Paketti Lumme sopimusehdot

Paketti Lumme sopimuksen koko valitaan kohteen vuosittaisen sähkönkäytön perusteella. Eri pakettien koot ja vuosikulutuksen enimmäismäärät ovat lueteltuna alla olevassa taulukossa. Lumme Energialla on oikeus tarkistaa Paketti Lumme -sopimus vastaamaan verkonhaltijan antamaa vuosiennustetta ennen sopimuksen voimaantuloa.

Jos kulutuksesi tarkistuksesta huolimatta ylittää sopimuskauden aikana sovitun paketin enimmäismäärän, siirrämme sopimuksen automaattisesti seuraavaan isompaan Paketti Lumme -sopimusluokkaan. Muutos tapahtuu siitä kuukaudesta, jossa paketin ylitys tapahtui ja jatkuu sopimuskauden loppuun saakka. 

Paketti Lumme XS enintään 1 500 kWh
Paketti Lumme S 1 500-3 000 kWh
Paketti Lumme M 3 000-6 000 kWh
Paketti Lumme L 6 000-10 000 kWh

Bonus ehdot

Bonussäännöt 1.4.2018 alkaen

Lumme Energia Oy noudattaa henkilötietojen käsittelyssä siihen sovellettavaa lainsäädäntöä kuten sähkömarkkina- ja tietosuojalakia sekä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Rekisteriseloste löytyy osoitteesta www.lumme-energia.fi/rekisteriseloste.

Lumme Energia myöntää Bonusta asiakasomistajille myymästään sähköstä. Bonusta voivat kerryttää S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt (jäljempänä Asiakasomistaja) Lumme Energian laskulla laskutetusta sähkönmyynnin osuudesta. Bonus on henkilöjäsenille eli Asiakasomistajille tarkoitettu etu ja kertyy ainoastaan yksityistalouden sähkölaskun sähkömyynnin osuudesta, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä sähkösopimuksista. Sähkösopimusta tehdessään Asiakasomistajan on ilmoitettava S-Etukortissaan oleva osuuskaupan jäsennumeronsa. Bonuksen kerryttäminen edellyttää, että sähkösopimus ja ilmoitettu jäsennumero ovat saman henkilön nimissä.

Kerryttääkseen Bonusta Asiakasomistajan on tehtävä sähkösopimus Lumme Energian kanssa ja ilmoitettava tarpeelliset tiedot Lumme Energialle. Lumme Energia lähettää Asiakasomistajalle sopimusvahvistuksen sopimuksen syntymisestä ja sopimuksen ehdoista, jotka Asiakasomistajan on tarkistettava. Bonus kertyy maksetun sähkölaskun sähkönmyynnin osuudesta.

Osana sopimusehtoja Lumme Energian asiakas hyväksyy henkilötietojensa käsittelyn, kuten asiakkaan jäsennumeron tarkistamisen ja sähkömaksujensa euromäärän ilmoittamisen SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi asiakkaan bonusostoksi sekä lisäksi SOK:n oikeuden luovuttaa Lumme Energialle tieto siitä, mikäli asiakas ei ole enää asiakasomistaja ja siten ei enää oikeutettu kerryttämään sähköstä Bonusta. Lumme Energia ei vastaa asiakkaan virheellisesti ilmoittamasta jäsennumerosta tai numeron ilmoittamatta jättämisestä johtuvista Bonusten menetyksistä.

Lumme Energia Oy:n Bonusostoiksi lasketaan sähkölaskuun sisältyvä arvonlisäverollinen sähkönmyynnin osuus. Sähkönmyynnistä Bonus kertyy sekä käytetystä sähköstä että kuukausimaksuista. Lumme Energian Bonusta kerryttävät tuotteet kerrotaan osoitteessa www.lumme-energia.fi/sahko/tee-sahkosopimus/bonus

Lumme Energian sähkölaskuista, joiden maksu on saapunut Lumme Energialle kuukauden 25. päivään mennessä, kirjautuu Bonus samalle kuukaudelle, muutoin seuraavalle kuukaudelle. Asiakas voi tarkastaa Bonuksen kirjautumisen S-mobiilista (bonusostot osiosta) tai Omalta S-kanavalta. Bonusosto näkyy S-mobiilissa ja Omalla S-kanavalla vasta aivan kuukauden viimeisten päivien aikana. Sähkömaksuista kertyvä Bonus maksetaan S-ryhmän asiakasomistajatalouden pääjäsenelle.

Lopullinen bonusprosentti määräytyy kalenterikuukauden aikana asiakasomistajatalouden yhteenlaskettujen kaikkien tehtyjen bonusostojen määrän perusteella. Bonus lasketaan aina osuuskaupan käyttämän kulloinkin voimassaolevan normaalin bonustaulukon mukaan. Bonustaulukon voi tarkistaa oman osuuskaupan sivulta osoitteesta https://www.s-kanava.fi/web/s/osuuskaupat.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu
p. 0800 90110
(24/7)

Puhelu on maksuton.