Kestävään kehitykseen kuuluu se, että välillä pitää olla erityisen kestävä.

 

Me toimimme kumppaninasi
myös tuulisina aikoina.

Avoimuus

Tuulisina aikoina vuorovaikutus on erityisen tärkeää. Siksi mekin opettelemme kommunikoimaan entistä avoimemmin. Emme ole siinä valmiita, mutta tahtotilamme on pitää asiakkaamme aina ajan tasalla ja tiedottaa asioista hyvissä ajoin etukäteen. Seuraamme jatkuvasti tuntosarvet pystyssä sähkömarkkinoiden kehitystä ja välitämme tämän informaation asiakkaidemme tueksi.

Asiakkaiden puolella

Sen mitä lupaamme, sen myös pidämme. Täysin kotimaisena yrityksenä sydämen asianamme on työskennellä yhteisen hyvän eteen. Vastuullisen energian huippuasiantuntijamme kääntävät jokaisen kiven, jotta asiakkaamme selviäisivät tulevan talven yli mahdollisimman hyvin. Tämä tarkoittaa esimerkiksi energianeuvontaa asiakkaille, uusiutuvien energialähteiden lisäämistä, asiakkaiden omavaraisuuden kasvattamista ja vastuullista energianhankintaa, tässä hetkessä ja pitkällä tähtäimellä. Kehitämme palveluja, joilla asiakkaamme voivat konkreettisesti säästää energiaa ja optimoida sähkönkulutustaan.

Vankat juuret

Tuuliset ajat koettelevat sähköyhtiöitäkin. Osa yhtiöistä on joutunut lopettamaan sähkönmyynnin kokonaan, mikä tarkoittaa asiakkaille uuden myyjän etsimistä turbulentissa markkinatilanteessa.
Me olemme osa laajaa energia-alan kokonaisuutta, jonka omistuksessa on useita eri energian tuotantomuotoja. Asiantuntijuutemme ulottuu energian tuottamisesta ja jakelusta aina uusien energiapalvelujen kehittämiseen. Kokoluokkammekin toimii yhteisenä tukena näinä haasteellisina aikoina. Vankat juuret auttavat meitä pysymään pystyssä.

Sähkön hinnan nousu

Sähkö on välttämättömyys niin yritysten kuin kotitalouksien arjen elämässä. Se ei ole ylellisyyshyödyke, jonka käyttöä – tai käyttämättömyyttä – voi järjellisesti valita. Sähkön kulutuksen pienentäminen tai sen painopisteen siirtäminen edullisimmille tunneille ovat ainoita tapoja, joilla meistä jokainen voi vaikuttaa sähkön hinnan kehitykseen ja siihen, että tuontisähköä tarvittaisiin mahdollisimman vähän. Juuri nyt on ehdottoman tärkeää, että kannamme yhdessä kortemme kekoon, jotta kotimaista energiaa riittää kaikille.

Löydä paras sähkösopimus

Mitä vastuullisuus tarkoittaa meille?

Lue ajatuksemme täältä

Ajankohtaista

02.12.2022 | uutinen

Mikko Alftan Lumme Energian riskienhallintajohtajaksi

Kauppatieteiden maisteri Mikko Alftan on valittu Lumme Energia Oy:n riskienhallintajohtajaksi. Alftan aloittaa tehtävässä 09.01.2023. Alftan on...

30.11.2022 | Sähkön hinta

Puulämmitys sähkölämmön tukena tasaa kulutusta ja sähkön hintapiikkejä

Kovilla pakkasilla on hyvä lämmittää tulisijoja sähkölämmön tueksi. Näin pääsee tasaamaan omaa kulutusta ja välttää sähkön hintapiikkejä. Jari...

23.11.2022 | Sähkön hinta

Paljonko kaamosvalot vievät sähköä?

Valosarjat tuovat iloa hyvällä omallatunnolla, kun niitä käyttää vain iltaisin ja viikonloppuisin. Varmista, että käytät vain kausivaloja, joissa on...

LE-logo-vastuullinen ja aika vastustamaton