Yrityssähköä

Liiketoiminta on aina omanlaistansa. Olitpa millä toimialalla tai minkä kokoinen yritys tahansa. Meille on tärkeää olla asiantunteva sähkökumppanisi kaikissa tilanteissa. Kun haluat kilpailuttaa ja haet sitä teille kustannustehokkainta sähkösopimusta. Tai kun haluat uudistaa yrityksesi energiaratkaisut vastuullisemmiksi. Tai haluat huomioida sähköautoilijoiden lataustarpeet. Ole siis yhteydessä meihin, kun tarvitset toimintaanne oivallisesti tukevaa yrityssähköä.

Pienet ja keskisuuret yritykset

Kulutus alle 150 000 kWh vuodessa

Katso tästä yrityksellesi sopivin sähkösopimus.

Suuryritykset

Kulutus yli 150 000 kWh vuodessa

Kysy räätälöidystä sähkösopimuksesta.

Taloyhtiöt ja isännöitsijät

Kerros- ja rivitalot sekä muut kiinteistöt

Meiltä löydät sopivan energiaratkaisun ilman välikäsiä ja lisäkuluja.

Fiksuja säästöjä kulutuksen seurannalla ja hintakiinnityksillä suojatulla pörssisähköllä

Power Finland on kaikkien tuntema elektroniikkaketju, joka on ottanut niskalenkin energiankulutuksesta Lumme Energian avulla. Fiksu energiankäyttö perustuu kulutusraporttien tuottamaan tietoon ja sen pohjalta tehtyihin sähkönkulutusta pienentäviin toimenpiteisiin. Mutta kyse on myös tarkkanäköisestä sähkösopimustyypin valinnasta. Power Finland päätyi suojattuun pörssisähköön.

tertin-kartano_ilmakuva

Ekologisuus, paikallisuus ja pitkäaikainen kumppanuus energiainvestointien ytimessä

Mikkelissä 5-tien varrella sijaitsevalla Tertin Kartanolla on pitkä perinne luonnonläheisenä majoitus- ja matkailukohteena. Kartano katsoo vahvasti tulevaisuuteen ja on aloittanut energiainvestointien modernisoinnin vaihtamalla lämmitysmuodon ekologisempaan maalämpöön. Tulevaisuudessa kartano aikoo satsata myös sähköautoilijoiden määrän kasvuun ja rakentaa pikalatauspisteet parkkipaikalle. Lumme Energia on uudistuksissa mukana vahvana yrityssähkökumppanina. Lue lisää Tertin Kartanon isännän ajatuksista innovaatioiden äärellä.

Aurinkopaneelit yrityksille

Sähköinen liikenne

Ympäristöystävälliset vaihtoehdot yrityksille

EKOenergia – ympäristömerkittyä sähköä

EKOenergia on laajalti tunnettu kansainvälinen ympäristömerkki sähkölle. Ostaessasi EKOenergiaa saat 100% uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä, joka täyttää EKOenergian kriteerit. EKOenergian kriteerien mukaan osa ympäristömerkityn sähkön myynnistä kertyneestä liikevaihdosta on sijoitettava uusiin uusiutuvan energian hankkeisiin.ekoenergy_logo_ekoenergia

Alkuperäistodennettua EKOenergiaa

Ostaessasi EKOenergiaa saat uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä, mutta saat myös paljon muuta. EKOenergia-merkki varmistaa, että ostopäätökselläsi on mahdollisimman vähän vaikutuksia luonnon ja ympäristön tilaan.

EKOenergia on tuotettu paikallisesti Savonlinnan ja Mikkelin tuotantolaitoksissa oman maakunnan raaka-aineita hyödyntäen ja ympäristön hyvinvointia edistäen. Energiantuotannon polttoaineina hyödynnetään metsähaketta ja metsätalouden sivutuotteita. Pääosa raaka-aineesta tulee Etelä-Savon maakunnasta - alle sadan kilometrin kuljetusmatkasta - mistä luonnollisesti koko maakunta hyötyy.

Jokaista myytyä EKOenergia-megawattituntia kohden lahjoitetaan vähintään 10 senttiä EKOenergian Ilmastorahastoon. Näillä sijoituksilla rahoitetaan ilmastoprojekteja, jotka eivät olisi toteutuneet ilman lahjoituksia.

Alkuperatod_Lumme_EKOenergia_BIOVOIMA_FI_Taito Itä-Suomi ry pieni

Blogitekstit yrityksille

19.03.2019 | uutinen

Lumme Energialta suunniteltua parempi tulos 2018

Lumme Energian liikevaihto vuonna 2018 oli 66 miljoonaa euroa. Yhtiön operatiivinen tulos ennen tilinpäätössiirtoja ja veroja oli 2 miljoonaa euroa....

17.03.2019 | blogi

Iloa ja energiaa Lumme-tiimistä

Oletko kiinnostunut ekologisesti tuotetuista urheiluvaatteista? Haluatko tankata energiaa kuuntelemalla äänikirjoja? Vai haluatko tunnelmoida...

15.03.2019 | blogi

Laittaisinko katolle aurinkopaneelit – mitä olisi hyvä tietää ennen hankintaa?

Kannattaisiko aurinkopaneelien hankinta omalle pihalle? Alkuun pääsee helposti ja kannattavuutta pääsee tutkailemaan helposti etukäteen....

Haluatko, että kerromme ajankohtaisista
energia-asioista

Asiakaspalvelu: Pienet- ja keskisuuret yritykset

Yritykset joiden kulutus on alle 150 000 kWh

Herättääkö yrityssähkön hankinta kysymyksiä? Ota yhteyttä palvelulinjaamme 0800 90110 (arkisin klo 8-18). Autamme mielellämme, kun tarvitset neuvontaa yrityksellesi sopivimman sähkösopimuksen valintaan.

Saat meihin yhteyden kätevästi myös oheisella lomakkeella.

Asiakaspalvelu: Suuryritykset

Yritykset joiden kulutus on yli 150 000 kWh

Kun yrityksen toiminta on laaja-alaista ja energiankulutus on suuri, on sähkösopimuksella todellakin väliä. Ota siis yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme. He auttavat sinua kartoittamaan yrityksenne toimintaa parhaiten tukevan sähkösopimuksen. Räätälöity sopimus tuo parhaat hyödyt yrityksellenne.

Voit olla arkisin klo 8-16 yhteydessä myös palvelulinjaamme: 010 210 4600 tai sähköpostitse: yritysmyynti@lumme-energia.fi

Suuryritykset - Olemme käytettävissäsi kun mietit yrityksenne energiaratkaisua

anni_sundberg

Anni Sundberg

Avainasiakaspäällikkö

Puh. 010 210 4258

anni.sundberg@lumme-energia.fi

jukka_melonen

Jukka Melonen

Avainasiakaspäällikkö

Puh. 010 210 4525

jukka.melonen@lumme-energia.fi

markopikkarainen

Marko Pikkarainen

Salkunhallintapäällikkö

Puh. 010 210 4256

marko.pikkarainen@lumme-energia.fi

antti_tammi

Antti Tammi

Sähkön hankintapäällikkö

Puh. 010 210 4324

antti.tammi@lumme-energia.fi