Kuinka kasvattaa veloituksetta yrityksen näkyvyyttä? 4 syytä lähteä mukaan Lumme-tiimiin.

Takaisin

Haluaisitko lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja kasvattaa myyntiä vaivattomasti? Tarjoaisit vain tuotteeseen tai palveluun liittyvän edun ja joku toinen hoitaisi markkinoinnin? Kyllä, juuri tätä tarjoaa Lumme-tiimi.

Lue tästä, miksi yrityksesi kannattaa lähteä mukaan Lumme-tiimiin.

1.    Veloitukseton markkinointipalvelu.

Lumme-tiimi on maksuton markkina-alusta, jossa voit markkinoida tuotteitasi tai palveluitasi asiakasetuhintaan kaikille Lumme Energian asiakkaille. Lumme-tiimissä voit tarjota etuja tuotteista, palveluista tai tapahtumista. Lumme Energia ei ota kantaa edun maksamiseen liittyviin asioihin. Me tarjoamme veloituksettoman markkinointipalvelun ja yrityksesi tarjoaa edun.

2.    Tavoitat 100 000 potentiaalista asiakasta

Lumme-tiimiin kuuluvat automaattisesti kaikki meidän asiakkaat, joita meillä tällä hetkellä on noin 100 000.  Toki Lumme-tiimiä pääsevät katsomaan kaikki muutkin, mutta vain meidän asiakkaat voivat lunastaa etuja.

3.    Monikanavainen markkinointi

Markkinoimme Lumme-tiimiä monipuolisesti eri kanavissa, mm. nettisivuilla, Lumpeenlehti -asiakaslehdessämme, printissä, somessa ja sähköisessä uutiskirjeessä. Pelkästään jo uutiskirjeen kautta tavoitat yli 30 000 potentiaalista asiakasta.

4.    Vaivattomuus

Mukaan lähteminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain toimittaa meille tiedot edusta ja nettikelpoinen logo/kuva. Asiakkaat voivat lunastaa tarjoamasi edun sovitulla koodilla verkkokaupastasi tai esittämällä koodin kaupassasi asioidessaan.  Lisätietoa ja käytännön ohjeita saat osoitteesta viestinta@lumme-energia.fi   

Jos kiinnostus heräsi ja haluat lähteä kokeilemaan Lumme-tiimiä jollain edulla, niin voit ottaa yhteyttä myös suoraan minuun hanna.lehtinen@lumme-energia.fi tai puh: 0102104249.

Käyt tutustumassa Lumme-tiimiin osoitteessa tiimi.lumme-energia.fi.

Hanna Lehtinen

Kirjoittaja

Hanna Lehtinen Hannalla on pitkä kokemus asiakaspalvelusta sekä palveluiden kehittämisestä. Hanna muistaa elävästi ajan, jolloin TV kanavia oli tasan kaksi ja viikon yksi odotetuimmista hetkistä oli perjantai-illan Dallas. Maailma muuttuu, mutta muuttuuko ihminen? Näin neljän lapsen äitinä tässä arjen villissä karusellissa arvostan sujuvia sähköisiä palveluita, jotka mahdollistava asioiden hoitamisen juuri silloin, kun minulle itselle parhaiten sopii. Eli muun perheen nukkuessa katson Yle Areenalta Vallan linnaketta. Hanna seuraa keski-ikäistyvän naisen uteliaisuudella maailman menoa ja kehittymistä, oman mausteensa tähän elämän sekametelisoppaan tuovat perheen murrosikäiset lapset ja pahasti pitkittynyt taloremontti.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

02.01.2020 | blogi

Tuotamme miellyttäviä asiakaskokemuksia – 92 % asiakkaistamme kokee asioinnin helpoksi ja vaivattomaksi kanssamme

Asiakaskokemuksen kehitys sai meillä uuden alun, kun ymmärsimme tulla lähemmäksi asiakkaita ja kysyä aitoja kokemuksia. Asiakaspaneeli on ollut...

04.12.2019 | blogi

Mitä kuuluu järvilohelle?

Edellinen blogini oli aika synkkäsävyinen kevään vesihomeongelmien takia. Vesihome on edelleen iso ongelma, mutta olemme päässeet hankkeessa monella...

28.11.2019 | blogi

Oman yhteyshenkilön merkitys sähköasioissa

Jukka Melonen toimii Lumme Energian yritysasiakkaiden yhteyshenkilönä. Tässä tekstissä Jukka kertoo työstään avainasiakaspäällikkönä ja oman...