Millainen sähkösopimus kannattaa tehdä?

Muuton yhteydessä tarkista olemassa oleva sähkösopimuksesi ja mieti, mitkä seikat sinun kohdallasi vaikuttavat sähköyhtiön valintaan. Voit pohtia esimerkiksi onko sähkön alkuperä (kotimaa/ulkomaat), suomalaisen työllisyyden tukeminen tai ympäristökysymykset sinulle tärkeitä.Jos ovat, silloin kannattaa valita kotimainen toimija.

Sähkösopimuksia on olemassa käytännössä kahdenlaisia: määräaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Lisäksi on olemassa kohderyhmille suunnattuja ja eri energian tuottamistapoihin perustuvia sopimuksia. Tällaisia voivat olla opiskelijasähkö, sähkösopimus mökille, puu-, tuuli- tai vesisähkö tai paketti-sähkösopimus.

Näistä voit valita sinun  tarpeitasi parhaiten palvelevan sähkösopimuksen uuteen kotiisi. Lue minkälainen sähkösopimus kannattaa tehdä tai vertaile sähkösopimuksiamme osoitteessa www.lumme-energia.fi/sahkosopimus.

Jos kaipaat apua tai neuvoja sähkösopimuksen valinnassa, Lumme Energian asiakaspalvelu auttaa sinua puhelimitse numerossa 0800 90110 tai verkkosivujen Chat-palvelussa arkisin 8.00-20 ja viikonloppuisin klo 10-18.