Olen muuttamassa, kuinka teen sähkösopimuksen?

Onnea uuteen kotiin!

Kun olet muuttamassa, ilmoita siitä meille hyvissä ajoin joko puhelimitse tai tilaamalla uuden sähkösopimuksen. Näin saat sähkösopimuksen voimaan heti uuteen asuntoosi ja irtisanottua sen vanhasta osoitteestasi. Kun huolehdit sopimusasiat kuntoon ajoissa, on sähkö käytettävissäsi siellä missä sitä tarvitset, etkä maksa ylimääräisiä laskuja.

Muista muuttaessa seuraavat asiat:

  • Uusi sopimus tulee solmia vähintään 2 viikkoa ennen muuttoa. Jos muuttoon on kuitenkin viisi päivää tai vähemmän, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0800 90110 (24/7).

  • Useimmissa verkkoyhtiöissä sähkötoimituksen aloitus seuraavana arkipäivänä tai myöhemmin on maksutonta, mutta pikapyynnöstä verkkoyhtiö voi periä hinnastonsa mukaisen maksun.

  • Sähköjä kytkettäessä on käyttöpaikalla oltava täysi-ikäinen henkilö, jottei synny tulipalon vaaraa (jos esim. liesi, uuni tai kiuas on jäänyt vahingossa päälle). Sähkön kytkennän tekee verkkoyhtiö.

  • Jos olet muuttamassa pois, sähköntoimitus katkaistaan sopimuksen päättymistä seuraavana arkipäivänä, jollei uutta sopimusta ole tehty käyttöpaikalle.

Tee sähkösopimus