Lumme Energia aurinkovoimalan rakentajana Toivakan kunnalle

Takaisin

Toivakan kunta on ottanut käyttöönsä ensimmäiset kunnan kiinteistöjen käyttöön hankitut aurinkovoimalat. Ennen juhannusta luovutetut aurinkovoimalat on rakennettu jätevedenpuhdistamon ja koulukeskuksen katoille. Rakennusten katolla aurinkoenergiaa kerää yhteensä yli 200 aurinkopaneelia.

Aurinkovoimaloiden luovutustarkastuksessa paikan päällä 18.6.2020 oli Toivakan kunnanhallituksen puheenjohtaja Sakari Ainali, Toivakan kunnan tekninen johtaja Jukka Paalanen ja Lumme Energian tekninen myyntipäällikkö Sauli Kuparinen.

– Tällä hetkellä paneelit tuottavat todella hyvin. Mitoitus paneeleissa on niin, että saatu aurinkosähkö hyödynnetään kokonaan rakennusten omassa käytössä. Koulukeskuksessa on kaukolämpö, mutta esimerkiksi ilmanvaihto kuluttaa todella paljon sähköä, kuvailee Jukka Paalanen.

- Toivakan kunnalla ja  Lumme Energialla on  pitkäaikainen asiakassuhde, niin sähkönmyynnissä kuin sähköisen liikenteen osalta. Toivakka on nimittäin ollut edelläkävijä sähköautoilussa ja kunnassa on ollut Lumme Energian toimittama sähköautolautauspiste jo vuodesta 2017, kertoo Sauli Kuparinen Lumme Energialta.

Aurinkosähkö ei ole vaikea juttu kun Lumme Energia on mukana.

Jutellaanko lisää?

Tutustu aurinkosähkökartoitukseen
Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

07.10.2021 | uutinen

Ville Järveläinen valittu Lumme Energian strategiseksi johtajaksi

Ville Järveläinen on valittu Lumme Energian strategiseksi johtajaksi 27.9.2021 alkaen. Tehtävässään hän vastaa yhtiön strategiaprosessista,...

16.09.2021 | uutinen

Uusi palvelumme pitää kotitietokoneesi kunnossa

Pian voit keskittyä tietokoneesi hyödylliseen käyttöön ilman päivityksistä tai ongelmatilanteista huolehtimista.

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...