Jukureiden kotipelejä voi nyt katsoa Parhaat paikat -sohvalta

Jukureiden kotipelejä voi katsoa kirjaimellisesti sohvalta, kun joukkueen yhteistyökumppani Lumme Energia tuo peleihin Parhaat paikat -konseptin.

Julkaistu: 8.9.2017 9.23

B-kulmaan sijoittuvalla erikoisalueella 4 henkilöä pääsee katsomaan aitiopaikalta Jukureiden liigaotteita. Paikat otetaan käyttöön heti Jukureiden ensimmäisessä liigaottelussa 8.9.2017 KalPaa vastaa.

”Olemme uudenlainen energiayhtiö. Haluamme nähdä ja tehdä asioita uudesta näkökulmasta ja tuoda siten uutta energiaa peliin. Yhteistyöhön ryhtyminen Jukureiden kanssa on meille luontevaa, sillä he ovat hyvä esimerkki siitä, miten järjestelmällisellä ja sitoutuneella tekemisellä voi menestyä”, toteaa Lumme Energian liiketoimintajohtaja Mika Ahola.

”Parhaat paikat tarjoaa mahdollisuuden nähdä pelitilanteet eturivistä. Hyödynnämme Parhaat paikat -etua esimerkiksi meidän ja Jukureiden sosiaalisen median kanavissa järjestettävien kilpailujen palkintona”, sanoo Ahola.

”Parhaat paikat -konsepti syntyi yhteistyössä Lumme Energian kanssa. Se antaa meille molemmille mahdollisuuden tarjota hienoja hetkiä kaikille elämyksiä kaipaaville”, summaa Jukureiden toimitusjohtaja Tuomas Muotka.