Energiajohtaja saa nyt keskitetyn näkymän yrityksen energia-asioihin nettiportaalissa

Takaisin

Lumme Energian Energiajohtaja on suuryritysten käyttöön tarkoitettu energia-asioiden hallinnan kokonaisvaltainen palvelu. Energiajohtaja-asiakkaat saavat nyt käyttöönsä netissä ja pian myös mobiilisovelluksessa toimivan portaalin, jonka kautta yrityksen energia-asioiden seuraaminen ja hallitseminen on entistä helpompaa.

Energiajohtaja-portaali tarjoaa näkymän yrityksen kaikkiin sähkösopimuksiin ja -palveluihin. Sen kautta voi muun muassa tarkastella energiatehokkuuteen liittyviä asioita ja energiankulutusta. Portaali antaa mahdollisuuden seurata ja hallita kaikkia yrityksen alla olevia energia-asioita: esimerkiksi kiinteistöjohtaja voi tarkastella erikseen kaikkien hallinnassaan olevien kiinteistöjen sähkösopimuksia. 

Portaalin avulla voi myös seurata yrityksen tarjouspyyntöjen etenemistä ja ottaa nopeasti yhteyttä Lumme Energian asiakaspalveluun tai yritykselle nimettyyn omaan sähköasioiden avainasiakaspäällikköön. 

– Energiajohtaja-portaali on hyvä työkalu yrityksen sähköasioiden kokonaisvaltaiseen hallintaan. Se tarjoaa mahdollisuuden nopeaan yhteydenpitoon Lumme Energian asiantuntijoiden kanssa ja auttaa energiaälykkään kumppanuuden jatkuvassa kehittämisessä, summaa Lumme Energian yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine.

Nopea väylä energia-asioiden hallintaan ja kehittämiseen

Portaalin kautta pääsee kätevästi tutustumaan Lumme Energian uusimpiin yritysten energia-asioita koskeviin uutisiin ja blogikirjoituksiin. Lisäksi tuoreet viikko- ja kuukausitason sähkömarkkinakatsaukset löytyvät näppärästi. 

Portaalin kautta voi tarkastella ja hoitaa myös yrityksen sähköautojen latausratkaisuihin sekä hiilijalanjäljen laskentaan ja seurannan palveluihin liittyviä asioita. 

"Energiajohtaja-palvelun ydinajatus on, että suuryritykset saavat kaikki yrityksen energia-asioihin liittyvät ratkaisut samalta luukulta. Portaali vie tämän ajatuksen yhä syvemmälle käytäntöön, kun kaikki asiat todella löytyvät yhdestä ja samasta paikasta, jossa on helppo navigoida ja tehdä haluttuja muutoksia."

– Janne Laine

Aloita portaalin käyttö nyt ilmaiseksi!

Energiajohtaja-portaalin käyttäminen on yrityksille maksullinen lisäpalvelu, josta peritään 24,90 euron kuukausikorvaus. Portaali avaa lukuisia mahdollisuuksia entistä kokonaisvaltaisempaan energia-asioiden hallintaan. 

– Energiajohtajat saavat portaalin nyt ilmaiseksi käyttöönsä loppuvuodeksi 2024! Kannattaa ehdottomasti tutustua ja ottaa tämä näppärä työkalu haltuun, Laine vinkkaa. 

Nyt nähtävä portaali on lisäksi vasta alkusoittoa. Tulevaisuudessa luvassa on esimerkiksi aurinkovoimaloiden tuotannon seurantaa ja muita hienoja toimintoja yritysten arkea helpottamaan.

Joko tunnet Energiajohtajan hyödyt? Se on vaivaton energian kokonaispalvelu, joka varmistaa, että sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja samalla voit pienentää energiakustannuksia ja yrityksesi hiilijalanjälkeä.

Tutustu Energiajohtajaan

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

27.05.2024 | uutinen

Webinaari: Aurinkovoimala tulevaisuuden sähkömarkkinassa

Maksuton webinaari sinulle, joka haluat kuulla: miksi ja miten yritysten kannattaa reagoida sähkömarkkinoiden murrokseen miten muuttaa ailahtelevien...

15.02.2024 | uutinen

Lammin Ikkuna panostaa uusiutuvaan EKOenergiaan hiilineutraaliusmatkallaan

Lumme Energia tukee Lammin Ikkuna Oy:tä vastuullisuustyössä. Luotettava, asiantunteva ja monipuolinen energiajohtamiskumppani pitää huolen siitä,...

19.12.2023 | uutinen

Hirvensalmen aurinkopuistohanke etenee toteutukseen

Hirvensalmen aurinkopuiston rakentaja Solarigo Systems Oy on tehnyt hankkeesta investointipäätöksen. Aurinkopuiston rakentaminen alkaa vielä vuoden...