Yrityssähköä

YritysOnline - sähköinen raportointipalvelu


YritysOnline on sähkösalkun helppokäyttöinen ja monipuolinen sähköinen raportointipalvelu, jonka avulla yrityksesi sähkönhankinta on helposti hallittavissa. Voit hyödyntää palvelua juuri silloin kun sinulle sopii (24/7).

Palvelu on työkalu myös yrityksesi energiatehokkuuden hallitsemiseen ja kehittämiseen, yrityksen energiankulutuksen ja ympäristöjalanjäljen pienentämiseen ja yritystoiminnan vastuullisemmaksi muuttamiseen. Palvelu toimii suomeksi ja englanniksi.
Energiajohtaja-kuvitus-01

 

Kirjaudu sisään

Mitä sähkönhankinnallesi kuuluu?

Seuraa sähkösalkkua ja hankinnan kustannuksia

YritysOnline auttaa sinua seuraamaan sähkösalkun ja sähkösopimusten tilannetta ajasta ja paikasta riippumatta, myös mobiilissa.

Palvelussa näet sopimuksesi sähkönhinnan kehityksen, tehdyt hintakiinnitykset, spothinnat sekä sähkönkulutuksen ennusteet ja toteumat. YritysOnlinen avulla voit seurata myös sähkömarkkinoita ja  lukea asiantuntijoidemme tuottamat sähkömarkkinakatsaukset. Jos sähköpörssien seuraaminen kiinnostaa, voit seurata sekä Nasdaqin, että Nordpoolin tilannetta.

 

Energiajohtaja-kuvitus-02
Energiajohtaja-kuvitus-03

Tiedätkö miten yrityksesi kuluttaa sähköenergiaa?

Jos yrityksesi energiankäyttö mietityttää ja haluaisit tehostaa sitä, voit YritysOnlinen avulla helposti tutkia ja vertailla yhden tai useamman käyttöpaikan kulutustietoja haluamallasi ajanjaksolla esimerkiksi vuoden, kuukauden, päivän tai jopa tunnin tarkkuudella.

Raportteja voit hyödyntää muun muassa budjetoinnissa, kulutuksen seurannassa ja optimoinnissa.

Sähkösopimustiedot

Palvelusta näet helposti sähkösalkkusi sopimustiedot, aina yksittäisiä sähkönkäyttöpaikkoja myöten sekä yhteenvedot tiedoista. Tarvittaessa YritysOnlinen voi yrityksessäsi ottaa käyttöön useampikin henkilö.

Löydät palvelun kautta yhteyshenkilösi tietojen lisäksi koko tiimimme tiedot. Yhteyden ottaminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.

Energiajohtaja-kuvitus-04
enerity_solutions_logo.valkea-tausta

 

YritysOnline palvelun toimittaa Enerity Solutions™

Kuinka saan tunnukset? Unohdin tunnukset, mistä uudet?

Tilaa tunnukset yhteyshenkilöltäsi sähköpostilla tai yritysasiakaspalvelusta. Saat kirjautumistiedot sähköpostiisi.  Toimi samoin, jos tunnuksesi on unohtunut tai sen käytössä on ongelmia.

YritysOnlinen käyttöönotto

Saatuasi kirjautumistiedot sähköpostiisi, voit ottaa palvelun käyttöösi kirjautumalla sisään reporting.lumme-energia.fi

 

Sovi demotunnusten käytöstä

Voit tutustua palveluun ilmaisilla demotunnuksilla seitsemän päivän ajan. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle sopiva aika palvelun esittelyyn ja demotunnusten käyttöönottoon.

Suuryritykset - Olemme käytettävissäsi kun mietit yrityksenne energiaratkaisua

Yritysmyynnissämme sinua auttavat Jani, Ari, Jukka, Juha ja Anni

Ota yhteyttä

Tilaa tunnukset yhteyshenkilöltäsi sähköpostilla yhteyshenkilöltäsi tai yritysasiakaspalvelusta täyttämällä lomake verkkosivuillamme. Toimi samoin, jos tunnuksesi on unohtunut tai sen käytössä on ongelmia.

Tilaa tunnukset yhteyshenkilöltäsi tai yritysasiakaspalvelusta täyttämällä lomake verkkosivuillamme. Toimi samoin, jos olet unohtanut salasanasi tai sen käytössä on ongelmia.
Voit myös varata demoajan yhteyshenkilöltäsi tai yritysasiakaspalvelusta yritysmyynti@lumme-energia.fi.

Unohtuneet tunnukset saat yhteyshenkilöltäsi tai yritysasiakaspalvelusta täyttämällä lomakkeen verkkosivuillamme. Toimi samoin, jos olet unohtanut salasanasi.

Palvelu on maksullinen lisäpalvelu ja sen hinta riippuu sopimuksesi ehdoista.

Palvelu toimii kännykässä. Erillistä mobiiliappia ei kuitenkaan ole.

Kyllä. Sopimustietosi näkyvät palvelussa.

Kyllä. Palvelussa näkyvät sopimuksesi kaikkien käyttöpaikkojen tiedot. Lisäksi näet kulutuksen yhteenvetotiedot.

Kyllä. Palvelussa voit seurata sähkömarkkinan tilannetta.

Palvelu on käytettävissä suomeksi ja englanniksi.

Kyllä saat. Ota yhteyttä meihin, niin neuvomme palvelun käytössä.

Kyllä. Voit tallentaa tietoja Exceliin halutessasi.