Haemme myyntikanavakoordinaattoria

Takaisin

Lumme Energia hakee myyntikanavakoordinaattoriksi  sähkönmyynnin lennonjohtajaa, jolla on myyjän geenit ja datalähtöisyys verissä. Sydämemme sykkii asiakaskokemukselle ja haluamme tarjota elämän energiaa yhä laajenevalle asiakasjoukolle. Palvelemme noin 40 ammattilaisen asiantuntijaorganisaatiolla energia-asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.


Myyntikanavakoordinaattorina tehtävänäsi on varmistaa vahva kasvumme sähkönmyynnissä hallitsemalla myynnin kanavia kokonaisvaltaisesti, painotuksen ollessa vahvasti digitaalisissa kanavissa. Vastuullasi on parhaiden energiaratkaisujen kanavakohtainen myynnin ohjaus kuluttaja-asiakkaille, joka on alkusysäys positiivisille asiakaskokemuksille ja pitkille asiakassuhteille. Tehtäviisi kuuluu aktiivista myyntituulien haistelua ja systemaattista dataan pohjautuvaa valintaa keitä tavoitellaan asiakkaaksi, milloin ja mistä. Ketterä kokeilu ja tiedon analysointi myynnin tuloksellisessa johtamisessa on meille keskeistä.

Olet tärkeä lenkki myyntitiimissä, seuraat tavoitteiden toteutumista dataan perustuen ja haet jatkuvasti kustannustehokkaampia onnistumisia. Aistit edistyksellisen analytiikan avulla päivittäistä tunnelmaa asiakasrajapinnasta ja teet tiivistä yhteistyötä sähkönhankinnan, tuotekehityksen ja markkinoinnin kanssa. Esimiehenäsi toimii liiketoimintajohtaja.

Tavoitteellisuus, systemaattisuus, innovatiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat ominaisuuksia, joilla pärjäät tehtävässä. Työhön tarvitaan sopiva korkeakoulutus tai vastaava sekä kokemusta datalähtöisestä myynnistä. Jos olet kaikkea tätä sekä lisäksi hyvin tulosorientoitunut ja paineensietokykyinen, hae meille töihin.

Huom! Voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa, kun olet valmis matkustamaan sovitusti pari kertaa kuukaudessa yhteisiin palavereihin Mikkeliin.

Lupaamme kiinnostavan työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan ja edut. Olemme savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Lumme Energia on osa Suur-Savon Sähkö konsernia.


Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Lumme Energia, liiketoimintajohtaja Mika Ahola, p. 010 207 4844 (pe 5.3. klo 9–11, to 11.3. klo 14:30–16 ja to 18.3. klo 12-13:30) / mika.ahola@lumme-energia.fi

Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi

Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan osoitteessa www.eezypersonnel.fi viimeistään 19.3.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

07.04.2021 | uutinen

Kamppailu Savon herruudesta kaudella 2020-2021 on ratkennut

Viides kausi Savon derbyjen Liiga-historiassa on saatu päätökseen. Tällä kaudella sähköistimme kamppailuja tarjoamalla joukkueille muhkean rahaportin...

29.03.2021 | uutinen

Lumme Energian ja KalPan yhteistyö syvenee!

Lumme Energia ja KalPa syventävät yhteistyötään entisestään ja pääyhteistyökumppanuus saa jatkoa. Yhteistyön uutena merkittävänä ulottuvuutena on...

24.03.2021 | uutinen

Lumme Energia ja Loiste Sähkönmyynti yhdistävät voimansa

Suur-Savon Sähkö, Loiste ja Energiapolar ovat solmineet yrityskaupan, jossa Loiste Sähkönmyynnin koko osakekanta siirtyy Suur-Savon Sähkön...