Miten K-kauppias Tero Pekkasen huolet ja sähkökuorma kevenivät?

Takaisin

K-kauppias Tero Pekkanen on ollut kaupan alalla yli puolet elämästään. Tero teki töitä kaupassa jo kauppakoulun ohella ja hankki oppisopimuskoulutuksen kautta kannukset alalle.

Suolahdella K-Market Suosikin kauppiasta pitää kiireisenä myös perhe ja siellä kolme pientä tytärtä.

Lumme Energian asiakkaaksi suosittelun kautta

Kauppiaskollega kertoi positiivisista kokemuksistaan Lumme Energiasta ja suositteli asiakkuutta Terollekin. — Olen ollut hyvin tyytyväinen, eikä tarvetta sähkökumppanin vaihtoon ole ollut missään vaiheessa.

Sähkö on kauppiaalle merkittävän iso kuluerä, mutta onneksi ledit ja uudet laitteet kuluttavat vähemmän sähköä, Tero kertoo. Tero on hyvien kokemustensa myötä suositellut Lumme Energiaa kumppaniksi kollegoilleen.

Luottamus rakentuu henkilökohtaisella palvelulla

Yleisellä tasolla sähkön hinnan vaihtelut mietityttävät kauppiasta eniten. — Vakaa hintataso, joka ei heilahtele rajusti olisi paras tilanne ja erittäin hyvin tämä on Lumme Energian asiantuntijoiden avulla näin hoitunutkin, Pekkanen pohtii.

Tärkeintä sähkökumppanuudessa Teron mielestä on luottamus, joka on syntynyt henkilökohtaisen palvelun myötä ja se, että soittamalla saa heti apua ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. — Kauppiaalle on tärkeää, ettei tarvitse murehtia sähkönkulutusta ja hintojen heilahteluja. Saan keskittyä omaan liiketoimintaani kaikessa rauhassa, Tero kertoo. Sähkökumppanuudessa on ollut hyvää myös se, että henkilökohtaisen palvelun ja räätälöidyn sopimuksen myötä on syntynyt todellisia kustannussäästöjä. Suosittelen Lumme Energiaa muillekin, hän toteaa lopuksi.

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia näyttää energian uudet ulottuvuudet.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

20.05.2021 | asiakastarina

Paljonko aurinkosähköä maitotilalla tuotettiin tänään?

Mikkeliläinen maitotilallinen Petri Pekonen seuraa innokkaasti aurinkosähkön tuotantoa invertteristä. Loppusyksystä asennetut paneelit alkavat...

20.08.2020 | blogi

Energiaa kuljettavat kaapelit valmistuvat nyt CO2-vapaalla sähköllä

Jo yli puoli vuosisataa suomalaisen kaapeliteollisuuden eturiviin kuuluva Reka Kaapeli ja suomalainen energiayhtiö Lumme Energia syventävät...

24.01.2020 | asiakastarina

Ilmastonmuutos ei odota - isännöintitoimistot haastettu talkoisiin

Savonlinnan Isännöintikeskus ja Isännöinti Taloluotsi ovat ottaneet käyttöönsä EKOenergia-merkityn sähkön. Isännöitsijät haluavat toimia...