Lumme Energia ja Gigantti yhteistyöhön

Sähkönmyyntiyhtiö Lumme Energia hakee kasvua. Uutena myyntikanavana Lumme Energia aloittaa yhteistyön kodin elektroniikkaa myyvän Gigantin kanssa.

Julkaistu: 21.11.2017 9.43

-Kilpailu sähkön myynnissä on erittäin kovaa, mikä aktivoi meitä innovoimaan uusia ja entistä tehokkaampia myyntikanavia. Gigantti on hyvin luonteva paikka sähkön myynnille. Heillä on vahva myyntiorganisaatio, jolla on kokemusta löytää asiakkaan tarpeeseen paras ratkaisu. Ja ovathan lähes kaikki Gigantin tuotteet sähkölaitteita, valottaa Lumme Energian liiketoimintajohtaja Mika Ahola.

Lumme Energian uudet sähkösopimukset ovat myynnissä Mikkelin, Kouvolan, Varkauden ja Pieksämäen Gigantti-myymälöissä.

 

-Gigantin myymälöissä on pitkä historia kodintekniikan ohella mm. puhelinliittymien myynnistä. Sähkösopimukset täydentävät valikoimaa oivallisesti. Myös meille tämä on yksi keino palvella asiakkaita entistä kokonaisvaltaisemmin ja hakea lisää markkinaosuuksia, toteaa myymäläpäällikkö Aki Häkkänen Mikkelin Gigantista.

 

Sähkön myynti on saanut kokea viime aikoina myös epäterveitä myyntikeinoja. Alalle on tullut arveluttavaa puhelinmyyntiä, jonka lisäksi myyntiä tehdään myös kauppakeskuksissa tavalla, joka on aiheuttanut paljon kuluttajavalituksia.

 

-Meille yhteistyökumppaneiden valinta on erittäin tärkeää. Aitoa kasvua voimme hakea vain sellaisten kumppanuuksien kautta, joiden toimintaan voimme täysin luottaa. Asiakkaan tulee voida luottaa siihen, että hän saa ammattimaista ja luotettavaa palvelua. Gigantin myyntiorganisaatio on ensimmäinen kumppanuutemme myynnin laajentamisessa oman organisaatiomme ulkopuolelle, toteaa Ahola.