Aurinkopaneelit omakotitaloon 

Lumme Energialta saat aurinkopaneelit omakotitaloon avaimet käteen -mallilla.

Tarjoamme edullisia aurinkoenergian ratkaisuja omakotitaloihin yli 160 000 asennetun paneelin kokemuksella.

Aurinkopaneelilaskurimme avulla saat sinun omakotitaloosi räätälöidyn aurinkopaneelitarjouksen muutamassa minuutissa.

Laske tarjous aurinkopaneeleista

Miksi valita Lumme Energia?

1. Markkinoiden pisimpiin kuuluvat takuut

Tarjoamme aurinkosähköjärjestelmillemme markkinoiden pisimpiin kuuluvan takuun. Usein paneeleita myyvät yhtiöt tarjoavat vain valmistajan tai maahantuojan omaa takuuta.

Lumme Energialla takaamme aurinkosähköjärjestelmämme myös omilla takuillamme, jotta omakotitalosi aurinkoratkaisu palvelee Teitä luotettavimmalla mahdollisella tavalla.

kasi_aurinkopaneeli

Suomen olosuhteisiin sopivat paneelit

Käytämme vain laadukkaimpia aurinkopaneeleita. Omakotitaloosi toimittamamme osat ja komponentit ovat alan huippua sekä suunniteltuja Suomen olosuhteisiin.

Paneelit_pieni

Paneelien asentamiseen erikoistuneet asentajat

Käytämme aurinkopaneelien asennuksessa ainoastaan alan huippuosaajia. Pidämme huolen siitä, että saat omakotitaloosi viimeisimpien säännösten ja standardien mukaisen asennuksen.

aurinkopaneeli-asentaja-copy

Kuinka edetä paneelihankinnassa?

Lumme Energialla aurinkopaneelien hankinta onnistuu avaimet käteen -periaatteella.

Olemme tehneet hankinnasta helppoa:

 

  • Täytä lyhyt lomake: Saat alustavan tarjouksen paneeleista muutamassa minuutissa.
  • Asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä keskustellakseen kohteen tarpeista.
  • Asiantuntijamme kartoittavat omakotitalonne edellytykset paneeleille ja varmistaa toteutuksen yksityiskohdat. Tämän jälkeen saat varmistetun tarjouksen.
  • Työmaa alkaa. Huolehdimme työselvityksestä, järjestelmän asennuksesta, jälkisiivouksesta ja käyttöönoton opastuksesta.
  • Nauti huolettomasta aurinkosähköstä. Saat meiltä lisäksi kattavan teknisen tuen käyttöä varten.

 

Pyydä tarjous

 

Aurinkopaneelit omakotitalon katolle rahoituksella

Aurinkopaneelien hankinta omakotitaloon ei ole tarvitse olla suuri kertainvestointi. Tarjoamme asiakkaillemme rahoitusmahdollisuuden aurinkopaneelien hankintaan.

Voit hakea suunnitteluvaiheen aikana rahoituspäätöksen ja aloittaa aurinkopaneelien takaisinmaksun vasta asennuksen jälkeen.

Huomioithan, että voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksen aurinkopaneelihankinnassasi.

kasi_aurinkopaneeli-4

Usein kysytyt kysymykset

Koostimme listan useimmiten esiintyneistä kysymyksistä, jotka liittyvät omakotitalojen aurinkopaneelien hankintaan. Löydät vastaukset alta.

Kartoituskäynnillä selvitämme omakotitalonne tarkemmat rakenteisiin liittyvät omaisuudet ja paneeleihin vaikuttavat tekijät. 

1. Remontit: Missä kunnossa omakotitalon katto on. Onko suunniteltuja kattoremontteja tulossa?


2. Katon rakenne: Minkälainen on omakotitalon kattorakenne? Kattorakenteella on vaikutusta aurinkopaneelien asennukseen.


3. Sähkönkulutus: Kohteen vuosittainen sähkönkulutus vaikuttaa paneeliratkaisun mitoitukseen, jotta löydämme parhaan mahdollisen paneeliratkaisun.


4. Katon pinta-ala: Arvioimme omakotitalojen katon aina satelliittikuvien avulla, mutta kohteen pinta-ala ja kattorakenne tarkastetaan aina kartoituskäynnillä.


5. Katon korkeus ja kaltevuus: Vaatiiko asennus nosturia? Jyrkemmät harja- tai tiilikatot voivat lisätä asennuskustannuksia hitaamman asennuksen vuoksi.

Aurinkopaneelijärjestelmän turvallinen asennus vaatii ammattitaitoa ja huolellisuutta. Jäiselle katolle asentaminen onnistuu myös talvella, kunhan käytössä on oikeat asennustavat ja -tarvikkeet. Paneelit on myös suunniteltu kestämään kohtuullisia lumikuormia.

Suomessa aurinkopaneelijärjestelmän takaisinmaksuajat vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan. Ottaen huomioon aurinkopaneelien hinnat, investointi voi maksaa itsensä takaisin 5-20 vuoden kuluessa. 

Tarkkaa takaisinmaksuaikaa on erittäin vaikeaa määrittää, koska yhtälöön liittyy monia ennalta arvaamattomia muuttujia, kuten sähkön markkinahinta.

Vastoin yleisiä käsityksiä, aurinkopaneelit toimivat kylmemmillä keleillä jopa paremmin kuin kuumina kesäpäivinä. 

Kylmempinä päivinä viileä ilma edistää aurinkopaneelien hyötysuhdetta. 

Laske tarjous aurinkopaneeleista