Yrityssähköä

Liiketoiminta on aina omanlaistansa. Olitpa millä toimialalla tai minkä kokoinen yritys tahansa. Meille on tärkeää olla asiantunteva sähkökumppanisi kaikissa tilanteissa. Kun haluat kilpailuttaa ja haet sitä teille kustannustehokkainta sähkösopimusta. Tai kun haluat uudistaa yrityksesi energiaratkaisut vastuullisemmiksi. Tai haluat huomioida sähköautoilijoiden lataustarpeet. Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset toimintaanne oivallisesti tukevaa yrityssähköä.

Pienet ja keskisuuret yritykset

Kulutus alle 150 000 kWh vuodessa

Katso tästä yrityksellesi sopivin sähkösopimus.

Suuryritykset

Kulutus yli 150 000 kWh vuodessa

Kysy räätälöidystä sähkösopimuksesta.

Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Kerros- ja rivitalot sekä muut kiinteistöt

Meiltä löydät sopivan energiaratkaisun ilman välikäsiä ja lisäkuluja.

Fiksuja säästöjä kulutuksen seurannalla ja hintakiinnityksillä suojatulla pörssisähköllä

Power Finland on kaikkien tuntema elektroniikkaketju, joka on ottanut niskalenkin energiankulutuksesta Lumme Energian avulla. Fiksu energiankäyttö perustuu kulutusraporttien tuottamaan tietoon ja sen pohjalta tehtyihin sähkönkulutusta pienentäviin toimenpiteisiin. Mutta kyse on myös tarkkanäköisestä sähkösopimustyypin valinnasta. Power Finland päätyi suojattuun pörssisähköön.

tertin-kartano_ilmakuva

Ekologisuus, paikallisuus ja pitkäaikainen kumppanuus energiainvestointien ytimessä

Mikkelissä 5-tien varrella sijaitsevalla Tertin Kartanolla on pitkä perinne luonnonläheisenä majoitus- ja matkailukohteena. Kartano katsoo vahvasti tulevaisuuteen ja on aloittanut energiainvestointien modernisoinnin vaihtamalla lämmitysmuodon ekologisempaan maalämpöön. Tulevaisuudessa kartano aikoo satsata myös sähköautoilijoiden määrän kasvuun ja rakentaa pikalatauspisteet parkkipaikalle. Lumme Energia on uudistuksissa mukana vahvana yrityssähkökumppanina. Lue lisää Tertin Kartanon isännän ajatuksista innovaatioiden äärellä.

Aurinkopaneelit yrityksille

Sähköinen liikenne

Ympäristöystävälliset vaihtoehdot yrityksille

EKOenergia – ympäristömerkittyä sähköä

EKOenergia on laajalti tunnettu kansainvälinen ympäristömerkki sähkölle. Ostaessasi EKOenergiaa saat 100% uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä, joka täyttää EKOenergian kriteerit. EKOenergian kriteerien mukaan osa ympäristömerkityn sähkön myynnistä kertyneestä liikevaihdosta on sijoitettava uusiin uusiutuvan energian hankkeisiin.ekoenergy_logo_ekoenergia

Alkuperätodennettua EKOenergiaa

Ostaessasi EKOenergiaa saat uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, mutta saat myös paljon muuta. EKOenergia-merkki varmistaa, että ostopäätökselläsi on mahdollisimman vähän vaikutuksia luonnon ja ympäristön tilaan.

EKOenergia on tuotettu paikallisesti Savonlinnan ja Mikkelin tuotantolaitoksissa oman maakunnan raaka-aineita hyödyntäen ja ympäristön hyvinvointia edistäen. Energiantuotannon polttoaineina hyödynnetään metsähaketta ja metsätalouden sivutuotteita. Pääosa raaka-aineesta tulee Etelä-Savon maakunnasta - alle sadan kilometrin kuljetusmatkasta - mistä luonnollisesti koko maakunta hyötyy.

Jokaista myytyä EKOenergia-megawattituntia kohden lahjoitetaan vähintään 10 senttiä EKOenergian Ilmastorahastoon. Näillä sijoituksilla rahoitetaan ilmastoprojekteja, jotka eivät olisi toteutuneet ilman lahjoituksia.

Alkuperatod_Lumme_EKOenergia_BIOVOIMA_FI_Taito Itä-Suomi ry pieni

100 % vesivoimaa - ympäristöhankkeiden hyväksi

Kun valitset Eko Lumme Vesi tai Paketti Lumme -sopimuksen, osallistut samalla Lumme Energian ympäristöhankkeiden tukemiseen. Suurin yksittäinen hanke on Elinvoimainen järvilohi, jonka tavoitteena on pelastaa erittäin uhanalainen Saimaan järvilohi.

Vastuullisuus ja ekologisuus ovat nykypäivänä tärkeitä kriteereitä sähkösopimusta tehtäessä. Kuuntele Podcanstimme aiheesta:" Miten osta vastuullista sähköä?"

 

Verkkolasku - nopea, luotettava ja ympäristöystävällinen

Yritysasiakkaana suosittelemme sinulle verkkolaskua, jos sinulla ei ole vielä se käytössäsi. Verkkolasku on nopea ja luotettava, koska verkkolaskut siirtyvät meiltä suoraan yrityksesi taloushallinonjärjestelmääsi ja näin vältät postinjakelun viiveet. Verkkolasku on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.  Oheisen linkin kautta voit ilmoittaa verkkolaskutietosi tai niihin tulleet muutokset.

blogi-168006905-hero-1350px

Blogitekstit yrityksille

27.05.2019 | blogi

Auton ”tankkaus” siirtyy huoltoasemalta kotiin -  Sähköautoilu mullistaa monta asiaa

Suomessa on tällä hetkellä vajaat 2000 polttoainejakeluasemaa, jotka houkuttelevat tankkaajia hinnalla ja palvelulla. Tilanne muuttuu...

23.05.2019 | blogi

3 +1 syytä miksi digilaitteet tarvitsevat lisäturvaa

Elämä olisi mukavaa, jos tietoturva-asioita ei tarvitsisi ajatella. Meillä Lumme Energialla suhtaudutaan tietoturvaa hyvin vakavasti. Jokainen...

23.05.2019 | blogi

Lumme Energia iloisten lohilasten matkassa

Siitä on tovi aikaa vierähtänyt kun luin pojalleni iltasaduksi Iloisten lohilasten meriseikkailua. Enpä silloin arvannut, että lähes 15 vuotta...

Haluatko, että kerromme ajankohtaisista
energia-asioista

Asiakaspalvelu: Pienet- ja keskisuuret yritykset

Yritykset joiden kulutus on alle 150 000 kWh

Herättääkö yrityssähkön hankinta kysymyksiä? Ota yhteyttä palvelulinjaamme 0800 90110 (arkisin klo 8-18). Autamme mielellämme, kun tarvitset neuvontaa yrityksellesi sopivimman sähkösopimuksen valintaan.

Saat meihin yhteyden kätevästi myös oheisella lomakkeella.

Asiakaspalvelu: Suuryritykset

Yritykset joiden kulutus on yli 150 000 kWh

Kun yrityksen toiminta on laaja-alaista ja energiankulutus on suuri, on sähkösopimuksella todellakin väliä. Ota siis yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme. He auttavat sinua kartoittamaan yrityksenne toimintaa parhaiten tukevan sähkösopimuksen. Räätälöity sopimus tuo parhaat hyödyt yrityksellenne.

Voit olla arkisin klo 8-16 yhteydessä myös palvelulinjaamme: 010 210 4600 tai sähköpostitse: yritysmyynti@lumme-energia.fi

Täytä yhteydenottolomake, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Suuryritykset - Olemme käytettävissäsi kun mietit yrityksenne energiaratkaisua

anni_sundberg

Anni Sundberg

Avainasiakaspäällikkö

Puh. 010 210 4258

anni.sundberg@lumme-energia.fi

jukka_melonen

Jukka Melonen

Avainasiakaspäällikkö

Puh. 010 210 4525

jukka.melonen@lumme-energia.fi

markopikkarainen

Marko Pikkarainen

Salkunhallintapäällikkö

Puh. 010 210 4256

marko.pikkarainen@lumme-energia.fi

antti_tammi

Antti Tammi

Sähkön hankintapäällikkö

Puh. 010 210 4324

antti.tammi@lumme-energia.fi