Synergiasähkö Vihreä

Käyttääkö yrityksesi sähköä alle 500 000 kWh/vuosi? Anna asiantuntijoidemme huolehtia uusiutuvan energian hankinnasta puolestasi, jotta sinä voit keskittyä yrityksesi toimintaan.

Osta yritykseesi sähköä suuryritysten tapaan - 100% uusiutuvista energialähteistä

Synergiasähkössä PK-yritykset muodostavat yhdessä yhden, yhtenäisen sähkönhankintakokonaisuuden eli hankintasalkun, josta Lumme Energian asiantuntijat pitävät huolta.

 • Uusiutuvaa ja vastuullista energiaa: Vastustamattomista vastuullisuusteoista kannattaa viestiä asiakkaille ja sidosryhmille. Synergiasähkö Vihreän asiakkaana saat veloituksetta vastuullisuusviestinnän tueksi
  Ilmastoteko -sertifikaatin.
 • Huoleton: Voit keskittyä omaan yritystoimintaasi ja jättää sähkömarkkinoiden seuraamisen ja sähkönhankinnan asiantuntijoillemme. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus, ei huolta määräajoista ja jatkuvasta kilpailuttamisesta.
 • Kilpailukykyinen hintataso: Hajautetulla sähkönhankinnalla pyritään varmistamaan mahdollisimman kilpailukykyinen hintataso tulevaisuuteen. 

 • Hallitut riskit: Asiantunteva sähkön hankintamme on jatkuvaa ja pitkäjänteistä. Hallitsemme riskejä hankkimalla sähköä parhaalla mahdollisella hetkellä, useammassa erässä ja pidemmälle aikajaksolle.

 • Jatkuva: Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, huomioi irtisanomisaika 3 kk ja sopimusehdot.

Lue lisää Synergiasähköstä

 

Synergiasähkö Vihreä hinta muodostuu
 • hintakiinnityksistä
 • myyjän marginaalista, joka sisältää alkuperätakuun
 • kulloinkin voimassa olevasta Fingridin tasepalvelumaksusta
 • profiilikustannuksesta, joka laskutetaan käyttöpaikoittain toteuman mukaan
 • kuukausimaksusta/käyttöpaikka

Synergiasähkö Vihreän kokonaishintaennuste  kesä- ja heinäkuulle (30.5.2023 mukaan)

10,92 snt/kWh (109,19 €/MWh)

Hinta muodostuu seuraavasti: hintakiinnitysten keskihinta 9,45 snt (94,53 €/MWh) + myyjän marginaali (sis. alkuperätakuun) 0,95 snt/kWh (9,46 €/MWh)+ Fingridin tasepalvelumaksu 0,12 snt/kWh (1,20 €/MWh) + profiilikustannus* 0,40 snt/kWh (4,00 €/MWh). Hinnat alv 0%.

Hintakiinnityksiä on tehty 31.12.2026 saakka. Kuukausimaksu 4,90 €/käyttöpaikka.


Lopullinen laskutushinta voi kuitenkin muuttua sähkömarkkinan hintamuutosten ja/tai yhteishankintasalkun volyymimuutosten vuoksi.

*) Laskennassa käytettävä arvio profiilikustannuksen suuruusluokasta.

Sopimuksen kesto ja irtisanominen

Synergiasähkösopimus on toistaiseksi voimassaoleva ja se astuu voimaan sopimusvahvistuksen alkupäivämäärän mukaisesti.

Sopimus on puolin ja toisin irtisanottavissa kirjallisella irtisanomisilmoituksella kolmen (3) kuukauden pituisella irtisanomisajalla. Asiakas ei kuitenkaan voi irtisanoa sopimusta ennen kuin viimeinen hinnoittelujakso, jolle on tehty hintakiinnityksiä, on päättynyt. Lue lisää sopimuksen alkamisesta ja irtisanomisesta Synergiasähkön UKK-osiosta.

Tee Vihreä Synergiasähkö-sopimus!