Muutan opiskelemaan, tarvitsenko sähkösopimuksen?

Joissain tapauksissa opiskelija-asunnon vuokraan sisältyy sähkö, mutta ei aina. Onkin hyvä tarkistaa etukäteen tarvitsetko oman sähkösopimuksen vai sisältyykö sähkö asuntosi vuokraan.

Jos tarvitset oman sähkösopimuksen tee se hyvissä ajoin eli noin 2 viikkoa ennen muuttoa. Jos muuttoon on kuitenkin viisi päivää tai vähemmän, ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0800 90110 (palvelemme 24/7).

Useimmissa verkkoyhtiöissä sähkötoimituksen aloitus seuraavana arkipäivänä tai myöhemmin on maksutonta, mutta pikapyynnöstä verkkoyhtiö voi periä hinnastonsa mukaisen maksun.

Lumme Energia laskuttaa sinulta sähköenergiasta ja hoidamme puolestasi myös sähkönsiirtoon liittyvät sopimusasiat. Saat paikalliselta sähköverkkoyhtiöltä laskun sähkönsiirron osuudesta.

Sähkön kytkennän tekee verkkoyhtiö. Ennen sähköjen kytkentää täytyy varmistaa, että se voidaan tehdä turvallisesti ja ilman tulipalo vaaraa. Tarkista että sähkölaitteet ovat irti pistorasioista ja ettei esimerkiksi lieden päälle ole jäänyt tavaroita.

Tee sähkösopimus tästä