Energiajohtaja-palvelu säästää yritysten aikaa ja rahaa

Takaisin

Kaikki energiapalvelut samalta luukulta 

Energiajohtaja-palvelu on Lumme Energian yritysasiakkaille suunnattu kokonaisvaltainen asiantuntijapalvelu. Kumppaneina Energiajohtaja-palvelussa toimii joukko valtakunnan huippuasiantuntijoita. Energiajohtaja-palvelu huomioi yritysten omien päämäärien lisäksi myös ulkoapäin tulevat trendit ja vaatimukset. 

Lumme Energian Energiajohtaja-palvelu helpottaa yritysten energia-asioiden suunnittelua ja hallintaa. Hajauttamisesta johtuvat pulmat ratkeavat, kun kaikki energiaratkaisut sähkösopimuksista energiakartoituksiin, salkunhallintaan, aurinkosähköjärjestelmiin ja sähköisen liikenteen kehittämiseen saa kätevästi yhdeltä luukulta.  

– Yritysten kannattaa tarkastella energia-asioitaan kokonaisuutena. Esimerkiksi riskienhallinnassa, energiatehokkuuden parantamisessa ja sähkön hinnan optimoinnissa on paljon helppoja hedelmiä poimittavaksi. Mitä syvemmälle kokonaisvaltaiseen energiajohtajuuteen päästään, sitä enemmän yrityksille löytyy mahdollisuuksia säästöihin ja vastuullisuuden parantamiseen, selventää Lumme Energian liiketoimintajohtaja Janne Laine. 

Kohti hiilineutraalia tulevaisuutta 

Energiajohtaja-palvelu on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja johdonmukaiseksi. Lumme Energian asiantuntijat saattelevat yrityksiä pikkuhiljaa kohti resurssiviisasta ja hiilineutraalia toimintaa. 

– Koko norsua ei tarvitse nielaista kerralla. Yleensä teemme yrityksille alkuvaiheessa energiakartoituksen, jonka avulla muodostuu kokonaiskuva yrityksen energiankäytöstä ja siihen liittyvistä tarpeista ja mahdollisuuksista. Pitkän tähtäimen suunnitelma auttaa kulkemaan rauhassa askel kerrallaan kohti seuraavia tavoitteita, Laine kertoo. 

Energiajohtaja-palvelukokonaisuus-2-0

Energiajohtaja-palvelu sisältää kokonaisvaltaisen kattauksen yrityksille elintärkeää energiaosaamista. Palvelun tavoite on säästää yrityksille aikaa ja rahaa sekä tehostaa ja järkevöittää yritysten vastuullisuustyötä. 

 

– Esimerkiksi hiilijalanjäljen pienentäminen on yrityksille konkreettinen regulaation kautta syntynyt tavoite. Tavoitteisiin pääsyä voi helpottaa esimerkiksi ottamalla käyttöön uusiutuvaa energiaa, Laine jatkaa. 

Monipuolisia huippukumppaneita 

Energiajohtaja-palvelun asiantuntijatiimi räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Lumme Energian asiantuntijakumppaneina toimii vaikuttava joukko energia-alan huippuosaajia. Kumppaniverkostoon kuuluu muun muassa älykkäitä energiahallintaratkaisuja tarjoava EnerKey, aurinkosähköön erikoistunut sisaryhtiö Solarigo Systems, hiilijalanjäljenlaskentaan ja sen hyvitykseen erikoistuneet Green Carbon ja CO2Esto ja kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund.

 

Sopisiko Energiajohtaja-palvelu sinunkin yrityksellesi? Ota yhteyttä yritysmyynti@lumme-energia.fi niin jutellaan lisää! 


 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.