Sähköautojen latausratkaisut taloyhtiöille

Onko sähköautojen latausratkaisut ajankohtaisia taloyhtiössäsi?

Jos vastasit kyllä, saat hankinnan suunnitteluun helposti apua tilaamalla Lumme Lataus-kartoituksen. Täytä oheinen yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Onko taloyhtiössäni valmius latauspisteille? 

Lumme Lataus -kartoituksen pohjalta saat kattavan raportin kiinteistön valmiudesta, erilaisista toteutustavoista ja siitä, kuinka latauspisteitä voidaan asentaa kiinteistöön kustannustehokkaasti ja turvallisesti. Kiinteistön tehotietoja tarkastelemalla ja kohdekäynnin avulla syntyy selkeä raportti latausratkaisuista taloyhtiöön latauspisteiden hankinnan tueksi.

Mitä hyötyä kartoituksesta on taloyhtiölle ja miten hyödynnän raporttia? 

Kartoituksen avulla saat tiedon muun muassa siitä, kuinka monta latauspistettä kiinteistöön voidaan asentaa ja kannattaako esimerkiksi lämmitystolpat vaihtaa latauspisteiksi nykyisiä kaapelointeja hyödyntäen.

Sama raportti on hyödynnettävissä eri suuruisiin tarpeisiin, yhdestä latauspisteestä aina suuriin kokonaisuuksiin. Raportista ilmenee myös mahdolliset sähköjärjestelmän muutostyötarpeet. Lisäksi siinä huomioidaan tulevaisuuden laajentamismahdollisuudet.

Saat taloyhtiölle selkeän ja tasavertaisen toimintamallin latauspisteiden hankkimiseksi, joka myös auttaa ennakoimaan kustannuksia.

Latauspisteiden hankkiminen on helpompaa, kun toimintamalli on selvillä. 

Kartoituksen tilaus 

Kartoitus on saatavilla kaikkiin taloyhtiöihin koko Suomessa. Tilaajan tulee toimia taloyhtiön valtuuttamana. Lumme Lataus-kartoituksen hinta on alkaen 210 € (alv 0 %)

Voiko taloyhtiön asukas edistää latauspisteiden hankintaa? 

Kyllä voi. Asukkaat voivat ehdottaa taloyhtiön hallitukselle Lumme Lataus-kartoituksen tilaamista.

Lumme Lataus -kartoitus. Näin se toimii.

  1. Jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä ja sovitaan yhdessä aika kartoituskäynnille.
  2. Kartoituskäynnillä
    • Käydään läpi kohteen tiedot esimerkiksi kiinteistön edellytykset latauspisteiden asennukselle, nykyisen sähköjärjestelmän kapasiteetti, olemassa olevien lämmitysrasioiden sähköturvallisuus ja kunto.
    • Käydään läpi Lumme Lataus -palvelu mm.  latauspisteiden sijoittelu ja määrä, kaapelointireitit, mahdollisuus hyödyntää jo asennettuja kaapeleita ja tietoliikenneyhteydet.
  3. Toimet kartoituskäynnin jälkeen
    • Saat latausratkaisuista raporttimuotoisen suunnitelman ja kustannusarvion, josta ilmenee mm. latauspisteiden määrä ja tehot, kohteen mahdolliset rakennus- ja muutostyöt,  asennus-, käyttöönottotöiden ja tarvikkeiden kustannukset eri vaiheissa.

Ota yhteyttä