Tule mukaan valitsemaan Hyvän Tuulen Pelaaja ja tehdään yhdessä hyvää

Takaisin

Lumme Energia toimii otteluisäntänä Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella, kun HJK ja KuPS kohtaavat toisensa Helsingissä Bolt Areenalla sunnuntaina 3.9.2023. Ottelun yhteydessä Veikkausliiga järjestää Unelmien kierros -hyväntekeväisyyskierroksen, jolla kerätään varoja SOS-Lapsikylälle. Ottelussa valitaan jälleen myös Hyvän Tuulen Pelaaja, ja Lumme Energia lahjoittaa valitun Hyvän Tuulen Pelaajan puolesta 500 euroa SOS-lapsikylän toimintaan.

Olemme Lumme Energialla sitoutuneet edistämään niin luonnon kuin ihmisten hyvinvointia. Haluamme olla aktiivisesti mukana luomassa erityisesti turvallista kasvuympäristöä lapsille, jossa he voivat kehittyä ja oppia ilman huolia. Jokainen lapsi ansaitsee mahdollisuuden turvalliseen ja innostavaan ympäristöön, joka tukee heidän unelmiaan ja tavoitteitaan. Uskomme, että maailma tarvitsee entistä enemmän ystävällisyyttä, empatiaa ja yhteisöllisyyttä.

Valitsemme yhdessä HJK:n fanien kanssa jokaisessa HJK:n kotipelissä Hyvän Tuulen pelaajan, jonka arvot kohtaavat omamme. Pyrimme kaikella toiminnallamme kannustamaan ihmisiä välittämään toisistaan sekä ympäröivästä luonnosta. Yhdessä voimme luoda merkityksellisiä hetkiä ja jakaa positiivisia vaikutteita niin lähellä kuin kaukana.

Liity mukaan missiomme toteuttamiseen ja vaikuta myönteisesti sekä ympäristöön että ihmisiin. Yhdessä voimme rakentaa kestävän ja lempeän tulevaisuuden seuraaville sukupolville. Auta meitä valitsemaan ottelun Hyvän Tuulen Pelaajat HJK:n Instagram-tilillä 3.9.

Lahjoitamme Unelmien kierros -ottelussa valittujen Hyvän Tuulen Pelaajien puolesta 500 euroa SOS-lapsikylän toimintaan. Myös sinä voit lahjoittaa halutessasi SOS-lapsikylän toimintaan Lumme Energian ja HJK:n yhteisen Hyvän Tuulen keräyksen kautta – lahjoitus onnistuu helposti täältä. SOS-Lapsikylä on lasten oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksien mittoihin. 

 

HJK Otteluisännyys kuva-1Lumme Energian otteluisännyys ja Veikkausliigan Unelmien kierros 3.9.2023 HJK-KuPS ottelussa Bolt Areenalla. Tule mukaan - Lumme-tiimissä on asiakkaillemme vielä jäljellä muutamia ilmaislippuja otteluun!

 

Siirry Lumme-tiimiin

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

29.05.2024 | uutinen

Uusi Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Lumpeenlehti on asiakasetu Lumme Energian asiakkaille. Se sisältää rutkasti kiinnostavaa ja mukavaa luettavaa – mukavia lukuhetkiä!

17.05.2024 | uutinen

Luontorahaston ensimmäiset tuen saajat vuodelle 2024 on valittu

Lumme Energia perusti vuoden 2024 alussa Luontorahaston, jonka avulla haluamme edistää kestävää kehitystä ja alueellista elinvoimaisuutta Suomessa....

15.05.2024 | uutinen

Data Engineer, tule kartuttamaan meille parempaa tietoa

Haemme kasvumme tueksi Data Engineer -rooliin henkilöä, joka vastaa dataputkien rakentamisesta ja olemassa olevien integraatioiden laajemmasta...