Suur-Savon Osuuspankki ja Lumme Energia yhteistyöhön

Lumme Energia Oy siirtää asiakaspalvelupisteensä Possen rakennuksesta Suur-Savon Osuuspankin vasta remontoituihin tiloihin Savonlinnan konttoriin.

Julkaistu: 4.12.2017 10.42

Yhteistyön myötä Suur-Savon Osuuspankin Savonlinnan konttorista tulee palveluvalikoimaltaan tiettävästi ainutlaatuinen kokonaisuus Suomessa. Jatkossa Osuuspankin tarjoamien palveluiden lisäksi tarjolla ovat Lumme Energia Oy:n sähkön myynnin, Järvi-Suomen Energia Oy:n sähkön siirron sekä Suur-Savon Sähkö Oy:n kaukolämmön asiakaspalvelut. Lumme Energian palvelupiste sijaitsee pääoven välittömässä läheisyydessä, Kiinteistökeskuksen vieressä.

”Suur-Savon Osuuspankki on ystävällisesti avannut meille ovensa, ja toivottanut asiakaspalvelupisteemme tervetulleeksi poikkeuksellisen viihtyisiin ja moderneihin toimitiloihinsa Savonlinnassa. Jo se on meille iso askel eteenpäin, kun pääsemme lähemmäs savonlinnalaisia asiakkaitamme. Mutta askel yhteistyössä Suur-Savon Osuuspankin kanssa sisältää paljon laajempiakin merkityksiä. Niin Osuuspankille kuin meille paikallisena energiayhtiönä on ratkaisevan tärkeää ylläpitää ja kehittää yhteiskunnan peruspalveluita. Kasvokkain tapahtuva asiointi on edelleen monelle asiakkaallemme tärkeää, ja keskittämällä asiakaspalvelutoimintoja saman katon alle helpotamme monen asiakkaan arkielämää”, alkanutta yhteistyötä kiittelee Lumme Energian ja Suur-Savon Sähkön toimitusjohtaja Markus Tykkyläinen.

Suur-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Kari Manninen yhtyy Tykkyläisen kommentteihin: ”On hienoa syventää yhteistyötä maakunnallisen energiayhtiön kanssa. Uskomme, että asiakkaat hyötyvät tästä ainutlaatuisesta yhteistyökuviostamme. Toivon, että yhteistyömme antaa esimerkkiä muuhunkin maakunnalliseen yhdessä tekemiseen.”

Suur-Savon Osuuspankki teki Savonlinnan toimitiloihinsa laajan remontin, joka valmistui syksyllä 2017. Asiakaspalvelutilojen suunnittelussa korostuvat korkeiden tilojen, vaaleiden pintojen sekä luonnonvalon myötä lämminhenkisyys sekä kiireettömyys.

Uuden yhteistyön juhlistamiseksi Suur-Savon Osuuspankki ja Lumme Energia tarjoavat kahvit asiakkailleen 4.12. klo 10–15 välisenä aikana.

Tervetuloa tutustumaan uusin tiloihin ja Lumme Energiaan!