Kuinka kasvattaa veloituksetta yrityksen myyntiä? 4 syytä lähteä mukaan Lumme-tiimiin

Takaisin

Haluaisitko kasvattaa myyntiä ja saada lisää asiakkaita vaivattomasti? Jos vastaat kyllä, niin ratkaisu on Lumme-tiimi.  Lisätään tarjoamasi tuotteen tai palvelun etu veloituksettomaan markkinointialustaan Lumme-tiimiin.

Lue tästä, miksi yrityksesi kannattaa lähteä mukaan Lumme-tiimiin.

1.    Veloitukseton markkinointialusta

Lumme-tiimi on veloitukseton markkinointialusta, jossa voit markkinoida tuotteitasi tai palveluitasi asiakasetuhintaan kaikille Lumme Energian asiakkaille. Lumme-tiimissä voit tarjota etuja tuotteista, palveluista tai tapahtumista.

2.    Tavoitat  yli 130 000 potentiaalista asiakasta

Lumme-tiimiin kuuluvat automaattisesti kaikki Lumme Energian asiakkaat, joita tällä hetkellä on yli 130 000.  Toki Lumme-tiimissä olevien yritysten tuotteita ja palveluita pääsevät katsomaan kaikki muutkin, mutta vain asiakkaamme voivat niitä lunastaa.

3.    Monikanavainen markkinointi

Tavoitat suuren yleisön jo pelkästään uutiskirjeen kautta, sillä uutiskirjeemme lähtee yli 50 000 asiakkaalle. Markkinoimme Lumme-tiimiä monipuolisesti muissakin kanavissa mm. nettisivuilla, somessa, printissä ja Lumpeenlehti -asiakaslehdessä.

4.    Vaivattomuus

Mukaan lähteminen on helppoa, sillä sinun tarvitsee vain toimittaa meille tiedot edusta ja nettikelpoiset kuvat tuotteesta tai palvelusta (800x800, 300x300) ja yrityksen logo. Me hoidamme loput. Edun keston määrität sinä ja myös määrän per asiakas. Voit myös vaihtaa edun milloin tahansa olemalla yhteydessä meihin.

Edun tilaaminen ja lunastus

Asiakas tilaa edun Lumme-tiimistä ja saa sen jälkeen edun tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Tilausvahvistuksessa on ohje edun lunastamisesta, joka voi olla kampanjakoodi verkkokauppaan tai kaupassa esitettävä koodi.

Asiakkaat voivat lunastaa tarjoamasi edun sovitulla koodilla verkkokaupastasi tai esittämällä koodin asioidessaan kaupassasi.  Lumme Energia ei ota kantaa edun maksamiseen liittyviin asioihin.

Jos kiinnostus heräsi ja haluat lähteä kokeilemaan Lumme-tiimiä jollain edulla, niin voit ottaa yhteyttä myös suoraan minuun hanna.lehtinen@lumme-energia.fi tai puh: 010 210 4249. 

Käy tutustumassa Lumme-tiimiin osoitteessa tiimi.lumme-energia.fi.

Hanna Lehtinen

Kirjoittaja

Hanna Lehtinen Hannalla on pitkä kokemus asiakaspalvelusta sekä palveluiden kehittämisestä. Hanna muistaa elävästi ajan, jolloin TV kanavia oli tasan kaksi ja viikon yksi odotetuimmista hetkistä oli perjantai-illan Dallas. Maailma muuttuu, mutta muuttuuko ihminen? Näin neljän lapsen äitinä tässä arjen villissä karusellissa arvostan sujuvia sähköisiä palveluita, jotka mahdollistava asioiden hoitamisen juuri silloin, kun minulle itselle parhaiten sopii. Eli muun perheen nukkuessa katson Yle Areenalta Vallan linnaketta. Hanna seuraa keski-ikäistyvän naisen uteliaisuudella maailman menoa ja kehittymistä, oman mausteensa tähän elämän sekametelisoppaan tuovat perheen murrosikäiset lapset ja pahasti pitkittynyt taloremontti.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

23.11.2020 | blogi

Auta tekemään jonkun joulusta parempi

Tänä jouluna monessa lapsiperheessä täytyy valita, ostetaanko lahjoja vai ruokaa. Jouluaattona sairaalasängyssä moni viettää viimeistä jouluaattoaan....

03.11.2020 | blogi

Podcast: Haluatko taloyhtiösi energiaexpertiksi?

Miten taloyhtiö voi säästää energiankulutuksessa? Voitko asukkaana vaikuttaa taloyhtiön energiapottiin? Kenen vastuulla taloyhtiön energia-asioiden...

27.10.2020 | blogi

Podcast: Vinkit aurinkosähköjärjestelmän hankintaan

Mitä sinun olisi hyvä tietää, kun harkitset aurinkopaneelien hankintaa? Minkälaista hyötyä aurinkopaneeleista voi saada vuositasolla? Entä miksi...