Kiitos kaikille Bonusvirtaa-sähkösopimuksen tehneille ja Innolux Design kirkasvalolaitteen arvontaan osallistuneille. Arvonta on suoritettu 1.11 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta puhelimitse.

Kyllä, lopetan synkistelyn tähän paikkaan ja varmistan paikkani valossa.Tilaan Bonusvirtaa kotiin, 100 % uusiutuvaa vesisähköä, josta saan myös S-bonusta.

Tilaa sähkösopimus ja kerrytä bonusta

Jos olet muuttamassa tai hankkimassa sähköä sinulle uuteen käyttöpaikkaan, sopimus voi alkaa aikaisintaan 5 vrk kuluttua. Jos kyseessä on nykyinen osoitteesi, johon vaihdat sähkön myyjäksi Lumme Energian, sopimus voi alkaa aikaisintaan 18 vrk kuluttua.

Ilmoittamasi jäsenkortin tulee olla voimassaoleva ja samalla nimellä kuin millä sähkösopimus on. S-Etukortissa jäsennumero löytyy kortin alareunasta, osuuskaupan nimen perästä ja se on muodossa 4 + 6 numeroa.

Mistä löydän jäsennumeroni S-Etukortista?
Katso ohjeet tästä.

Valitse haluamasi tuote *
Tilaan sähköä:

Osoite, johon sähkösopimus tehdään:

Osoite, johon haluan sähkölaskuni:

Lue sopimusehtomme täältä sopimusehdot

MIKÄ LUMME ENERGIA?

Olemme uuden ajan suomalainen energiayhtiö ja haluamme omalla esimerkillämme kannustaa ihmisiä ympäristötalkoisiin yhteisen maapallomme - ja neljän vuodenajan puolesta.

Haluamme olla mukana edistämässä mm. aurinkosähköjärjestelmien ja päästöttömän liikenteen ratkaisujen kehittämistä. Tästä esimerkkinä sähköauton latauspisteissämme voi ladata ensimmäisenä maailmassa Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa.

 

 

Energiansäästö- viikkoa vietetään 8.-14.10.