Power Finland - Säästöjä energiakoulutuksella ja hintakiinnityksillä

Takaisin

Power Finland säästää kiinnittämällä huomiota asiantuntijoiden energiankulutusraportteihin sekä tekemällä kannattavia hintakiinnityksiä.

Liukuovet avautuvat ja kymmenet tietokoneet, kodin elektroniikkalaitteet ja AV-viihdejärjestelmät vilkkuvat ympäri myymälää. Erilaisilla spottivaloilla on nostettu esille uutuustuotteita ja asiakkaiden suosikkeja. Myymälässä lähes kaikki laitteet on kytketty päälle, jotta asiakkaat pystyisivät näkemään tuotteiden erot ensisilmäyksellä. Miia Halttunen, Power-ketjun johdon assistentti kertoo, että asiakkaille halutaan antaa myymälässä vahva käyttökokemus esillä olevien tuotteiden kautta: ”Meillä on paljon esittelylaitteita päällä, sillä näin laitteiden ominaisuuksia on helpompi näyttää asiakkaille”.  

Yhteistyöllä säästöjä ja pienempää energiakulutusta

Elektroniikkaketju Powerilla on Suomessa 36 myymälän myymäläverkosto, johon kuuluu niin kivijalka- kuin kauppakeskusmyymälöitä. Valaistus, talotekniikka ilmanvaihtoineen sekä ilmastointeineen ja esittelylaitteet haukkaavat ketjun sähkönkulutuksesta suurimman palan.

Lumme Energian asiantuntijat tutustuivat Power-ketjun sähkönkulutukseen seurantajakson ajan ja huomasivat erityisesti yhdessä myymälässä korkean pohjakuorman yöaikaan. Kulutusraportoinnin yhteydessä Lumme Energia ehdotti Power-ketjulle konsultointiapua, jonka tarkoituksena oli pienentää myymälän sähkönkulutusta. Asiantuntijatyön ansiosta vialliset ohjaukset saatiin kuntoon ja myymälöiden sähkönkulutukseen osataan kiinnittää enemmän huomiota. Konsultoinnin ja kulutustoimenpiteiden ansiosta Power-ketju on onnistunut säästämään energiakustannuksissa merkittävästi.

Säästöjä Power Finland on myös saanut Lumme Energian hintakiinnitysmallisesta energiasopimuksesta. Sopimuksessa sähkön hinta muodostuu pörssissä kiinnityksistä ja myyjän marginaalista. Hinta suojataan kiinnityksellä, joka on voimassa 1-3 vuotta eteenpäin: ”Yhteyshenkilömme informoi meitä sähkön hinnasta ja antaa suosituksia, koska sähkön hintaa kannattaa kiinnittää tai milloin tulee odottaa vielä parempaa hintaa. Olemme yhteyshenkilömme suosituksien ansiosta tehneet kannattavia kiinnityksiä.” kertoo Halttunen.

Luotettavaa sähkönhankintaa

Lumme Energia tarjoaa Power-ketjulle palvelua avaimet käteen -periaatteella, jossa Lumme Energian yhteyshenkilö huolehtii asiakkaan sähkönhankinnasta ja informoi mahdollisista muutoksista: ”Yhteyshenkilömme on säännöllisesti yhteydessä meihin. Hän on pitänyt meidät hyvin kartalla sähkömarkkinoiden muutoksista”, kertoo Halttunen. Myös jatkossa yhdessä tehdyillä suunnitelmilla ja muutoksilla pystytään tekemään säästöjä ja parempia valintoja. ”Suosittelen lämpimästi Lumme Energiaa sähkönhankintakumppaniksi”, toteaa Halttunen.

Power-ketjun ja Lumme Energian yhteistyö on perustunut alusta asti vahvaan asiantuntijuuteen ja hyvään palvelukokemukseen. Power-ketju voi luottaa siihen, että he saavat tarvitsemansa palvelun sähkönhankinnassa omalta Lumme Energian yhteyshenkilöltä.

Faktalaatikko:
Power Finland kuuluu Expert AS -konserniin, joka omistaa Power- ja Expert-ketjut Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Powerilla on 36 myymälää ympäri Suomea ja verkkokauppa.
Perustamisvuosi: 1995
Henkilöstö:  800 henkilöä
Kotisivut: www.power.fi

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

20.08.2020 | blogi

Energiaa kuljettavat kaapelit valmistuvat nyt CO2-vapaalla sähköllä

Jo yli puoli vuosisataa suomalaisen kaapeliteollisuuden eturiviin kuuluva Reka Kaapeli ja suomalainen energiayhtiö Lumme Energia syventävät...

24.01.2020 | asiakastarina

Ilmastonmuutos ei odota - isännöintitoimistot haastettu talkoisiin

Savonlinnan Isännöintikeskus ja Isännöinti Taloluotsi ovat ottaneet käyttöönsä EKOenergia-merkityn sähkön. Isännöitsijät haluavat toimia...

21.01.2020 | asiakastarina

Puitesopimus tuo Savonlinnan Isännöintikeskukselle työrauhaa

Lumme Energian ja Savonlinnan Isännöintikeskuksen yhteistyön tavoitteena ovat paremmat palvelut taloyhtiöiden asukkaille ja molemmin puolin toimiva...