Haemme teknistä palvelumyyjää

Oletko sinä hakemamme energinen sähkötuotteiden ja -palvelujen ammattilainen? Tule mukaan rakentamaan kanssamme Lumme Energiasta valtakunnallista energiayhtiötä. Työskentelet meillä muun muassa aurinkosähköjärjestelmien ja sähköisen liikenteen latauspisteverkoston parissa.

Julkaistu: 5.10.2017 17:10

Asiantuntijana opastat asiakkaita erilaisten ratkaisujen löytämisessä. Asiakaskäyntien lisäksi osallistut myös tapahtumiin. Tehtävääsi sisältyy myös osallistuminen tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen. Sinulla on tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus ja mahdollisesti aiempaa kokemusta sähkösuunnittelusta, urakoinnista tai energianhallinnasta. Työpaikkasi sijaitsee Mikkelissä.

Toivomme sinulta

  • Vahvaa asiakaspalveluasennetta
  • Intoa jakaa osaamistasi asiakkaille ja työkavereillesi
  • Aitoa halua muuttaa asiakaskohtaamiset myynniksi

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden osallistua kanssamme uudenlaisen energiayhtiön rakentamiseen
  • Kilpailukykyisen palkan ja edut
  • Ammattitaitoiset ja kannustavat työkaverit

Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Hae viimeistään 31.10.2017 www.opteam.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tuija Autio / Opteam, p. 040 569 0009 tai Lumme Energian tekninen myyntipäällikkö Sauli Kuparinen, p. 050 543 7298.

Lumme Energia on uuden ajan energiayhtiö, joka syntyi Suur-Savon Sähkön ja Etelä-Savon Energian yhdistäessä sähkönmyyntinsä. Tuotteemme ja palvelumme tuovat valoa ja iloa jokaiseen kotiin Suomessa.