Haemme markkinointi- ja viestintäjohtajaa

Me emme ole perinteinen energiayhtiö, ethän sinä ole perinteinen markkinointi- ja viestintäjohtaja?

Julkaistu: 4.7.2018 9.59 (Päivitetty: 4.7.2018 9.59)

Uskallatko päästää luovuutesi valloilleen alalla, jossa perustuote on itse asiassa tylsä? Sähkö ei kiinnosta ketään, paitsi silloin kun sitä ei tule. Me uskomme, että heittäytymällä asiakkaiden kanssa aitoon vuoropuheluun asiat muuttuvat. Siihen tarvitsemme sinua.

Lumme Energia etsii markkinointi- ja viestintäjohtajaa, joka osaa ja uskaltaa ajatella asioita kanssamme toisin. Aiomme olla alan suurten yritysten haastaja, helposti ymmärrettävä ja läheinen. Jos olet kokenut, mutta et rutinoitunut kuluttajamarkkinoinnin ja viestinnän tekijä, ja haluat olla luomassa uudenlaista valtakunnallista brändiä, jatka ihmeessä lukemista.

Meillä markkinointi- ja viestintäjohtaja istuu johtoryhmässä, johtaa neljän ihmisen markkinointitiimiä ja raportoi tekemisistään toimitusjohtajalle. Joojoo -tyyppejä emme kaipaa, meillä pitää uskaltaa olla jotain mieltä, kunhan osaa samalla myös joukkuepelin. Odotamme myös, että johtaja on tarpeen vaatiessa "kädet savessa", vaikka työ onkin strategista.

Uuden johtajan vastuulla ovat firman markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä viestinnän digitaalisuuden kehittäminen. Työlistan ensimmäinen tehtävä on kuitenkin olla mukana rakentamassa brändiä, linjata kuinka se tehdään tutuksi kuluttajille ja vastata siitä, että suunnitelmat toteutuvat. Tarkempia toimeksiantoja on turha odotella, niitä saa ja pitää keksiä ihan itse.

Lumme Energialla on periaatteita. Kuten muun muassa se, että teemme vaikeasti ymmärrettävistä sopimusasioista helppoja ja puhumme ihan tavallista suomea. Siksi meille on tärkeää, että markkinointi- ja viestintäjohtajallamme on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky tuottaa vangitsevaa tekstiä. Myös englantia pitäisi osata ihan sujuvasti.

Hommaan tarvitaan tietenkin myös sopiva korkeakoulutus sekä aika vankka kokemus kuluttajamarkkinoinnista ja valtakunnallisen brändin rakentamisesta.

Jos olet kaikkea tätä sekä lisäksi tuloksenteosta kiinnostunut ja paineensietokykyinen, hae meille töihin. Lupaamme huikean hyvän työpaikan sekä kilpailukykyisen palkan ja edut.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.7. mennessä. Lisätietoa työtehtävästä antavat Baronalta Tiina Lonka, puh. 050 534 7909 tai Janne Laaksola, puh. 050 467 2652.

Pääset hakemaan tehtävää tästä.

Katso rekryvideo tästä