Tapahtumien megaviikonloppu 1.-2.9.

Olemme tavattavissa tulevana viikonloppuna peräti kolmella paikkakunnalla. Olitpa uusi tai vanha asiakkaamme, tule ihmeessä poikkeamaan ja vaihtamaan kuulumisia. Savonlinnassa ja Mikkelissä meillä on erityisteemana sähköinen liikenne!

Julkaistu: 16.8.2017 9.30 (Päivitetty: 1.9.2017 7.50)

Torilla voit tutustua sähköautoihin ja niiden lataamiseen. Mukana on myös arvontaa, onnenpyörä ja yllätysvieraita klo 14 jälkeen. Arvontapalkintona mm. sähköauto viikoksi käyttöön.

Kuulet samalla myös uusista sähkösopimuksistamme. Esimerkiksi kiinteähintaisen Paketti Lumme -sopimuksen kuukausihinta alkaen vain 5,90 e/kk.

Täällä me olemme:

1.9. klo 10-14 Savonlinnan tori – Lumme Energia esittäytyy; esillä valikoima sähköautoja. Luvassa myös keittotarjoilu klo 11-14

1.-2.9. klo 9-14 Mikkelin tori – tule ja tutustu sähköpyöriin ja -pyöräilemiseen! Sähköpyörät kasvattavat suosiotaan Euroopassa huimaa vauhtia. Miltä sähköpyöräily oikein tuntuu – miten se eroaa pyörästä tai moposta? Voisiko sähköpyörä olla vaihtoehto kakkosautolle?

Paikallisena kumppanina Lumme Energian toritempauksessa toimii pyöräilyn asiantuntija RM-Wauhtipyörä. Lumme Energia tarjoaa asiakasetuna sähköpyörän ostajille pyöräilykypärän.

2.9. Hartolan Markkinat – Lumme Energia on osaltaan mukana tuomassa iloa tapahtumaan!