Haemme myyntikanavakoordinaattoria

Takaisin

Lumme Energia hakee myyntikanavakoordinaattoriksi  sähkönmyynnin lennonjohtajaa, jolla on myyjän geenit ja datalähtöisyys verissä. Sydämemme sykkii asiakaskokemukselle ja haluamme tarjota elämän energiaa yhä laajenevalle asiakasjoukolle. Palvelemme noin 40 ammattilaisen asiantuntijaorganisaatiolla energia-asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.


Myyntikanavakoordinaattorina tehtävänäsi on varmistaa vahva kasvumme sähkönmyynnissä hallitsemalla myynnin kanavia kokonaisvaltaisesti, painotuksen ollessa vahvasti digitaalisissa kanavissa. Vastuullasi on parhaiden energiaratkaisujen kanavakohtainen myynnin ohjaus kuluttaja-asiakkaille, joka on alkusysäys positiivisille asiakaskokemuksille ja pitkille asiakassuhteille. Tehtäviisi kuuluu aktiivista myyntituulien haistelua ja systemaattista dataan pohjautuvaa valintaa keitä tavoitellaan asiakkaaksi, milloin ja mistä. Ketterä kokeilu ja tiedon analysointi myynnin tuloksellisessa johtamisessa on meille keskeistä.

Olet tärkeä lenkki myyntitiimissä, seuraat tavoitteiden toteutumista dataan perustuen ja haet jatkuvasti kustannustehokkaampia onnistumisia. Aistit edistyksellisen analytiikan avulla päivittäistä tunnelmaa asiakasrajapinnasta ja teet tiivistä yhteistyötä sähkönhankinnan, tuotekehityksen ja markkinoinnin kanssa. Esimiehenäsi toimii liiketoimintajohtaja.

Tavoitteellisuus, systemaattisuus, innovatiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, joilla pärjäät tehtävässä. Työhön tarvitaan sopiva korkeakoulutus tai vastaava sekä kokemusta datalähtöisestä myynnistä. Jos olet kaikkea tätä sekä lisäksi hyvin tulosorientoitunut ja paineensietokykyinen, hae meille töihin.

Huom! Voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa, kun olet valmis matkustamaan sovitusti pari kertaa kuukaudessa yhteisiin palavereihin Mikkeliin.

Lupaamme kiinnostavan työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan ja edut. Olemme savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Lumme Energia on osa Suur-Savon Sähkö konsernia.


Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Lumme Energia, liiketoimintajohtaja Mika Ahola, p. 010 207 4844 (pe 5.3. klo 9–11, to 11.3. klo 14:30–16 ja to 18.3. klo 12-13:30) / mika.ahola@lumme-energia.fi

Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi

Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan osoitteessa www.eezypersonnel.fi viimeistään 19.3.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

07.10.2021 | uutinen

Ville Järveläinen valittu Lumme Energian strategiseksi johtajaksi

Ville Järveläinen on valittu Lumme Energian strategiseksi johtajaksi 27.9.2021 alkaen. Tehtävässään hän vastaa yhtiön strategiaprosessista,...

16.09.2021 | uutinen

Uusi palvelumme pitää kotitietokoneesi kunnossa

Pian voit keskittyä tietokoneesi hyödylliseen käyttöön ilman päivityksistä tai ongelmatilanteista huolehtimista.

22.06.2021 | uutinen

Sähkösopimusten testivoittaja: Eko Lumme Puu

Kuluttaja-lehti arvioi 8:n suurimman sähkönmyyjän 20 erilaista sähkösopimusta. Parhaat pisteet nappasivat Lumme Energian sähkösopimukset ja...