Nyt saat Bonusta sähköstä

Osuuskauppa Suur-Savo ja Lumme-Energia ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka perusteella S-ryhmän asiakasomistajat saavat 1.4.2018 alkaen Bonusta Lumme Energian Eko Lumme Vesi sekä Paketti Lumme -sopimuksista. Samalla asiakkaat osallistuvat ympäristön tilaa parantaviin hankkeisiin ilman erillistä satsausta.

Julkaistu: 14.3.2018 10.26

- Olemme iloisia, että voimme yhdessä merkittävän maakunnallisen toimijan kanssa olla edistämässä oman maakuntamme elinvoimaa ja tarjota samalla tämän yhteistyön kautta asiakasomistajille lisää hyötyä osuuskaupan omistajuudesta, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.

-Huhtikuun alusta alkaen bonustaulukkomme ostorajat muuttuvat ja jatkossa maksimibonus on mahdollista saada entistä helpommin. Kun saamme nyt samanaikaisesti myös uuden bonusyhteistyökumppanin, asiakasomistajat saavat myös yhden lisämahdollisuuden kasvattaa bonusostojaan, jatkaa Heikki Hämäläinen.

Bonus kertyy Eko Lumme Vesi ja Paketti Lumme -sopimuksista. Molemmissa sopimuksissa sähkö on tuotettu 100 % uusiutuvilla energialähteillä. Lisäksi Eko Lumme Vesi -sopimuksissa tuetaan erilaisia ympäristöhankkeita ja asiakkaat saavat mahdollisuuden tehdä konkreettisia valintoja ympäristön hyväksi. Ensimmäinen yhteistyökohde on Elinvoimainen järvilohi -hanke, jonka tavoitteena on pelastaa erittäin uhanalainen Saimaan järvilohi. Lisätietoa löytyy osoitteesta facebook.com/jarvilohi

Kun asiakas on tehnyt Eko Lumme Vesi tai Paketti Lumme -sopimuksen, ja ilmoittanut meille jäsen-numeronsa, saa hän maksamistaan Lumme Energian sähkölaskuista Bonuksen normaaliin tapaan bonustilitysten mukana. Bonus alkaa kertyä 1.4.2018 alkaen käytetystä sähköstä.

Lumme Energia Oy syntyi viime kesänä Etelä-Savon Energian ja Suur-Savon Sähkön yhdistäessä sähkön myyntiliiketoimintansa. Mukana siirtyi jopa sukupolvien yli ulottuvat pitkät asiakassuhteet. Osuuskauppa jakaa kanssamme saman perusajatuksen – kehitämme asiakassuhteitamme pitkäjänteisesti, asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Yhteistyö tarkoittaa meille koko ajan parempaa asiakkaidemme kuuntelemista ja palvelemista, toteaa Lumme Energian toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen.

Tutustu ja tee sopimus