Tule mukaan valitsemaan Hyvän Tuulen Pelaaja ja tehdään yhdessä hyvää

Takaisin

Lumme Energia toimii otteluisäntänä Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella, kun HJK ja KuPS kohtaavat toisensa Helsingissä Bolt Areenalla sunnuntaina 3.9.2023. Ottelun yhteydessä Veikkausliiga järjestää Unelmien kierros -hyväntekeväisyyskierroksen, jolla kerätään varoja SOS-Lapsikylälle. Ottelussa valitaan jälleen myös Hyvän Tuulen Pelaaja, ja Lumme Energia lahjoittaa valitun Hyvän Tuulen Pelaajan puolesta 500 euroa SOS-lapsikylän toimintaan.

Olemme Lumme Energialla sitoutuneet edistämään niin luonnon kuin ihmisten hyvinvointia. Haluamme olla aktiivisesti mukana luomassa erityisesti turvallista kasvuympäristöä lapsille, jossa he voivat kehittyä ja oppia ilman huolia. Jokainen lapsi ansaitsee mahdollisuuden turvalliseen ja innostavaan ympäristöön, joka tukee heidän unelmiaan ja tavoitteitaan. Uskomme, että maailma tarvitsee entistä enemmän ystävällisyyttä, empatiaa ja yhteisöllisyyttä.

Valitsemme yhdessä HJK:n fanien kanssa jokaisessa HJK:n kotipelissä Hyvän Tuulen pelaajan, jonka arvot kohtaavat omamme. Pyrimme kaikella toiminnallamme kannustamaan ihmisiä välittämään toisistaan sekä ympäröivästä luonnosta. Yhdessä voimme luoda merkityksellisiä hetkiä ja jakaa positiivisia vaikutteita niin lähellä kuin kaukana.

Liity mukaan missiomme toteuttamiseen ja vaikuta myönteisesti sekä ympäristöön että ihmisiin. Yhdessä voimme rakentaa kestävän ja lempeän tulevaisuuden seuraaville sukupolville. Auta meitä valitsemaan ottelun Hyvän Tuulen Pelaajat HJK:n Instagram-tilillä 3.9.

Lahjoitamme Unelmien kierros -ottelussa valittujen Hyvän Tuulen Pelaajien puolesta 500 euroa SOS-lapsikylän toimintaan. Myös sinä voit lahjoittaa halutessasi SOS-lapsikylän toimintaan Lumme Energian ja HJK:n yhteisen Hyvän Tuulen keräyksen kautta – lahjoitus onnistuu helposti täältä. SOS-Lapsikylä on lasten oikeuksia edistävä kansainvälinen lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on, että jokainen lapsi ja nuori saa tarvitsemansa tuen kasvaakseen mahdollisuuksien mittoihin. 

 

HJK Otteluisännyys kuva-1Lumme Energian otteluisännyys ja Veikkausliigan Unelmien kierros 3.9.2023 HJK-KuPS ottelussa Bolt Areenalla. Tule mukaan - Lumme-tiimissä on asiakkaillemme vielä jäljellä muutamia ilmaislippuja otteluun!

 

Siirry Lumme-tiimiin

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

13.09.2023 | uutinen

Rakenteilla Suomen ensimmäinen aurinkovoimalla toimiva jalkapallostadion

Lumme Energia ja HJK syventävät yhteistyötään rakennuttamalla Bolt Arenan katolle aurinkovoimalan. Bolt Arenasta tulee Suomen ensimmäinen...

06.09.2023 | uutinen

Syksyn Lumpeenlehti sinulle, ole hyvä

Uusin Lumpeenlehti on ilmestynyt ja taas täynnä mielenkiintoista luettavaa ja paljon ajankohtaista tietoa sähkösopimuksista, energiansäästöstä ja...

01.09.2023 | uutinen

Lumme Energia tukee liikuntaa ja kulttuuria Liike on energiaa -rahaston kautta

Lumme Energia on perustanut Liike on energiaa -rahaston, jonka tavoitteena on lisätä liikkumista, luoda hyvää energiaa, kannustaa...