Miten K-kauppias Tero Pekkasen huolet ja sähkökuorma kevenivät?

Takaisin

K-kauppias Tero Pekkanen on ollut kaupan alalla yli puolet elämästään. Tero teki töitä kaupassa jo kauppakoulun ohella ja hankki oppisopimuskoulutuksen kautta kannukset alalle.

Suolahdella K-Market Suosikin kauppiasta pitää kiireisenä myös perhe ja siellä kolme pientä tytärtä.

Lumme Energian asiakkaaksi suosittelun kautta

Kauppiaskollega kertoi positiivisista kokemuksistaan Lumme Energiasta ja suositteli asiakkuutta Terollekin. — Olen ollut hyvin tyytyväinen, eikä tarvetta sähkökumppanin vaihtoon ole ollut missään vaiheessa.

Sähkö on kauppiaalle merkittävän iso kuluerä, mutta onneksi ledit ja uudet laitteet kuluttavat vähemmän sähköä, Tero kertoo. Tero on hyvien kokemustensa myötä suositellut Lumme Energiaa kumppaniksi kollegoilleen.

Luottamus rakentuu henkilökohtaisella palvelulla

Yleisellä tasolla sähkön hinnan vaihtelut mietityttävät kauppiasta eniten. — Vakaa hintataso, joka ei heilahtele rajusti olisi paras tilanne ja erittäin hyvin tämä on Lumme Energian asiantuntijoiden avulla näin hoitunutkin, Pekkanen pohtii.

Tärkeintä sähkökumppanuudessa Teron mielestä on luottamus, joka on syntynyt henkilökohtainen palvelun myötä ja se, että soittamalla saa heti apua ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. — Kauppiaalle on tärkeää, ettei tarvitse murehtia sähkönkulutusta ja hintojen heilahteluja. Saan keskittyä omaan liiketoimintaani kaikessa rauhassa, Tero kertoo. Sähkökumppanuudessa on ollut hyvää myös se, että henkilökohtaisen palvelun ja räätälöidyn sopimuksen myötä on syntynyt todellisia kustannussäästöjä. Suosittelen Lumme Energiaa muillekin, hän toteaa lopuksi.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

08.10.2019 | blogi

Ristiinalainen rivitaloyhtiö perusti aurinkovoimalan

Ristiinalaisen rivitaloyhtiön pihalla Etelä-Savossa seisoo tyytyväisiä miehiä. Vaikka syystaivas työntää vettä niskaan enemmän kuin miehet toivovat,...

27.09.2019 | asiakastarina

Aurinkopaneelien hankinta oli helppoa henkilökohtaisella ja selkokielisellä palvelulla

”Lumme Energia oli ainoa, jonka edustaja saapui paikalle, mitoitti järjestelmän juuri meidän katollemme ja tarjosi meille taloudellisesti kannattavan...

19.09.2019 | asiakastarina

Mikko Kuustosen valintoja: Savuttavasta keikkabussista aurinkovoimaan ja sähköautoon

Mikko Kuustonen sanoo, että nyt on vanhojen syntien sovittamisen aika. Maailma ei enää kestä. Hän pohtii maailman tilaa voimakkaimmin lapsiensa ja...