Energiatehokkuuskartoituksilla lisää energiaosaamista kiinteistöihin

Takaisin

Kaikki energiapalvelut samalta luukulta 

Energiajohtaja-palvelu on Lumme Energian yritysasiakkaille suunnattu kokonaisvaltainen asiantuntijapalvelu. Energiajohtaja-palvelun asiantuntijatiimi räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Lumme Energian asiantuntijakumppaneina toimii vaikuttava joukko energia-alan huippuosaajia. Kumppaniverkostoon kuuluu myös kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund.

Granlund-yhteistyön tavoitteena on ollut tuoda uusia näkökulmia ja innovaatioita kiinteistöjen energiatehokkuuteen. Hyvien kokemusten myötä kumppanuus on viime aikoina syventynyt entisestään, ja nyt yhteistyötä tehdään tiiviimmin myös paikallistasolla.

Lisää energiaosaamista isoillekin kiinteistömassoille

Lumme Energian avainasiakas- ja kehityspäällikkö Juha Parviainen innostuu Lumme Energian ja Granlundin paikallisten toimistojen välisestä vuorovaikutuksesta. 

– Yhteistyö tuo meille molemmille merkittäviä synergiaetuja. Yhdessä voimme palvella yritysasiakkaita eri puolilla Suomea entistä tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin, kun kahden suuren toimijan palvelut voi saada samalla kertaa yhdeltä luukulta. Voimme tarjota näitä energiatehokkuuskartoituksia isoillekin kiinteistömassoille sekä esimerkiksi kunnille ja kaupungeille, toteaa Parviainen.

Energiajohtaja_kuvituskuva1

 

Granlundin ja Lumme Energian yhteisiä kartoituskäyntejä yrityksiin voidaan järjestää joko lähitapaamisina tai etäpalavereina netin välityksellä. Ketterä toimintamalli takaa räätälöidyt energiaratkaisut yrityksille nopeasti ja luotettavasti.  

– Granlundin toimintaperiaatteet sopivat loistavasti yhteen oman arvomaailmamme kanssa. Me molemmat tarjoamme valtakunnallisesti paikallista palvelua ja kuljemme yhdessä kohti kestävää ja älykästä tulevaisuutta. 

  ”Jos haluat varmistaa, että yrityksesi energia-asiat ovat kunnossa tai jos haluat vapauttaa henkilöstösi resursseja energianhankinnasta ja energiatehokkuuden valvonnasta, anna meidän ammattilaisten hoitaa asiat puolestasi”, kannustavat Granlundin johtava asiantuntija Jari Röksä (vas) ja Lumme Energian avainasiakas- ja kehityspäällikkö Juha Parviainen. Juha ja Jari operoivat yritysten energia-asioita Pohjois- ja Etelä Savosta käsin.

 


Sopisiko Energiajohtaja-palvelu sinunkin yrityksellesi? Ota yhteyttä yritysmyynti@lumme-energia.fi niin jutellaan lisää! 

 

Granlund on perinteinen kiinteistö- ja rakennusalan konserni 

  • Granlundin tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta ja älykkyyttä sekä kohentaa ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.  
  • Granlundin toimialoja ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöjohtamisen palvelut ja ohjelmistot, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta sekä isännöinti.

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

27.10.2023 | yritysblogi

Energiankulutuksen optimointi tuo nopeita tuloksia - apuna Energianavigaattori

Tutkimusten mukaan yritykset voivat vähentää energiankulutustaan jopa 15–20 prosenttia ilman merkittäviä investointeja yksinkertaisesti säätämällä...

19.10.2023 | aurinkosähkö

Lumme Energia aurinkoenergian salkunhaltijana Suomen suurimmassa aurinkopuistossa Kalajoella

Lumme Energian sisaryhtiö Solarigon rakentama Suomen suurin aurinkosähköpuisto valmistui Kalajoelle tänä syksynä. Aurinkopuisto on osa Juurakko...

17.05.2023 | aurinkosähkö

Aurinkopuisto SunSulkava otettiin käyttöön iloisissa tunnelmissa

Toukokuun alun aurinko helli Sulkavaa ja SunSulkava -aurinkopuiston avajaisten juhlijoita. Avajaistapahtuma houkutteli paikalle runsaasti...