Reka Kaapeli

Reka Kaapelilla on pitkäaikainen asiakassuhde Lumme Energian (ent. Suur-Savon Sähkö) kanssa ja hyviä kokemuksia yhteistyöstä.

Reka Kaapeli tuottaa keski- ja suurjännitemaakaapeleita, asennus- ja ohjauskaapeleita sekä voimakaapeleita. Tuotteita käytetään teollisuudessa, asuin- ja toimistorakentamisessa, verkonrakennuksessa sekä energiantuotannossa. Tehtaat sijaitsevat Suomessa, ja keskeiset markkina-alueet ovat Pohjoismaat, Baltia ja Venäjä.

Millainen sähkönkäyttäjä yrityksenne on?

Reka Kaapeli käyttää sähköä noin 18 GWh vuodessa. Sähköä tarvitaan kaapelinvalmistuksessa sekä konttoritiloissa. Meillä on kolme kaapelitehdasta. Ne sijaitsevat Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Keuruulla.

Miksi valitsitte sähkökumppaniksi Lumme Energian?

Meillä on pitkäaikainen asiakassuhde ja hyviä kokemuksia yhteistyöstä.

Vaikuttaako ekologisuus valintoihinne?

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä ja ne vaikuttavat päätöksentekoon ja valintoihin. Toimimme vastuullisesti ja kehitämme tuotteita, jotka kuormittavat luontoa ja ympäristöä mahdollisimman vähän.

Miten hyödynnätte Helmi-palvelun energiankulutusraportointia?

Seuraamme energiankulutusta tarkasti Helmi-palvelun etäluentaraporttien avulla. Palvelu on erinomainen ja todella kätevä käyttää.

Kokemuksenne yhteistyöstä ja kehitystoiveet?

Yhteistyö on sujunut erinomaisesti ja kitkattomasti. Erityistä kiitosta ansaitsee monimutkaisen sähkömarkkinalain hallitseminen.