Eko Lumme goes Maailma kylässä Festivaalit 26.-27.5.

Olemme mukana Maailma kylässä -festivaaleilla. Festivaalit järjestetään Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Löydät meidät osastolta G494.

Maailma kylässä on ilmainen poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Se on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja suurin järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtuma.

Neljä vuodenaikaa tulevaisuudessakin

Synnyimme keskelle energiavallankumousta. Tehtävänämme on tuoda energia-alan tulevaisuus luontevaksi osaksi asiakkaidemme arkea ja omalla esimerkillämme kannustaa ihmisiä ympäristötalkoisiin yhteisen maapallomme - ja neljän vuodenajan - puolesta.

Eko Lumme -osastolla:

Eko Lumme -osastollamme kerromme Suomen luonnonsuojeluliiton EKOenergia-ympäristömerkitystä sähköstä. EKOenergiaa voit ostaa Eko Lumme Puu -sähkösopimuksella.

Osastolla kuulet myös uhanalaisen järvilohen tuoreimmat kuulumiset. Ja pääset seuraamaan juuri kuoriutuneiden järvilohen poikasten ensi hetkiä mätihautomossa.

Lisäksi voit rupatella sähköisen liikenteen asiantuntijoidemme kanssa. Muun muassa siitä, miten liikenteen ympäristövaikutuksiin voi vaikuttaa meistä jokainen. Osallistu myös arvontaan. Palkintona on sähköauto vuodeksi käyttöön tai sähköavusteinen kaupunkipyörä ihan omaksi.

Festivaalilauantaina voit hakea iloa ja energiaa päivääsi Eko Lumme -kontilta smoothiebaarista klo 12-14.

Osallistu arvontaan

Eko Lumme - luonnon puolella

Eko Lumme -sopimuksemme on sinulle, jolle ympäristö on erityisen tärkeä. Voit valita joko Eko Lumme Puu tai Eko Lumme Vesi -sopimuksen. Kumpikin sopimus takaa, että sähkösi on tuotettu 100 % uusiutuvilla energialähteillä. Kun valitset Eko Lumme Vesi-sopimuksen, saat S-Etukortilla Bonukset kaikkialle Suomeen.

Eko Lumme Puu on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa, mahdollisimman ympäristöystävällisesti tuotettua EKOenergiaa.

Se on tuotettu paikallisesti eteläsavolaisissa tuotantolaitoksissa oman maakunnan raaka-aineita hyödyntäen ja ympäristön hyvinvointia edistäen. Energiantuotannon polttoaineina hyödynnetään metsähaketta ja metsätalouden sivutuotteita. Katso video!

Eko Lumme Vesi -sopimuksen sähkö on alkuperätodennettua 100 % uusiutuvaa vesivoimaa. Sopimuksen sähkö tuotetaan pääosin kotimaisissa vesivoimalaitoksissa. Muun muassa Hirvensalmen Kissakoskella ja Jyväskylän Vaajakoskella, missä vesisähkön tuotannossa suhtaudutaan vakavasti myös kalojen ja vesistöjen hyvinvointiin. 

Kesän kampanjaetu! 

Tee nyt Eko Lumme Vesi tai Puu -sopimus ja saat 10 euron lahjakortin Lush-verkkokauppaan. Käytä koodia "Maailma kylässä". Etu koskee vain uusia asiakkaita. Etu on voimassa 30.6.2018 asti. Alennuskoodi verkkokauppaan toimitetaan heinäkuun alussa sähköpostiisi. Jos sinulla ei ole käytössä sähköpostia, saat koodin tekstiviestinä.

Lush-verkkokauppa

Tutustu Eko Lumme -sähkösopimuksiimme

Elinvoimainen järvilohi -hanke syntyi vuonna 2017 Puulan kalastusalueen aloitteesta. Se kestää kuusi vuotta ja tavoitteena on säilyttää järvilohi ja lisätä sen monimuotoisuutta. Olemme mukana hankkeessa yrityspuolen suurimpana rahoittajana.

Lue lisää hankkeesta

Mikä ihmeen EKOenergia?

EKOenergia on ympäristöjärjestöjen voittoatavoittelematon ympäristömerkki kestävälle energialle. Ostaessasi EKOenergiaa saat uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä ja varmistat, että ostopäätökselläsi on myönteisiä vaikutuksia luonnon ja ympäristön tilaan.