Energiajohtaja-palvelu säästää yritysten aikaa ja rahaa

Takaisin

Kaikki energiapalvelut samalta luukulta 

Energiajohtaja-palvelu on Lumme Energian yritysasiakkaille suunnattu kokonaisvaltainen asiantuntijapalvelu. Kumppaneina Energiajohtaja-palvelussa toimii joukko valtakunnan huippuasiantuntijoita. Energiajohtaja-palvelu huomioi yritysten omien päämäärien lisäksi myös ulkoapäin tulevat trendit ja vaatimukset. 

Lumme Energian Energiajohtaja-palvelu helpottaa yritysten energia-asioiden suunnittelua ja hallintaa. Hajauttamisesta johtuvat pulmat ratkeavat, kun kaikki energiaratkaisut sähkösopimuksista energiakartoituksiin, salkunhallintaan, aurinkosähköjärjestelmiin ja sähköisen liikenteen kehittämiseen saa kätevästi yhdeltä luukulta.  

– Yritysten kannattaa tarkastella energia-asioitaan kokonaisuutena. Esimerkiksi riskienhallinnassa, energiatehokkuuden parantamisessa ja sähkön hinnan optimoinnissa on paljon helppoja hedelmiä poimittavaksi. Mitä syvemmälle kokonaisvaltaiseen energiajohtajuuteen päästään, sitä enemmän yrityksille löytyy mahdollisuuksia säästöihin ja vastuullisuuden parantamiseen, selventää Lumme Energian liiketoimintajohtaja Janne Laine. 

Kohti hiilineutraalia tulevaisuutta 

Energiajohtaja-palvelu on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja johdonmukaiseksi. Lumme Energian asiantuntijat saattelevat yrityksiä pikkuhiljaa kohti resurssiviisasta ja hiilineutraalia toimintaa. 

– Koko norsua ei tarvitse nielaista kerralla. Yleensä teemme yrityksille alkuvaiheessa energiakartoituksen, jonka avulla muodostuu kokonaiskuva yrityksen energiankäytöstä ja siihen liittyvistä tarpeista ja mahdollisuuksista. Pitkän tähtäimen suunnitelma auttaa kulkemaan rauhassa askel kerrallaan kohti seuraavia tavoitteita, Laine kertoo. 

energiajohtaja_kuvitusgraafi

Energiajohtaja-palvelu sisältää kokonaisvaltaisen kattauksen yrityksille elintärkeää energiaosaamista. Palvelun tavoite on säästää yrityksille aikaa ja rahaa sekä tehostaa ja järkevöittää yritysten vastuullisuustyötä. 

Energiajohtaja-palvelu huomioi yritysten omien päämäärien lisäksi myös ulkoapäin tulevat trendit ja vaatimukset. 

– Esimerkiksi hiilijalanjäljen pienentäminen on yrityksille konkreettinen regulaation kautta syntynyt tavoite. Tavoitteisiin pääsyä voi helpottaa esimerkiksi ottamalla käyttöön uusiutuvaa energiaa, Laine vinkkaa. 

Monipuolisia huippukumppaneita 

Energiajohtaja-palvelun asiantuntijatiimi räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaan. Lumme Energian asiantuntijakumppaneina toimii vaikuttava joukko energia-alan huippuosaajia. Kumppaniverkostoon kuuluu muun muassa älykkäitä energiahallintaratkaisuja tarjoava EnerKey, sähköautojen latausasiantuntija Plugit, aurinkosähköön erikoistunut Solarigo, vesitehokkuuden asiantuntija Fiksuvesi ja kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijakonserni Granlund. 

Granlund-yhteistyön tavoitteena on ollut tuoda uusia näkökulmia ja innovaatioita kiinteistöjen energiatehokkuuteen. Hyvien kokemusten myös kumppanuus on viime aikoina syventynyt entisestään, ja nyt yhteistyötä tehdään tiiviimmin myös paikallistasolla..  

– Yhdessä voimme tarjota energiatehokkuuskartoituksia isoillekin kiinteistömassoille sekä esimerkiksi kunnille ja kaupungeille. Granlundilla on valtavasti osaamista kiinteistöjen erilaisista energiajärjestelmistä, Laine pohtii. 

Lisää energiaosaamista kiinteistöihin  

Lumme Energian avainasiakas- ja kehityspäällikkö Juha Parviainen innostuu Lumme Energian ja Granlundin paikallisten toimistojen välisestä vuorovaikutuksesta. 

– Yhteistyö tuo meille molemmille merkittäviä synergiaetuja. Yhdessä voimme palvella yritysasiakkaita eri puolilla Suomea entistä tehokkaammin ja kokonaisvaltaisemmin, kun kahden suuren toimijan palvelut voi saada samalla kertaa yhdeltä luukulta. 

Energiajohtaja_kuvituskuva1

Granlundin ja Lumme Energian yhteisiä kartoituskäyntejä yrityksiin voidaan järjestää joko lähitapaamisina tai etäpalavereina netin välityksellä. Ketterä toimintamalli takaa räätälöidyt energiaratkaisut yrityksille nopeasti ja luotettavasti.  

– Granlundin toimintaperiaatteet sopivat loistavasti yhteen oman arvomaailmamme kanssa. Me molemmat tarjoamme valtakunnallisesti paikallista palvelua ja kuljemme yhdessä kohti kestävää ja älykästä tulevaisuutta. 

  ”Jos haluat varmistaa, että yrityksesi energia-asiat ovat kunnossa tai jos haluat vapauttaa henkilöstösi resursseja energianhankinnasta ja energiatehokkuuden valvonnasta, anna meidän ammattilaisten hoitaa asiat puolestasi”, kannustavat Granlundin johtava asiantuntija Jari Röksä (vas) ja Lumme Energian avainasiakas- ja kehityspäällikkö Juha Parviainen. Juha ja Jari operoivat yritysten energia-asioita Pohjois- ja Etelä Savosta käsin.

 


Sopisiko Energiajohtaja-palvelu sinunkin yrityksellesi? Ota yhteyttä yritysasiakaspalvelu@lumme-energia.fi niin jutellaan lisää! 

 

Granlund on perinteinen kiinteistö- ja rakennusalan konserni 

  • Granlundin tavoite on parantaa kiinteistöjen toimivuutta ja älykkyyttä sekä kohentaa ihmisten hyvinvointia rakennetussa ympäristössä.  
  • Granlundin toimialoja ovat talotekninen suunnittelu, kiinteistöjohtamisen palvelut ja ohjelmistot, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultointi, rakennuttaminen ja valvonta sekä isännöinti. 
  • Emoyhtiö Granlund Oy:llä on tytäryhtiöitä ympäri Suomen ja liiketoimintaa eri puolilla maailmaa. Yrityksessä työskentelee noin 1 200 asiantuntijaa, ja sen liikevaihto on noin 109 miljoonaa euroa. 

 

Lumme Energia

Kirjoittaja

Lumme Energia tarjoaa hyvää energiaa – ihan joka tasolla ja halki poikki Suomen.