""

Palveluita yrittäjän arkeen

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat käyttöösi kattavat palvelut ja edut.

Ota meidät mukaasi mahdollistamaan yrityksesi matka kohti vastuullista menestystarinaa.

Kun maailma ja markkinatilanteet ympärillä myllertävät, tarjoamme sinulle ja yrityksellesi lukuisia keinoja rakentaa vastuullista tulevaisuutta kustannustehokkaasti. 

 

1

Sähkösopimus yritykselle

Suomen Yrittäjien jäsenenä voit valita kahdesta erilaisesta sähkösopimustarjouksesta sinun yrityksesi tarpeisiin sopivimman:

Yhteishankintasalkku-palvelu

100% uusiutuvista energialähteistä tekee PK-yrityksen sähkönhankinnasta kilpailukykyistä, huoletonta ja kustannustehokasta!

Pörssisähkö Eko

Nimensä mukaisesti pörssisähkösopimus, jonka sähkö on tuotettu 100% uusiutuvilla energianlähteilläAivan uudenlainen yhteishankintasalkku palvelu

Voit tehdä Synergiasähkö-sähkösopimuksen, kun yrityksesi sähkönkulutus on vuodessa alle 500 000 kWh. Toistaiseksi voimassa oleva sopimusmalli on yrityksellesi helppo ja huoleton.

Synergiasähkö tarjoaa Pk-yrityksille uudenlaisen tavan suojautua sähkönhinnanvaihteluilta pitkälle tulevaisuuteen. Yhteishankintasalkussa Synergiasähköön kuuluvat Pk-yritykset muodostavat yhden, yhtenäisen hankintakokonaisuuden, jolloin yritysten sähkönhinnansuojausta voidaan tehdä hajautetusti ja riskit halliten - kuten suuryritykset ja isot toimijat tekevät.

HubSpot Video

Synergiasähkö Etu Vihreä vain Suomen Yrittäjien jäsenille!

Valitsemalla Synergiasähkö Etu Vihreän teet myös ekoteon, sillä sähkösopimuksen sähkö tuotetaan puhtaasti uusiutuvilla energialähteillä. Saat vihreän alkuperätakuun Synergiasähköösi jäsenetuhintaan. Uusiutuvasta energiasta saat lisäksi Ilmastoteko-sertifikaatin, jolla viestit asiakkaillesi vastuullisuudestasi.

Synergiasähkö

Voit myös tehdä Synergiasähkö-sähkösopimuksen ilman vihreää alkuperätakuuta. Jäsenetu koskee kuitenkin vain Synergiasähkö Etu Vihreä -sähkösopimusta.

Tutustu Synergiasähköön ja tee tilaus

 


Kulutustiedot-läppäri-metsämaisema

100 % uusiutuvaa Pörssisähköä yrityksellesi

 • Haluat sähkösopimuksen, joka on varmasti ympäristöystävällinen
 • Voit vaikuttaa sähkönkulutukseesi ja hyödyntää edulliset sähkön hinnat eri aikoina pörssisähkön hintavaihtelujen mukaan.
 • Jatkuva sopimus - pystyt ohjaamaan sähkön käyttöäsi joustavasti.

Valintasi on silloin Pörssisähkö Eko Yrityksille.

Kun tilaat nyt, on kuukausimaksusi 3 ensimmäisen kuukauden ajan pyöreät 0 euroa! 

Tutustu ja tilaa Pörssisähkö EKO yritykselle

 


Salkunhoito-Antti-Tammi-asiakastapaaminen kopio

Valitse yrityksesi sähköntoimittajaksi luotettava kumppani 

Sähkösopimus kannattaa tehdä kotimaisen ja vastuullisen yrityksen kanssa. Lumme Energian asiakkaana yrityksesi on osaavissa käsissä. Vastuullisuus on koko toimintamme kivijalka, ja asiakkaanamme vahvistat myös oman yrityksesi vastuullisuusimagoa.

2

Sähkösopimus myös kotiin ja mökille

Täysin kotimaisena yrityksenä sydämen asianamme on huolehtia asiakkaidemme kotien ja vapaa-ajan asuntojen energia-asioista. Lumme Energian sähkösopimusasiakkaana kuljet kanssamme yhteistä polkua kohti vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

ETU SINULLE, SUOMEN YRITTÄJIEN JÄSEN: Pörssisähkö EKO -sopimuksesta 7 kuukauden kuukausimaksut 0 euroa

Lumme Energian Pörssisähkö EKO -sopimuksella voit hyödyntää sähkön hinnan vaihteluja jopa tunnin tarkkuudella, sillä saat sähkön tunneittain toteutuneen sähköpörssin Spot-hinnan mukaan.

Tilaa nyt

3

Aurinkosähköjärjestelmä

Oletko harkinnut aurinkosähköjärjestelmää kotiisi tai mökille? 

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat aurinkosähköjärjestelmän loppusummasta reilun alennuksen.

Jäsenalennuksesi -200 € pienemmistä aurinkosähköjärjestelmistä ja -400 € isommista järjestelmistä.

Oman energian kaupassa lasket tarjouksen helposti ja nopeasti.

Laske tarjous  Oman energian kaupassa.

 

Mitä jos hankkisit aurinkosähköjärjestelmän myös yrityksellesi?

Kiinnostaako omavaraisuuden lisääminen, hiilijalanjäljen pienentäminen ja uusiutuvan energian käyttö sinunkin yritystäsi? Aurinkosähkökartoituksen avulla on helppo lähteä matkaan. Täytä lomake ja aurinkosähkömyyjämme ovat sinuun yhteydessä.

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat myös yrityksesi aurinkosähköjärjestelmän loppusummasta jäsenalennuksen.

Jäsenalennus on 8-24 paneelin järjestelmistä -200 euroa ja 24-40 paneelin järjestelmistä  -400 euroa.

4

Sähköauton lataus

Sähköautoilun suosio kasvaa vauhdilla. Sähköautojen latausmahdollisuuden järjestäminen on tärkeää paitsi asiakkaillesi, myös yrityksesi työntekijöille.

Latausmahdollisuus on myös helppo tapa viestiä yrityksesi vastuullisuudesta asiakkaittesi lisäksi myös sidosryhmillesi. Lumme Energian kautta saat veloituksettoman kartoituksen, jossa selvitetään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva latauspisteratkaisu.  

Mikäli kaipaat lisää informaatiota sähköautoista, sähköautoilusta ja latausmahdollisuuksista, kannattaa tutustua sähköauton lataus -sivustoomme.

5

Hiilineutraalius ja vastuullisuus

Lumme Energia ohjaa yritystäsi vastuullisissa ja hiilineutraaleissa valinnoissa 

Yrityksesi vastuullisuusteot ovat kuin lämmin kädenojennus asiakkaallesi. Kun toimit vastuullisesti ja teet hiilineutraaleja valintoja, osoitat, että luonnon ja ihmisten hyvinvointi on yrityksellesi tärkeää.  

Tarjoamme apuamme erilaisiin vastuullisuuspulmiisi tuotteiden ja palveluiden avulla. Kerromme myös mielellämme kanavissamme, miten olemme yhdessä onnistuneet ratkaisemaan vastuullisuuskysymyksiä.

 • Vastuullisuusviestintä: Vastuullisuus on iso teema, eikä siitä viestiminen ole yrityksille ihan helppo tehtävä. PK-yrittäjille laatimamme opas vastuulliseen viestintään helpottaa vastuullisuusviestinnän haltuunottoa. 
 • Vastuullisuusteot: Yrittäjänä voit tehdä lukuisia arjen pieniä vastuullisuustekoja! Lue avainasiakas- ja kehityspäällikkömme Juha Parviaisen vinkit pieniin ekotekoihin ja lataa PK-yrittäjän vastuullisuusopas. Lataa Opas arjen ekotekoihin
 • Yrittäjän jaksaminen: Haluamme tukea sinun ja työntekijöidesi jaksamista. Olemme laatineet avuksenne yrittäjän hyvinvointioppaan, jonka turvin löydät lisää virtaa yrityksesi pyörittämiseen! Lataa Virtaa yrittäjän arkeen
 • Vastuulliset sähkösopimukset: Lumme Energian uusiutuvan energian valinta on ekoteko, josta yrityksesi saa veloituksetta myös Ilmastoteko-sertifikaatin ripustettavaksi asiakkaiden nähtäväksi yrityksen seinälle ja nettisivuille.  
 • Aurinkosähkö: Lumme Energia auttaa yritystäsi aurinkopaneelien valinnassa ja aurinkosähkön käyttöönotossa. Uusiutuva aurinkosähkö lisää yrityksesi omavaraisuutta. Saat meiltä aurinkopaneelit myös kotiin ja vapaa-ajan asuntoon. Tarjouksen saat helposti ja nopeasti täyttämällä tietosi Oman energian kaupassa.
 • Sähköautoilu: Sähköautoilun suosio kasvaa vauhdilla. Sähköautojen latausmahdollisuuden järjestäminen on tärkeää paitsi asiakkaillesi, myös yrityksesi työntekijöille. Latausmahdollisuus on myös helppo tapa viestiä yrityksesi vastuullisuudesta asiakkaillesi sekä omille sidosryhmillesi.  Lumme Energian kautta saat veloituksettoman kartoituksen, jossa selvitetään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva latauspisteratkaisu.  
 • Hiilijalanjäljen laskenta Matka hiilineutraaliksi yritykseksi alkaa tekemällä hiilijalanjälkeä pienentäviä valintoja ja tekoja. Lue lisää, miten Valtakunnallisten Yrittäjäpäivien kumppaniosaston hiilijalanjälki laskettiin ja hyvitettiin. 

  Autamme mielellämme yritystäsi hiilijalanjäljen laskennassa ja sen hyvityksessä. Lue lisää hiilineutraalista yrityksestä.

Me lumme-energialaiset olemme itsekin ottaneet niin pieniä kuin vähän isompiakin askeleita vastuullisuustyössä. Voit käydä lukemassa niistä vastuullisuus -sivulla.

Tehdään yhdessä vastustamattomia vastuullisia tekoja!

 

 

 

6

Lumme-tiimistä vetoapua myyntiin

Lumme-tiimin kautta tavoitat asiakkaasi helposti ja ilmaiseksi 

 

Lumme-tiimi on asiakasetuohjelma, jonka piiriin kuuluvat kaikki kuluttaja- ja yritysasiakkaamme. Tarjoamme Lumme-tiimin sinulle ilmaiseksi myynti- ja markkinointikanavaksesi. 

Valtakunnallinen palvelu tarjoaa yrityksellesi ilmaisen matalan kynnyksen markkinapaikan, jonka kautta voit tarjota Lumme Energian asiakkaille ainutlaatuisia etuja ja palveluita. Lumme-tiimin kautta tavoitat yli 300 000 kuluttaja-asiakasta ja yli 33 000 yritysasiakasta.  Voit tarjota etuja sekä kuluttaja- että yrittäjäasiakkaille ja eri etuja kuluttajille ja yritysasiakkaille. Lumme-tiimin edut voivat olla alennuksia tai prosenttietuja tuotteistasi tai palveluistasi. 

 

Vahvista brändiäsi ja lisää näkyvyyttä vaivattomasti Lumme-tiimin avulla 

 

Lumme-tiimissä etuja voivat tarjota kaikki suomalaiset yritykset toimialasta riippumatta. Suomen Yrittäjien jäsenet pääsevät mukaan Lumme-tiimiin ilmaiseksi. 

Lumme Energian markkinointitiimi on apunasi Lumme-tiimissä. Sinun tulee vain lähettää meille tarjoamasi erikoisedun kuva ja tekstisisältö, edun lunastukseen tarvittavat ohjeet, lunastuskoodi ja edun voimassaoloaika, yrityksesi logo ja asiakaspalvelun yhteystiedot, niin varaamme sinulle oman tuotepaikan ja rakennamme edun. Saat ennen edun julkistamista vedoksen tarkistettavaksiesi. Tutustu Lumme-tiimiin ja siellä jo oleviin etuihin Lumme-tiimin nettisivuilla 

Lumme-tiimin jäsenyys tarjoaa yrityksellesi laajaa näkyvyyttä, sillä nostamme mielenkiintoisia kumppanietuja ja -yrityksiä jatkuvasti esiin sosiaalisessa mediassa, uutiskirjeissä ja asiakaslehdessämme.

7

Infoa ja ideoita oppaiden muodossa

 • Vastuullisuusviestintä: Vastuullisuus on iso teema, eikä siitä viestiminen ole yrityksille ihan helppo tehtävä. PK-yrittäjille laatimamme opas vastuulliseen viestintään helpottaa vastuullisuusviestinnän haltuunottoa. 
 • Vastuullisuusteot: Yrittäjänä voit tehdä lukuisia arjen pieniä vastuullisuustekoja! Lataa PK-yrittäjän vastuullisuusopas.
 • Yrittäjän jaksaminen: Haluamme tukea sinun ja työntekijöidesi jaksamista. Olemme laatineet avuksenne hyvinvointioppaan, jonka turvin löydät lisää virtaa yrityksesi pyörittämiseen! 

 • Ilmastoteko -sertifikaatti vastuullisen uusiutuvan energian käytöstä: Lumme Energian uusiutuvan energian valinta on ekoteko, josta yrityksesi saa veloituksetta myös Ilmastoteko-sertifikaatin ripustettavaksi asiakkaiden nähtäväksi yrityksen seinälle ja nettisivuille.  

 

8

Helppoa asiointia

Asiakaspalvelusta saat henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta 

Lumme Energiaan on helppo olla yhteydessä, ja autamme sinua ja yritystäsi kaikissa energia-asioissa. Kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme, asiat lähtevät rullaamaan vauhdilla.  

Jos mietit erityisesti aurinkosähköjärjestelmän hankkimista kotiin tai mökille, kannattaa kurkata Oman Energian kauppaan ja laskea tarjous helposti ja nopeasti. Jos taas mietit aurinkoenergian hyödyntämistä yrityksellesi, täytät saat ilmaisen aurinkosähkökartoituksen täyttämällä lomakkeen. Aurinkosähkömyyjämme ottavat sinuun yhteyttä.

Löydät nettisivuiltamme myös chatbotin, jonka antaa vastauksia yleisimpiin kysymyksiin ja jonka kautta voit kätevästi jättää yhteydenottopyynnön asiakaspalvelijallemme.  

Oppaista ideoita vastuulliseen yritystoimintaan

Moniin kysymyksiin löytyy vastaus myös Lumme Energian PK-yrittäjille laatimista ilmaisista, ladattavista oppaista. Tutustu monipuolisiin ja innostaviin oppaisiin: 

 


Sähkösopimukset yritykselle

Usein kysytyt kysymykset Synergiasähköstä

Synergiasähkö on uudenlainen sähkösopimus, jonka avulla pienet- ja keskisuuret yritykset pääsevät mukaan sähkön hankinnan hajautettuun riskienhallintaan. 
Tällainen sähkönhankinta on ollut aikaisemmin mahdollista vain suuryrityksille, ja sen vuoksi monet Synergiasähköön liittyvät termit voivat olla vieraita PK-yrityskentässä toimiville.

Siksi me Lumme Energiassa olemme helpottaneet elämääsi ja listanneet usein esiin tulevia kysymyksiä Synergiasähköön ja sähkön hankintaan liittyen. Toivottavasti löydät apua alla olevasta kysymys-vastauslistasta

Yrityksille ja yrittäjälle suunnattu sähkömyyntisopimus, joka tarjoaa vakaan hintatason ja hajautetun riskienhallintamallin.  Sopimuksen myötä pienet ja keskisuuret yritykset pääsevät mukaan hajautettuun riskienhallintaan sähkön hankinnan osalta.

Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva. Irtisanomisaika on 3 kuukautta ja noudattaa sopimusehtoja.

Hinta muodostuu kuukausimaksusta, marginaalista, Fingrid-tasepalvelumaksusta, profiilikustannuksesta ja hintakiinnityksistä. 

Kyllä voit. Voit lisätä uusia käyttöpaikkoja Synergiasähkösopimukselle täyttämällä tilauslomakkeen netissä tai ilmoittamalla käyttöpaikan tiedot: asiakaspalvelu@lumme-energia.fi .

Sopimuksen voi päättää sopimusehtojen mukaisesti ja 3 kuukauden irtisanomisajan puitteissa. Irtisanomisesta voi aiheutua asiakkaalle kustannuksia.

Määräaikainen sopimus tulee aina käyttää loppuun asti. Käyttöpaikkasi volyymi voidaan kuitenkin ottaa heti Synergiasähkön kiinnityksen kokonaisvolyymiin mukaan. Määräaikaisen sopimuksen päätyttyä kohteesi siirtyy tehdyn ilmoituksen mukaan automaattisesti etukäteen kiinnitetyn Synergiasähkösopimuksen piiriin.

Profiilikustannus on asiakkaan toteutuneen sähkönkäytön energiapainotetun spot-hinnan ja Suomen spot- hinnan kuukausi keskiarvon erotus ja se lasketaan käyttöpaikkakohtaisesti kuukausittain asiakkaan toteutuneen sähkönkäytön mukaisesti tuntisarjasta. Yksinkertaistettuna profiilikustannus on sitä korkeampi, mitä kalliimmille spot- tunneille sähkönkäyttö ajoittuu. vrt.  esim. päivä - yö käyttö. 

Hintakiinnitys on toimenpide, jossa sähkönhintaa kiinnitetään tulevaisuuteen tietylle aikajaksolle, tietty määrä, tietyllä hinnalla. Synergiasähkösopimuksessa asiantuntijamme tekevät hintakiinnitykset parhaan näkemyksensä mukaisesti asiakkaan puolesta. Hintakiinnitykset koostuvat systeemi- sekä aluehintaerokiinnityksistä (ENO ja SYHEL). Hintakiinnityksessä käytetään NASDAQ OMX Commodities:in termiinimarkkinoilla määriteltyjä kuukausi-, kvartaali- ja vuosituotteita.

Saat infokirjeen sähköpostiisi kerran kvartaalissa, josta käy ilmi Synergiasähkösalkkuun tehdyt kiinnitystoimenpiteet sekä arvio tulevasta hintatasosta. Lopullinen, laskulle päätyvä sähkönhinta määräytyy jokaisen sähkönkäyttöpaikan mukaan yksilöllisesti (profiilikustannus). Sen lisäksi muutokset Synergiasähkösalkun kokonaisvolyymissa voivat aiheuttaa olennaisen muutoksen sähkön hintaan.  Laskutus- ja kulutustietojasi voit seurata OmaLumme-palvelussa.

Kyllä voit. Pyri ajoittaamaan käyttöpaikan sähkönkäyttöä edullusempien spot- hintojen aikaan halvemman energianhinnan saamiseksi.