sähkölasku- maksupohja Lumme Energian nimellä ja tilinumerolla FI58 5271 0420 4040 80. Saat Lumme Energialta ensimmäisen sähkölaskun tammikuussa 2022.

  • Jos olet Osuuspankin asiakas, sinun ei tarvitse huolehtia muutoksesta.
  • Muiden pankkien asiakkaat saavat uuden e-laskuehdotuksen hyväksyttäväksi omaan verkkopankkiin. Jos jatkossakin haluat näppärän e-laskun, hyväksy ehdotus 31.12. mennessä.

Sähkön siirron eli verkkopalvelun veloittaa aina se verkkoyhtiö, jonka alueella kotisi, mökkisi tai jokin muu sähkönkäyttöpaikkasi sijaitsee.

Loiste Sähkönmyynnin ja Lumme Energian yhdistyminen ei vaikuta siirtolaskuun.

Oma Energia on käytössäsi osoitteessa omaenergia.loiste.fi 31.12.2021 saakka.

Vastaava palvelu Lumme Energialla on nimeltään OmaLumme, jonne pääset 1.12.2021 alkaen osoitteesta oma.lumme-energia.fi.

Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä ja luoda oma Lummetunnus. Rekisteröityminen on helppoa mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksilla ja tämä vahva tunnistautuminen on tärkeää henkilökohtaisten sopimus- ja laskutietojesi suojaksi.

OmaLumme on käytössäsi 1.12.2021 eli siitä päivästä alkaen, kun sähkösopimuksesi on siirtynyt Loiste Sähkönmyynniltä Lumme Energialle.

Ensimmäisellä kerralla sinun tulee rekisteröityä palveluun uutena käyttäjänä. Teet sen helposti mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksillasi osoitteessa oma.lumme-energia.fi.

Aiempi kulutushistoria ei valitettavasti ole nähtävissä, joten suosittelemme ottamaan kulutustiedot talteen Oma Energia -palvelusta 31.12.2021 mennessä. Saat sen kulutusgraafin vasemmasta alalaidasta klikkaamalla taulukkoa ja sen jälkeen valitsemalla graafin oikeasta alalaidasta CSV:n.

Jos sinulle tulee e-lasku, löydät ne oman pankkisi e-laskuarkistosta.

Pääset lunastamaan etuja 1.12. alkaen osoitteessa tiimi.lumme-energia.fi ja siihen saakka saat ne Oma Energia -palvelusta.

Tervetuloa mukaan, haluamme kuulla lisää! Kerro tarjoamistanne tuotteista ja palveluista tarkemmin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@lumme-energia.fi

Uuden sähkösopparin tarve?

Tervetuloa solmimaan kanssamme vastustamaton sähkösopimus.  Meillä on vaihtoehtoja jokaiseen makuun!

Tee sähkösopimus