Tule johtajaksi uusille liiketoiminnoille

Sytytkö haasteista ja mahdollisuudesta päästä luomaan täysin uudenlaista liiketoimintaa? Haluatko omalla toiminnallasi vaikuttaa suomalaisen sähköalan tulevaisuuteen? Lumme Energialla pääset kehittämään tuotteita uudenajan energiayhtiössä ja raivaamaan tietä toiminnalle, jossa vain taivas on rajana.

Julkaistu: 30.8.2018 11.16

Lumme Energia etsii innovatiiviseen joukkoonsa energistä johtoryhmän jäsentä vastaamaan uusista liiketoiminnoista.

Tehtävässä vastaat uusien liiketoiminta- ja palvelumallien tuotteistamisesta sekä tuotehallintaprosesseista. Uusia liiketoimintoja ovat tällä hetkellä aurinkosähköratkaisut, sähköinen liikenne sekä kulutusjousto/älyverkko.

Työssäsi pääset kehittämään ja luomaan uusia palvelumalleja ja liiketoimintaa, joten kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä tehtävää tukeva korkeakoulututkinto ovat eduksi. Lisäksi toivomme sinulta tuloksennälkäistä asennetta ja paineensietokykyä. Paikkakunnan jolla työskentelet, voit määritellä itse.

Jos innostuit uusista haasteista ja mahdollisuuksista päästä aidosti vaikuttamaan ja kehittämään uutta, hae tehtävää 12.9.2018 mennessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Rissanen Baronalta, p. 040 540 3634.

Lue työtehtävän koko kuvaus ja hae tehtävää