Vaihda ympäristöystävällisempään sähköiseen laskuun

Takaisin

Mitä jos vaihtaisit jo pois paperilaskusta? Sähköinen lasku helpottaa sinun arkeasi ja säästää yhteistä luontoamme. Sähköinen lasku eroaa paperisesta vain toimitustavaltaan. Sinulla on kaksi näppärää vaihtoehtoa: e-lasku verkkopankkiin tai digiposti Kivraan. Alla ohjeet niiden ottamiseksi käyttöön. Olemme lähettäneet/lähetämme 2.11., 29.11. ja 30.11. asian tiimoilta myös tekstiviestejä asiakkaillemme.

E-lasku verkkopankkiin: 

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi.
  2. Tilaa e-lasku Lumme Energian laskuille seuraamalla pankin ohjeita. Löydät tarvittavat tiedot e-laskun tilaamiseen viimeisimmältä laskultasi.
  3. Valmista! Jatkossa saat laskut automaattisesti verkkopankkiisi.

Lasku digipostina Kivraan:

  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta tai mene tietokoneella osoitteeseen kivra.fi/digiposti
  2. Rekisteröidy palveluun verkkopankkitunnuksilla ja sähköpostiosoitteellasi.
  3. Valmista! Muuta ei tarvitse tehdä. Seuraava laskusi saapuu Kivraan automaattisesti ja palvelu lähettää sinulle digipostin saapumisesta sinulle viestin tiedoksi. 

Ota Kivra käyttöön 30.11. mennessä - saat kupin kuumaa R-kioskilta

Marraskuun kampanjaetuna Kivra tarjoaa uusille käyttäjille mukavan edun: saat ilmaisen kahvin R-kioskilta.

Saitko tekstiviestin Lumme Energialta?

Haluamme kannustaa sähköiseen laskutukseen ja olemme lähettäneet 2.11., 29.11. ja 30.11. tekstiviestejä asiakkaille, jotka saavat sähkölaskunsa paperipostina. Voit ottaa Kivran käyttöön osoitteessa kivra.fi/digiposti. Laskutustavan muutoksesta ei tarvitse ilmoittaa meille, vaan seuraava laskusi ohjautuu automaattisesti Kivraan.

Lue lisää ja ota Kivra käyttöösi

Kiitos, että olet mukana!

Lähetämme joka kuukausi yli 100 000 paperilaskua, mikä ei ole ihan pieni määrä. Paperilaskujen hiilijalanjälki muodostuu esimerkiksi käytetystä paperista ja musteesta, painokoneiden käyttämästä energiasta sekä laskujen kuljettamisesta asiakkaidemme postilaatikoihin.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

29.11.2023 | Omalumme

Airfryer on ruuanlaiton nopea monitoimilaite, joka säästää sähköä

Airfryerilla on monia nimiä, kuten ilmafriteerauskeitin, kypsennyslaite ja kiertoilmakypsennin. Airfryerin suosio on viime vuosina kasvanut, ja...

24.11.2023 | uutinen

Hyvän energian jäät Mikkelissä su 3.12. klo 12-13

Lumme Energia ja Jukurit järjestävät yhteistyössä koko perheen maksuttoman luistelutapahtuman su 3.12. klo 12-13 Mikkelin Ikioma Areenalla. Tule...

23.11.2023 | uutinen

Osallistumme Taisto-harjoitukseen 23.11. –  digiturvaharjoitus auttaa varautumaan ajankohtaisiin uhkiin

Osallistumme Suomen suurimpaan digitaalisen turvallisuuden harjoitukseen Taistoon torstaina 23.11.2023. Taisto on valtakunnallinen harjoitus, joka...